Ko gre za opredelitev vaših oči, morate imeti dobro podlogo. Lahko kupite tudi različne barve za tisto noč ali za dnevno nošenje.

Spodaj je 15 najboljših očesnih oblog, ki jih morate preizkusiti.

Najnovejše podloge za oči, ki so na voljo v Indiji s slikami:

1. Lakme Absolute Shine Liner:

podloge za oči

To je priljubljena paleta in njihove različne barve lahko kupite za zmerno podoben cenovni razred od približno 300 do 350 INR. Ponujene barve so črna, rjava itd. To je 4,5 ml tuba in je primerna za vsakodnevno uporabo.

2. Hiper sijaj- avtor Maybelline:

Hyper Shine avtorja Maybelline

To nosi sijoč učinek, ko ga nosite. To je dobro za strokovnjake, vendar ga začetniki ne smejo uporabljati. To je 3gm cev in barva je zelo črna. To lahko kupite za približno 350 INR do 400 INR

3. e.l.f Essentials Liner:

e l f Essentials Liner

To je zelo znano območje. Krtača je tudi zelo elegantna in olajša uporabo. To ni stvar za začetnike in bi jo morali uporabljati le strokovnjaki. To je drago in stane približno 1000 INR za steklenico s 5 ml.

4. Hyper Glossy by Maybelline:

Hyper Glossy by Maybelline

To je zelo svetleč tip, ki ga lahko nosite. Količina je približno 3 grame za ceno 250 INR. To je enostavno na voljo tudi v lokalnih trgovinah.

5. Fabulier Revlon:

Revlon Fabulier

Kot že ime pove na steklenici, se to hitro suši in se skoraj večino časa v steklenici zelo hitro suši. Zaradi tega je to težava za uporabo zlasti pri ženskah, ki jih redno nosijo. Ker se steklenica odpira vsak dan, zrak vstopi v notranjost in posuši veliko barve v steklenici, včasih celo pred porabo polovice količine. Zato marsikatera ženska tega ne mara kupiti. Vendar pa je to lahko tudi dobro kupiti zase, odvisno od vašega proračuna. To ni zelo drago in je precej dostopno. To je 9 -mililitrska cev in stane približno 500 INR. To je lahko dobra stvar za vsakodnevno uporabo.

6. Colorbar Kohl št.1:

Colorbar Kohl št.1

To je skupaj 0,35 gramov in je na voljo v zbirnem formatu. To lahko kupite za približno 500 INR in barva daje zelo črn odtenek in je primerna za redno uporabo.

7. Maybelline Color Show:

Maybelline Color Show

To je nova varianta tega znanega podjetja. Nima samo črnih barv, ampak tudi vijolično, zeleno, sivo in modro. To je tudi zavijalna cev. To ne zahteva ostrenja in zato ne povzroča veliko nereda. To je 3 -gramska cev in stane približno 300 INR.

8. Ultimate Pen By Colorbar:

Ultimate Pen by Colorbar

To je 1 ml in ima konico iz filca, zaradi česar ga je mogoče enostavno uporabiti. To lahko kupite za približno 600 INR. To je potrebno za natančnost. To je lahko dobro tudi za začetnike.

9. Hypnotica od Lotus Herbals:

Hypnotica od Lotus Herbals

To je zložljiva cev 2,5 g in ima intenziven odtenek. To lahko poskusite za redno uporabo. To ne zahteva ostrenja in ima tudi različne barve. To je dobro za najstnike in dekleta, pa tudi za ženske, ki to radi obdržijo v proračunu. To je približno 300 INR in je zlahka na voljo v večini lokalnih trgovin.

10. Črna lepota – avtor Colorstay iz Revlona:

Black Beauty By Colorstay iz Revlona

To je 2,5 ml najboljši tekoči eyeliner za enostavno uporabo. To je precej drago in zato, če ste začetnik, se temu lahko izognete in kupite obrazce za svinčnik. To je dobro za tiste, ki ga nosijo redno in znajo biti tudi natančni. Čopič je tanek in eleganten, kar daje dober rob. To stane približno 700 INR in se ne izsuši tako hitro kot druge različice. To je lahko dobro za redno in zabavno nošenje.

11. Deborah Precision Liner:

Deborah Precision Liner

To je znano območje in o tem ni nič novega za omeniti. To je 12 g steklenica, cena pa je tudi precej ugodna. Primerna je za redno uporabo in vsakodnevno nošenje. To lahko preizkusite. Stane približno 450 INR do 500 INR približno.

12. Colorbar Silver Cap Liner:

Colorbar Silver Cap Liner

Osupljiva srebrna kapa vas bo zagotovo navdušila. To je zelo elegantna steklenica in barva je tudi intenzivno črna. To lahko poskusite kupiti za približno 350 INR do 400 INR. Ta ima gladko krtačo in nanos je precej gladek. Količina je približno 2,5 ml.

13. Sha Liner- avtor Shahnaz Hussain:

Sha Liner avtorja Shahnaz Hussain

To je steklenica dobre količine, približno 15 ml, in stane približno 370 INR do 400 INR, kar je precej dostopno za večino žensk, ki jo uporabljajo za redno nošenje.

14. Colorstay Pen- avtor Revlon:

Colorstay Pen By Revlon

To je skica za tisto črno barvo, ki jo želite. Vendar je od vas odvisno, kaj želite kupiti. Cenovni razpon ni izredno visok in stane približno 6 gramov za približno 600 INR. V tem razponu je to dober nakup. To lahko nosite vsak dan, še posebej, če ste dobri z risbo, jih lahko profesionalno uporabite. To pa ni za začetnike ali za tiste, ki nimajo dobre natančnosti. Torej, če ste začetnik in ne veste, kako jih pravilno uporabljati, bi jo bilo težko odstraniti, saj je potrebno veliko kreme. To se z vodo ne odstrani zlahka.

15. Hitra podloga Clinique:

Hitra podloga Clinique

To je zelo draga stvar za nakup in dobro znana ponudba ponuja cev 0,3 g po ceni približno 2500 INR. Če ne porabite veliko denarja za visoko kakovost, potem je to nakup. To lahko uporabljajo tako začetniki kot tudi strokovnjaki.