Obstaja več znanih podjetij, ki ponujajo senčila. Nekatere barve so zelo priljubljene v določenih območjih.

Spodaj je prvih 15 senčil, ki jih je treba kupiti vsaki ženski za ustvarjanje glamuroznega videza, pa naj bo to za redno nošenje ali za zabavo.

Najnovejše sence za oči, ki so na voljo v Indiji:

1. Maybelline barvna tetovaža- oster smaragd:

senčila za oči

To so mono ohišja, ki vsebujejo posebne barve. Te so zelo znane in priljubljene mnogim ženskam. Lahko kupite tudi druge barve, kot so Fierce in Tangy, pobarvane v vijolično itd. Te so na voljo za 350 INR do 400 INR približno za 4 grame.

2. Clinique All About Shadow Duo – Like Mink:

Clinique All About Shadow Duo Like Mink

To je drago ohišje dveh barv v svetlo rjavkasto -bež barvi. To je za ustvarjanje čudovite gole in naravne podobe za dnevni čas in redno nošenje. To je 2,26 grama in je za izjemno drago maržo približno 3000 INR.

3. Klasična romantična ženska Konad:

Konad Klasična romantična ženska

Ta paleta vsebuje 3 barve in vse so v različnih odtenkih roza, vijolične in biserne. Biserno barvo lahko uporabite za ustvarjanje učinka označevalca. To lahko kupite in ustvarite Smokey rožnat učinek čez dan. To lahko kupite za 7,5 grama po ceni, ki je pri 850 INR približno 900 INR precej visoka

4. Senčilo za kozmetiko Amara:

Amara kozmetična senca

To je 4 -barvno ohišje, ki ga lahko redno uporabljate. To 11 -gramsko ohišje lahko kupite za približno 1200 INR do 1500 INR. Barve so prikazane na zgornji sliki. Ima srebrno označevalno barvo, sivo barvo, svetlo črno barvo in temno črno barvo, zaradi česar boste morda morali ustvariti zelo zabaven slog.

5. Konad Classic ženska paleta:

Konad Classic ženska paleta

Ta paleta vsebuje 3 barve in vse so v različnih odtenkih čokolade, zelene in biserne. Biserno barvo lahko uporabite za ustvarjanje učinka označevalca. To lahko kupite za 7,5 grama po ceni, ki je pri 850 INR približno 900 INR precej visoka.

6. Nvey Eco Organic senca- Midnight Blue:

Nvey Eco Organic senčilo Midnight Blue

To je mat modra barva in je lahko dobra za mehko dnevno nošenje. To je organsko in med nošenjem ne povzroča draženja. Teh 1,5 grama lahko kupite za približno 1500 INR do 1800 INR.

7. Lakme Color Illusion- roza biser:

Lakme Color Illusion Pink Pearl

To je zelo priljubljena barva za mnoge ženske. Ta ima rahle šimre in ga lahko nosite za navaden nevtralen rožnat odtenek in tudi za dnevno nošenje, ko greste v nakupovanje ali na dekleta. To lahko kupite za 3,5 grama za približno 750 INR približno 800 INR.

8. Barvna iluzija Lakme – zlati biser:

Lakme Color Illusion Gold Pearl

To je lepa zlata svetleča barva, ki jo lahko uporabite za zabave in tradicionalne priložnosti. To je zelo dobro za zagorelo polt. To lahko kupite za 750 INR do 800 INR približno za 3,5 grama.

9. Lakme Color Illusion- Modri ​​biser:

Lakme Color Illusion Blue Pearl

To je svetlo modra barva z rahlim šimrom. To je lahko zelo dobro za dnevno nošenje. To je cena od 750 INR do 800 INR za 3,5 grama.

10. Loreal Paris Infallible Monos- Forever Pink: Za vedno roza

Loreal Paris Infallible Monos Forever Pink

To je rožnato bež barve in ima visoke šimre. To je lahko dobro za dan in celo nočni videz, če želite svetlo nevtralno rožnato barvo. To je za 3,5 grama po ceni približno 500 INR in je priljubljeno med mnogimi ženskami.

11. Loreal Paris nepremagljiva mono-vijolična obsedenost:

Loreal Paris Neprepustna Monos Vijolična obsedenost

To je sijoča ​​vijolična barva in je na voljo v edinstvenem paketu. To je drago in se lahko uporablja kot barva za zabavo. To je 3,5 grama in stane približno 500 INR.

12. Loreal Paris nepremagljiv mono- večna črna:

Loreal Paris Infallible Monos Eternal Black

To je črni odtenek in to lahko nosite za ustvarjanje zabave, kot je drama. To je 3,5 g ohišje, ki stane približno 500 INR.

13. Dray Crayon Lakme Stylist:

Lakme Stylist Drama Crayon

To je zelo draga barvica, ki daje gladek učinek pri uporabi. To je enostavno uporabiti. To zlahka drsite in hiter dotik je enostavno mogoč tudi, ko ste v službi. To je lahko dobro tudi za začetnike. To je 4,4 g svinčnik in stane približno 700 INR do 800 INR. To je drago, vendar ga lahko kupite, če cenovna dostopnost ni problem in želite kakovostno barvico, ki je enostavna za uporabo.

14. Barvni svinčniki z bisernim učinkom:

Svinčniki Coloressence Pearl Effect

To so za tiste, ki se želijo izogniti času za nanašanje barv v prahu in uporabo čopiča. Ti olajšajo aplikacijo z le nekaj drsniki in ustvarijo sijoč učinek. Te imajo sijoč in sijajen učinek. To je lahko dobro za tiste, ki gredo na zabavo, lahko pa tudi za tiste, ki imajo luskasto površino. To pa za tiste, ki imajo mastno površino, deluje. Lahko pa jih kupite in jih preprosto nosite v torbici, v nekaj sekundah pa se lahko vaš pogled dotakne, če ne nosite majhnega ogledala. Iz tega območja lahko dobite roza, zeleno, srebrno, vijolično itd. Ti stanejo približno 150 INR do 200 INR približno za 2,25 grama in so zlahka dostopni.

15. Svinčniki za oči NYX Jumbo:

Svinčniki NYX Jumbo Eye

Te ponujajo kremasto gladke barve in jih lahko uporabite tako, da jih izostrite kot običajne svinčnike. Te so enostavne za uporabo in jih je enostavno nositi v torbici. To pa morda ni dobro za tiste, ki imajo mastno površino. Če pa ne marate nositi barv in jih nato nanesti s čopičem, je to tisto, kar morate kupiti. Ti se zlahka prilegajo majhni torbici in so zelo enostavni za dotikanje, tudi če nimate ogledala. Mehko drsenje je mogoče narediti v nekaj sekundah. Te v vznemirljivih barvah in te imajo lahkoten šimer. Cena teh je 350 INR do 400 INR, približno za 5 gramov uteži svinčnika.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.