Med številnimi lepotnimi orodji, ki so trenutno na voljo, so ščetke za obrvi eno najpomembnejših. Te ščetke se uporabljajo za polepšanje obrvi in ​​njihovo privlačnost. Na trgu je več blagovnih znamk, ki vam bodo ponudile najboljše izdelke, ki jih sami trdite. Le redki izmed njih nam lahko prinesejo pozitivne rezultate. Tukaj je nekaj najboljših ščetk za obrvi nekaterih najboljših podjetij za kozmetične izdelke na trgu.

Najnovejše ščetke za obrvi v Indiji:

1. Čopič za obrvi Bobbi Brown Eye:

Ščetke za obrvi 1

Bobbi Brown je pripravila to neverjetno čopič za obrvi, ki bo vašim očem dala poseben pridih lepote. Ponovno definirajte obrvi s to nagnjeno krtačo za glavo, ki bo izboljšala tudi vaš celoten videz. Izdelek natančno definira in oblikuje obrvi. Pozdravite čudovite oči z neverjetno čopičem za obrvi Bobbi Brown Eye Brow.

2. Krtača Anastasia Beverly Hills3:

Ščetke za obrvi 2

Najbolj zanimivo dejstvo o tej krtači je, da je dvostranska. Čopič je opremljen s sintetičnimi ščetinami, ki so odlične za nego neravnih obrvi. Čopič lahko uporabite tudi z drugimi izdelki za obrvi. Na enem koncu je kotna rezalna krtača, ki je namenjena polnjenju lokov s pudrom za obrve po nanosu eyelinerja. Čopič je zasnovan tako, da uporabniku nudi naraven in trajen videz.

3. Krtača Anastasia Beverly Hills2:

Ščetke za obrvi 3

To je še ena krtača za obrvi iz Anastazije in je dvojna ščetka, tako kot prejšnja. Ta ravna krtača za obrvi je opremljena z mehkimi ščetinami in se za najboljše rezultate uporablja z rjavo barvo obrvi. Tanek ročaj vam bo omogočil boljši oprijem pri tem izdelku, ravna oblika pa je najboljša za umetniško uporabo. Po mnenju stilistov naj bi to krtačo za obrvi uporabljali z Anastazijo Beverly Hills DIPBROWN Pomade (rjava).

4. Lancome krtača za oblikovanje obrvi:

ščetke za obrvi

Ta čopič je dobro opremljen na obeh straneh. Krtača vam bo omogočila uporabo na različne načine. Spiralna konica čopiča je namenjena preoblikovanju obrvi, drugi konec pa za nego in mešanje. Natančna konica izdelka je zasnovana za enakomerno porazdelitev barve v obrvi. Izdelek ne vsebuje sulfatnih elementov in je popolnoma varen za uporabo.

5. Krtača Anastasia Beverly Hills3:

Ščetke za obrvi 5

Ta čopič je narejen za tiste, ki radi sledite dnevno spreminjajočemu se svetu mode in lepote. Čopič #20 iz Anastazije je izdelek svetovnega razreda. Opremljen je s potrebnimi orodji, ki so potrebna za orisanje in poudarjanje obrvi. Čopič je zelo koristen za negovanje obrvi in ​​njihovo naravno videti lepo. Rjava barva bo najbolje delovala s tem izdelkom, da bodo vaše obrvi videti popolnoma neverjetno.

6. Divo rjava krtača:

Ščetke za obrvi 6

Čopič za obrvi Divo Brown izgleda dobro in deluje odlično. Na vsaki strani glave sta dve ločeni ščetini. Izdelana s strani vrhunskih strokovnjakov, vam bo ta čopič prinesel idealno nego ličil za obrvi, ki ste si jo vedno želeli. Ob vsem tem je ta čopič za obrvi tudi eden najbolj dostopnih izdelkov v svoji kategoriji.

7. BASICARE Krtača za obrvi in ​​trepalnice:

Ščetke za obrvi 7

BASICARE je izumil neverjetno krtačo, ki jo je mogoče uporabiti za več kot en poseben namen. Namen izdelka je zadovoljiti potrebe uporabnikov po lepoti na lastno udobje.