Eyeliners so eno bistvenih orodij za ličenje in jih je treba vključiti v ženski kozmetični komplet. Te ščetke se uporabljajo za poudarjanje območij okoli oči in njihovo privlačnost. Na trgu obstajajo različne vrste ščetk za črtala za oči, vendar vse služijo istemu namenu. Uporaba črtala za oči ni enostavna. Zato ne kupujte nič drugega kot najboljši izdelek, ki bo učinkovito poudaril linije okoli oči. Zdaj pa se pogovorimo o najboljših čopičih za črtalo za oči, ki jih lahko kupite.

7 najboljših ščetk za črtalo za oči je naslednje:

1. Audreys ščetka za podlogo za oči MUB-4:

Krtače za črtalo za oči 1

Ta čopič je zasnovan tako, da služi linijam nad očesnimi obrisi in jih naredi vidno privlačne. Čopič ima najbolj mehko vlakno na svetu, znano kot Taklon. To krtačo lahko po uporabi enostavno očistite. Če iščete higienski izdelek za oči, vam priporočamo, da se odločite za tega.

2. E.L.F čopič za oči pod kotom:

Krtače za črtalo za oči 2

To je trenutno ena najboljših ščetk za črtala za oči na kozmetičnem in lepotnem trgu. Čopič je oblikovan z antibakterijskimi elementi. Vsebuje sintetični taklon, ki bo čopiču omogočil boljše delovanje v primerjavi z drugimi očmi za oči na trgu. Najboljša lastnost tega izdelka je njegova združljivost. Krtača je zasnovana tako, da jo je mogoče uporabljati tako z mokrimi kot suhimi izdelki. S pomočjo tega kotega črtala za oči lahko vsak preprosto ustvari dobro opremljen videz studia.

3. Ščetka za podaljševanje oči Chantecaille:

Krtače za črtalo za oči 3

Nekateri kozmetiki menijo, da bi morali lepoti postreči z nečim enako lepim. Ta posebna krtača je lepo oblikovana in opremljena s taklonskimi lasmi. Zagotovil vam bo dobro definirano in drzno linijo oči. Zagotovite si profesionalno ličenje s to neverjetno krtačo za črtalo za oči, ki vam ponuja tudi boljši oprijem z lesenim ročajem iz slonovine.

4. Maybelline nova trajna dramska gel podloga:

ščetke za eyeliner

Ta čudovita črna linija za oči vsebuje formulo brez olja, ki vam bo omogočila pravilno zaključene očesne linije. Zaradi svoje edinstvene lastnosti, odporne proti madežem, je ena najboljših ščetk za črtala za oči v kozmetičnem poslu. Za trajno dramo je bila ta krtača vnaprej nameščena z intenzivnimi linijami. Ena glavnih značilnosti te krtače za črtala za oči je, da je varna za uporabnike kontaktnih leč.

5. Kent Angled Eye Liner Brush:

Krtače za črtalo za oči 5

Ta nagnjena črtala za oči je čisti ročno izdelan izdelek, ki je bil oblikovan natančno s super finimi lasmi in ustreznim ročajem, da se pravilno oprime. Je ena najprimernejših ščetk za eyeliner na trgu v tem trenutku.

6. Čopič za čiščenje oči Ecotool:

Krtače za črtalo za oči 6

Krtača je narejena iz svilenega bambusa in ročno izdelanih svetlih las na vrhu. Ima mehke ščetine in reciklirane aluminijaste obročke, ki so okolju prijazni. Ta čudovita ščetka za podlogo za oči je narejena tako, da vam nudi drzne in izostrene očesne linije.

7. GoBonjour profesionalna čopič za oči:

Krtače za črtalo za oči 7

Ta čopič za črtalo za oči je nežno, a učinkovito poudaril vaše očesne linije. Za ta izdelek je dovoljena uporaba tekočine. Izdelek deluje lepo in očesnim linijam daje poseben pridih drznosti in lepote. Poudarite svoje očesne linije s to neverjetno čopičem za črtalo za oči.