Želite se udeležiti pomembne funkcije svojega življenja, vendar ste zaskrbljeni zaradi temnih krogov! Temni krogi zmanjšujejo lepoto obraza, saj so oči glavni del vašega pogleda na obraz. Brez dvoma se ga lahko znebite na več načinov, toda ko iščete takojšnje spremembe, bi bila ličila najboljši način, da se pripravite z izenačenim tonom obraza.

Najboljša ličila za skrivanje temnih krogov:

Tukaj je nekaj najboljših načinov uporabe ličil za skrivanje temnih kolobarjev,

1. Pojdite na lahek korektor:

Pojdite na lahek korektor

Korektorji so se izkazali za najboljši način za skrivanje temnih kolobarjev. Odločitev za svetel korektor bi bila najboljša ličila za prekrivanje temnih kolobarjev. Korektor ne bi popolnoma zakril temnih kolobarjev, a bi koži vseeno dal naravno videti ravnovesje. Lahki in debeli korektorji, ki so nanešeni v pikčasti obliki, dajejo podočnjakom popoln ton kože za uravnotežen videz.

2. Za senčila pod očmi uporabite senčilo:

Za senčilo pod očmi uporabite senčilo

Da, senčilo za oči pod očmi bi bil tudi dober način za skrivanje temnih kolobarjev. Rahla poteza senčila s svetlimi barvami, kot so roza, oranžna, svetlo rjava itd., Prekrita s korektorjem, bi bila najboljši način za skrivanje temnih kolobarjev. Vse, kar morate storiti, je, da preprosto nanesete debelo plast senčila pod oči in ga prekrijete s pomočjo podlage ali korektorja, ki na njem oblikuje svetlo plast, ki bi vam dala odtenek, podoben vašemu tonu kože.

3. Uporabite nekaj bleščic:

Uporabite nekaj bleščic

Glitter je bil tudi najboljša ličila za temne kolobarje pod očmi. Nanos bleščic pod očmi bi pomagal pri popolnem prekrivanju temnih krogov. Poiščite svetleče bleščice v srebrni barvi do tiste popolne kombinacije, ki jo iščete. Če se udeležujete težke funkcije, lahko uporabite tudi nekaj temnih bleščic, ki bi popolnoma prekrile temne kolobarje, medtem ko bi za svetlo temne kroge bilo najbolje uporabiti nekaj svetlih bleščic.

4. Uporabi nekaj temeljev:

Uporabi nekaj temeljev

Košček podlage bi bil koristen tudi pri obravnavi temnih krogov. Nošenje lahkega sloja podlage v kombinaciji z barvnim korektorjem ali pudrom bi vam očitno pomagalo osvetliti temne kolobarje. Z uporabo podlage bi dobili barvni odtenek breskve, da bi temnejši ton pod očmi poravnali z izenačenim tonom.

5. Uporabite svetleče bež in svetle ličnice:

Uporabite svetleče bež in visoko svetle ličnice

Šimer bež in poudarjanje ličnic je bil dober del ličila za prekrivanje temnih kolobarjev. To pomeni, da lahko uporabite šimerno bež za kanale oči. To bi neposredno osvetlilo del pod očmi. Tudi poudarjanje ličnic z ustreznimi sencami bi pripomoglo k temu, da bi podočnjaki postali svetlejši. Nanos svetle podlage pod očmi in uporaba temne barve na ličnicah od spodaj navzgor bi pripomogla k boljšemu tonu.

6. Za pokrivanje temnih krogov uporabite rdečo šminko:

Za pokrivanje temnih krogov uporabite rdečo šminko

Rdeča šminka je bila dobro uravnotežen trik ličila za skrivanje temnih kolobarjev. Vse kar morate storiti je, da uravnoteženo nanesete vrhunsko količino šminke pod oči. Ko ga nanesete, uporabite rahlo plast korektorja ali podlage, da podočnjakom zagotovite izravnan ton kože brez temnih kolobarjev. To je najbolje uporabiti med obiski zakonskih zvez podobnih funkcij. Nevtralizira in prekriva pod očmi z modrikastim tonom.

Ličila za prekrivanje temnih kolobarjev so na voljo v številnih odtenkih, ki jih lahko izberete glede na vaš ton kože in barvo temnih kolobarjev. Ljudje se v bistvu odločijo za podlago in podlogo za oči v beli in črni barvi, da izboljšajo videz in skrijejo temne kolobarje.