Ščetke za obraz so v različnih pakiranjih in vrstah, nekatere so popolnoma drugačne od drugih. Vendar pa je eden od osnovnih posledic obraznih ščetk skrb za obraz, vse različne potrebe so urejene. Obstaja nekaj čopičev za obraz, ki se osredotočajo na videz obraza, običajno z debelimi ščetinami, ki se uporabljajo za ličenje, na primer kompaktno, rdečilo in tako naprej. Potem obstajajo še drugi, ki se nagibajo k sprostitveni strani, običajno masažni čopič, ki je, čeprav nikoli ne izgleda kot čopič, pomemben pripomoček za utrujen sobotni večer, doma in pri skrbi za sebe. Nato so pakirane ščetke za čiščenje in čiščenje obraza. Kakorkoli že, tukaj je seznam ščetk za obraz, o katerih morate vedeti.

Najbolj priljubljene ščetke za obraz v Indiji:

1. Vega čopič za rdečilo:

ščetke za obraz

Ta kratka in ostra krtača za rdečilo znamke Vega ima profesionalno elegantno črno barvo s svetlečim kovinskim obročem, v katerem je krtača s težkimi ščetinami. Čopič ima profesionalno finost z mehkim aplikatorjem na vrhu čopiča, ki omogoča nemoteno nanašanje brez dodatnih ovir.

2. DDF Revolve Professional 500X krtača za čiščenje obraza:

DDF Revolve Professional 500X krtača za čiščenje obraza

Strokovni salon, kot je nega obraza za vašo mehko in gladko kožo, krtača za čiščenje obraza DDF revolve Proffesional je na voljo v različnih asortimanih s poliralnikom za kožo, ki vključuje mikrokristale, ki bi med čiščenjem in masažo obraza z različnimi pilingi, ki jih je mogoče ponovno pritrditi, povzročili biserni sijaj in krtačo za čiščenje.

3. Ščetka za masko obraza iz naravnih ščetin:

Ščetka za masko za obraz iz naravne ščetine

Te vrste ščetk za nanašanje ličil za obraz se imenujejo ventilatorske ščetke zaradi svojega imena zaradi oblike čopiča, ki se med nanosom razširijo v širokokotnem pogledu in pokrivajo največjo površino kože ter enakomerno porazdelijo ličila po celotnem območju kože. Elegantna širina omogoča natančen nanos, saj močne ščetine ne dražijo kože in zagotavljajo gladek zaključek.

4. Krtača za masažo in čiščenje obraza Basicare:

Čopič za masažo in čiščenje obraza Basicare

Čistilno sredstvo za obraz Basicare, ki je enostavno na obrazu in brez formulacij za draženje, odstrani trdovratno umazanijo in onesnaževalne delce, ki očistijo vaš obraz, hkrati pa kožo odstrani do svetlega in živahnega videza. Ta dodatna čistilna krtača je opremljena z bonus glavo za nadomestno uporabo.

5. Krtača za čiščenje kontur Olay Fresh Effects:

Olay Fresh Effects krtača za čiščenje kontur

Unikatna krtača s ščetinami ima oblikovano strukturo, ki se popolnoma prilega obliki vašega obraza, hkrati pa očisti in odstrani obraz iz umazanije in oljnih delcev, kožo odstrani, hkrati pa odstrani temne in odmrle kožne celice, da vam daje mehkejši videz.

6. Gola mineralna ščetka za ličenje:

Gola mineralna ščetka za ličenje

Mineralna ščetka za ličila podjetja Nude je super debel in težek nanos ličila, ki omogoča, da se ličila raztrgajo, če jih potegnete, tako da se delci enakomerno porazdelijo po čopiču, tako da ohlapni minerali na vrhu, ki jih zdaj nanesete na obraz, dobijo naravni odtenek namesto neenakomernosti. Debele ščetine so gladke na koži in se ne bodo tresle in dražile.

7. Kotni mešalnik Vega:

Kotni mešalnik Vega

Vrhunec tega izdelka ni le eleganten ročaj, ampak tudi kotna oblika čopiča, ki vam z lahkoto nanese ličila, na primer rdečilo ali kompaktno. Kotni videz vam omogoča enostavno oblikovanje obraza, medtem ko natančno nanesete brez nepotrebnega razlitja in izgube.

8. Ozomax komplet za obratno masažo obraza in piling obraza:

Ozomax komplet za obratno masažo in piling obraza

Čudovito je, kako je preprosta krtača opremljena s toliko pritrjenimi in snemljivimi izdelki za nego obraza, vključno s pilingom, stimulatorjem ali masažerjem, pilingom itd..

9. Krtača za obraz JSB Home Beauty Massager:

Krtača za obraz JSB Home Beauty Massager

Tokrat s tremi ločenimi asortimani domači masažni aparat za obraz JSB ne samo izboljša pretok krvi v obrazu s pritiskom na stikalo, temveč tudi odstrani kožo s povečanjem pretoka krvi, hkrati pa izloči umazanijo in delce onesnaženja.