Iščete priložnostne jakne? Vsi veste, da je tkanina storitev iz enega dela, metoda enega dela. Del njegove funkcije je točno to: funkcija. Biti mora tako grob, tako trden, tako zmeren, kot vodoodporen, kakor koli že, kot zahtevate. Nekaj ​​teh stvari pa ne bi smelo storiti za ceno mode, zato je vrhunska jakna tista, ki izstopa pri obeh.

Najboljše priložnostne jakne:

1. Khaki Solid Casual jakna:

Kaki solidna priložnostna jakna

Privoščite si priložnostno srečanje, ki utrudi to jakno iz Code. Ta suknjič, narejen iz bombaža, poskrbi za maksimalno olajšanje obrabe. Ta jakna ima enakomeren zaključek in ima ovratnik. Premagajte ga s črno srajco in rjavkastimi hlačami za eleganten videz.

2. Aquascutum Lambert žep z obližem:

Aquascutum Lambert žep z obližem

Ta kombinacija volne, svile in kašmirja ponuja brezčasen razkošen zaključek tega brezčasnega tradicionalnega kosa. Žepni žepi omogočajo nekoliko manj uradno končno obdelavo, zato je ta kos lahko prevlečen preko lahke vezave, sicer pa vratu in v kombinaciji s kavbojkami ali pa zimskimi kinasami ob posebnih priložnostnih priložnostih.

3. Carven:

Carven

To je francoska založba, ki s pariškim pridihom hitro laska pravi pohod za sodobne kose. Ta je na klasičnem tizerskem blejzerju razlika s sodobnimi posodobitvami, na primer s kontrastnimi detajli.

4. bombniki:

Bombniki

Bombaši pri večini fantov dobro delujejo. Trik je v tem, da ste glede sredine nekoliko debelejši; izogibajte se scenariju tesnega pasu. Malce lahkotnosti in to prepustite suhim otrokom. Nekoliko daljša dolžina lahko poleg tega naredi trik bolj kot slog, ki vas razreže navzkrižno po trebuhu. Ta slog se zdi velik kot garderobna rezana v elastični jagnječji koži za nogavice, sicer v bombažnih in najlonskih interpretacijah za malo nakupovanja ob koncu tedna. Trenutno je naokoli malo barve, če pa vam zeleno in oranžno ne ustrezata, se raje odločite za srednjo mornarico kot za vitalno črno.

5. Temno modre priložnostne jakne:

Temno modre priložnostne jakne

Temu jopicu v mornarsko modri barvi iz doma Meltona dodajte pridih pomena. Kosek, ki se obrabi povsod, oblikovan iz mešanice bombaža, ki preprosto vključi kanček magnetizma v vaš splošni videz. Vsak naslednji dan naredite kombinacijo s tem oblikovalskim kosom, da se vsakič, ko stopite ven, prikaže svež videz.

6. Francoska povezava:

Francoska povezava

Če je slogan slogan svetloba in krepko, je ta prešita jakna morda za vas. Na voljo je v kanarsko rumenem odtenku, vendar je živahna barva poštena zaradi značilnega kroja: modni napredek Barbour-ques predlaga.

7. Bean’s Pro Stretch Fleece jakna:

Bean's Pro Stretch Fleece jakna

4x bolj odporen proti vetru kot standardni flis in odbija več vlage kot standardni flis. Vključuje tkanino Pro Stretch za dodatno mobilnost. Notranjost udobnega brušenega flisa. Zunanji del vas ohranja toplo in suho, saj odganja elemente, notranjost pa naredi enako s paničnim mežikanjem. Raztezanje v štirih načinih za dobro umirjenost in mobilnost. Ploski šivi za enostavno plastenje. Prsni žep, dva žepa za roke. Je rahlo nameščen; najboljši z lahkim premazom.

8. Volnena tekstilna jakna Full-Zip:

Volnena jakna Tek z zadrgo

Ta vrsta pletene jakne iz volnenega rebra je oblikovana tehnično, močno in toplo. Notranji del suknjiča je narejen iz tkanine iz mikrovlaken. Brez velike količine težkega materiala lahko vezane plasti z lahkotnim gibanjem ustvarijo toploto. Primerne so tudi za gorske kraje ali mestne kraje. Ta revolucionarna jakna iz rebrastih pletenin združuje toplino in naravno privlačnost volne z žilavostjo poliestra. Dva žepa za roke v obliki zavihka, žep na prsih z eno zadrgo in dva notranja žepa. Ročno pranje plus sušenje.

9. Modra trdna priložnostna jakna:

Modra trdna priložnostna jakna

Ta jakna je narejena iz bombaža in ima rever barve s polnimi rokavi. Kombinacija hrustljave bele srajce in te modre jakne ter svečanih hlač lahko naredi vaš videz bolj eleganten. To jakno lahko nosite za vse večerne zabave in čudovite dame pridobijo kul in vroč videz.