Teluški grozljivke! Če želite v filmu doživeti oprijem, raje ne samo običajne in priložnostne zgodbe, ampak radi doživite mešani občutek čustev, kot sta strah in tesnoba, kaj je najboljše od grozljivk? Zaokrožili smo najboljše v zadnjih dveh desetletjih zadnjih teluških grozljivk, ki si jih je treba ogledati.

Ti so označeni kot najboljši teluški grozljivki in tudi vam bodo všeč. Dodajte jih na svoj seznam za spremljanje in to boste zagotovo cenili.

Teluški filmi o duhovih hudiča

20 najboljših grozljivk v Tollywoodu (starih in zadnjih):

No, raziščimo vse o najbolj vznemirljivih in napetih najnovejših in novih teluških grozljivkah in seznamu kinematografov. Te filmske analitike so med najbolje ocenjenimi.

1. Chandramukhi (2005):

To je zelo znana najbolj grozljivka na teluškem jeziku in večina nas jo že pozna. Režiser v več drugih jezikih, vključno s hindujščino, kanado in malajalamom, se zaplet filma vrti okoli tega, kako se oseba NRI in njegova žena odločita živeti in ostati v hiši prednikov družine, svari pred možnostjo preganjane okolice in duha. Medtem ko se odločijo, da bodo tam ostali, se jim pridruži tudi družina, ki podpira in je z ženo in možem. Ko pa se začnejo dogajati nepričakovane okoliščine, se stvari obrnejo. Za rešitev skrivnosti morajo zdaj poiskati pomoč psihiatra.

2. Muni (2007):

Muni je predzgodba zgoraj omenjenega filma Kanchana. Zaplet teh filmov o duhovih v telugu se vrti okoli junaka, ki se je od otroštva vedno bal teme. Ko se junak preseli v novo posest, ga obsede in preganja duh, ki želi sprejeti njegovo obliko, da bi ubil in se maščeval nad svojimi morilci.

3. Mantra (2007):

Mantra je bila takrat velika uspešnica, ki je imela zelo vznemirljivo in vznemirljivo zgodbo. Kdaj Charmee, ki je Mantra, je prejela hišo prednikov, ki so jo pustili starši, jo poskuša prodati. Vendar pa mnogi kupci ne pridejo domov zaradi nekaj smrti na kmečki hiši. Ko se nekdo strinja, da ga kupi z enim pogojem osebe, ki živi v hiši najmanj tri mesece, se posrednik odloči, da bo tam ostal za provizijo pri prodaji. Zdaj se film vrti okoli nekaterih izrednih okoliščin, ki se dogajajo v dediščini.

4. 13B (2009):

Film je precej znan na seznamu teluških grozljivk, režiranih v več jezikih, vključno s hindujščino in tamilščino. Zgodba se vrti okoli tega, kako se družina vseli v stanovanje v 13. zgornjem nadstropju. Vendar pa se njihovo mirno življenje moti, ko spoznajo duha v domu, ki poskuša z njimi komunicirati prek televizijskega medija. To je takrat zelo razburljiv in dobro sprejet zaplet v filmski industriji.

5. Arundhati (2009):

To je še en biser grozljivk v celotni zgodovini teluške filmske industrije. V vlogi igralke Anushke Shetty se film vrti okoli ženske Arundhati, ki ve, da ni nič drugega kot preporod njene praprababice. Zlobni čarovnik jo poskuša ubiti, ko reinkarnira svojo babico, zdaj pa je film o tem, kako ga zmaga in prinaša mir zlobnemu očesu celotne družine. Ne samo o zgodbi, film ima tudi odlične predstave, odlične vizualne učinke in scenarij. Zares bo ostal med najboljšimi teluški grozljivkami za prihodnje generacije. Doslej velja za eno najboljših grozljivk v telugu.

6. Kanchana (2011):

Režija legende Raghava Lawrence, Kanchana je bila takrat med najbolje zasluženimi grozljivkami v industriji. Film ne govori le o žanru grozljivk, ampak se dotika tudi vidikov okrog krivice, diskriminacije in neenakosti do transseksualcev. Zaplet se vrti okoli duhov, ki posedujejo mladeniča, zaradi katerega se obnaša kot ženska. Od eksorcista je odvisno, ali moli in razkrije resnico, zakaj se moški obnaša kot ženska, kar se dotika meja krivic, umorov in drugega.

7. Vaishali (2011):

Film je bil takrat dobro sprejet med občinstvom in je imel vznemirljivo in vznemirljivo zgodbo, polno strahu, navdušenja in tesnobe. Zaplet se premika okoli policista, ki preiskuje samomor svoje bivše dekle, ki je prav tako poročena. Prepričan je, da se ni ubila. Zdaj film govori o tem, kako sumi na sosede in moža ter razkrije skrivnost njene smrti. Je med najboljšimi grozljivkami Tollywood.

8. Avunu (2012):

Avunu je smešna grozljivka, ki jo je režiral Ravi Babu. Znan po svojih vznemirljivih zgodbah, se tu zgodba vrti okoli mladoporočencev, ki se preselijo v hišo z duhovi. V hiši je prisoten duh serijskega posiljevalca – njegovo telo so med gradnjo posestva razsekali na koščke in pomešali s cementom in betonom. Zdaj se zaplet zgosti in se vrti okoli izrednih okoliščin, s katerimi se soočata mladoporočenca.

9. Chaarulatha (2012):

Chaarulatha je edinstven in nenavaden v svoji zgodbi. Film se vrti okoli združenih sester dvojčic, Charu in Latha. Ko se en moški zaljubi v Charuja, mora mama operirati dvojčka in ju ločiti za drugo fazo njihovega življenja. V nesrečnih okoliščinah druga polovica dvojčka, Latha, umre. Zdaj se vrača kot duh, da se maščuje drugemu dvojčku Charu. To je manj znan, a zanimiv hudičev film v telugu za gledanje.

10. Prema Katha Chirtam (2013):

Film Prema Katha Chitram je bil takrat, ko je izšel, velik hit. Zgodba se vrti okoli prijateljev, ki se skupaj odločita za samomor. Ko obiščejo hišo, da storijo samomor, se zavedajo, da je hiša preganjana. Naslednji film govori o razpletu in o tem, kako obvladujejo svoje okoliščine okrog strašljive posesti.

11. Raju Gari Gadhi 1 (2015):

To je med prvimi serijami filmov z istim naslovom. Film je na blagajnah dobil veliko aplavzov zaradi razburljive zgodbe in vznemirjenja gledanja. Vrti se okoli televizijskega resničnostnega šova, organiziranega v strašljivem bungalovu, ki je videl in bil priča številnim smrtim. Zaplet se zgosti, ko eden od udeležencev poskuša razkriti smrt svojega brata.

12. Mayuri (2015):

Film, ki ga je odigrala superzvezdnica Nayanthara, v filmskih krogih ni dobro poznan. Vendar si dramatično zasluži dobro uro. Zgodba se vrti okoli igralke, ki je tudi samohranilka, zaposlena v oglaševalskem podjetju. Ogleda film in spozna, da film na koncu simbolizira njeno življenjsko zgodbo. Preostanek filma se zdaj vrti v skrivnostnih okoliščinah, ki se dogajajo v njenem življenju.

13. Abhinetri (2016):

Če želite grozljivko in zanimivo, smešno zgodbo, ki bo navdušila občinstvo, je to lahko odlična izbira za ogled. Film se vrti okoli moškega v Mumbaiju, ki sanja, da bi živel z lepo dekle, tako kot model in igralka. Vendar se mu sanje ne uresničijo, ko njegova družina zaključi poroko z vaškim dekletom. Toda po poroki se zgodijo vznemirljivi preobrati, ko se moški preseli skupaj z ženo in spozna, da jo ima duh, ki je igralka. Film je popolna mešanica zabave, humorja in vznemirljivih dogodkov. Znana je kot priljubljena v teluških komedijah grozljivk.

14. Sosednja hiša (2017):

Ni veliko slišalo za film Sosednja hiša. Mirna in srečna zdravnikova družina bo sporna, ko pride nova sosedova družina, ki živi v sosednji hiši. S čudnimi in paranormalnimi dejavnostmi in okoliščinami, ki se vrtijo okoli sosedov, bo srečno življenje zdravnikov moteno. Film je posnet tudi v tamilskem in hindujskem jeziku, poleg čudovite zgodbe pa ima čudovit scenarij in nadarjeno igralsko zasedbo..

15. RaaRaa (2018):

Čeprav film ni znan v filmskih krogih, si vsekakor zasluži ogled. Zaplet se vrti okoli junaka, ki je filmski režiser. Čeprav so vsi njegovi filmi propadli, oče njegovega režiserja ni mogel prenesti svojega neuspeha in doživi srčni napad. Ko umre, je tudi njegova mama slabo in je hospitalizirana. Zaplet se vrti okoli tega, kako mora junak posneti popoln film, da bo njegova mama preživela in jo osrečila. Čeprav nihče ne želi sodelovati z njim, pride producent s scenarijem grozljivke, ki ga je treba posneti le v opustošenem praznem bungalovu. Ne vedo pa, da nepremičnine preganjajo duhovi in ​​duhovi.

16. Bhaagmathie (2018):

Bhaagmathie z odlično zvezdnico Anushko Shetty je navdušujoča teluška grozljivka med najbolj gledanimi v celotnem žanru. Če iščete popolno teluško grozljivko, ki je odlična in ima močno in prepričljivo zgodbo, je to lahko idealna ura. V tem filmu je Anushka Shetty uradnica IAS, ki je obtožena umora svojega moža. Medtem ko jo odpeljejo na zaslišanje, se ugotovi, da tudi ona živi v strašnem domu z duhom Bhaagmathie, ki ga razkrije. Od takrat naprej gre zgodba brez zamud! To je najbolj gledana nova grozljivka v telugu 2018.

17. Rahasyam (2019):

Film ima zelo edinstveno in ambiciozno zgodbo. Medtem ko podcenjeni dragulj v filmskih krogih ni preveč znan, se film vrti okoli nadobudnega režiserja, ki želi režirati strašljivo grozljivko. Zaplet se zgosti, ko naleti na duha, ki se pogaja, da bi jo igral v filmu. To je popolna mešanica čustev, strahu, tesnobe in tudi komedije.

18. Jessie (2019):

Jessie je bila med največjimi uspešnicami teluške filmske industrije leta 2019 v žanru grozljivk. Gre za to, kako mora skupina lovcev na duhove razrešiti skrivnostni bungalov, da razišče skrivnost Jessie in Amy, vendar se zavedajo, da eden od ljudi kaže čudno vedenje. Film je vznemirljiva grozljivka z novo uro z vsemi novimi igralci in igralkami. To je priljubljena najnovejša triler grozljivka v telugu.

19. Raju gari gadhi 2 (2019):

Ta film je bil ob izidu velik hit in je še vedno med priljubljenimi v zvrsti grozljivk teluške filmske industrije. Film se vrti okoli treh zelo dobrih prijateljev, ki vlagajo v letovišče in kmečko hišo in pozneje spoznajo, da duh preganja celotno spletno stran. Zdaj – kako se mentalist poskuša znebiti duha in kako se zgodba treh prijateljev razkrije, ko spoznajo resnico, vam film pove sčasoma. To je nedvomno privlačna ura z edinstveno in novo zgodbo. To je tudi ena izmed priljubljenih teluških grozljivk leta 2019.

20. Prema Katha chitram 2 (2019):

Čeprav film ni dobro sprejet na blagajni, si vsekakor zasluži ogled nove zgodbe in fantastične zasedbe ter igralcev. Gre za samomor študentke, ki se spremeni v duha, ker oseba, ki jo ljubi, ne sprejema njenih občutkov ljubezni do njega. Preganja moško sedanjo punco in takrat se razmere poslabšajo. Čeprav ni dobil dovolj kritik, je film dobil priznanje za igralsko zasedbo in režijo.

Če vam je všeč žanr grozljivk, si morate ogledati ta seznam vznemirljivih in najboljših teluških grozljivk. Resnično si zaslužijo aplavz, saj imajo razburljive predstave, edinstvene zgodbe in odlično igralsko zasedbo. Oglejte si jih in nam povejte, kateri je vaš najljubši na seznamu. Radi vas slišimo!