Pa naj bo prišel iz stresnega delovnika ali imel lažje trenutke v življenju; komedije in filmi so vedno dobra ura. Nikoli ni dneva, ki ni primeren za gledanje zabavnih komedij. Te tematske komedije so se odlično odrezale in navdušile občinstvo ter brez truda prhale lažje in zabavne trenutke. V nedeljo ali med tednom poskusite gledati to komedijo v teluških filmih in stavimo, da se lahko sprostite.

Tukaj je naša zbirka najboljših teluških komedij in komaj čakamo, da začnemo!

Teluški šale Filmi

Smešni teluški filmi: 25 seznamov najboljših filmov o telugu šalah:

Predstavljamo vam najnovejše in najboljše teluške komedije in seznam filmov, ki so idealni za gledanje vsem. Poskusite jih in tudi vi jih boste imeli radi!

1. Nuvvu Naku Nachav (2001):

Film, ki ga igra Star Venkatesh Daggubati, je popolno ravnovesje med romanco, komedijo in družinsko dramo. Film se vrti okoli tega, da se igralec zaljubi v ženo, ki je že zaročena in poročena. Dekletova starša sta tudi dobra prijatelja z igralcem. Preostala zgodba se premika, kako se z ljubeznijo premikajo, ne da bi priznali smešne prizore in dialoge.

2. Manmadhudu (2002):

V vlogi zvezde, Nagarjune Akkineni, se zaplet vrti okoli njega, saj je ženomrzec, ki sovraži ženske in mora delati z ambicioznimi in karierno usmerjenimi ženskami, Sonali Bendre. To je smešen film z resno dramo, ki vključuje njegovo preteklo razmerje in sedanjo ljubezen z igralko. Doslej je to dobra družinska komedija-drama. Ta film je vedno najbolj priljubljen v vseh časovnih komedijah na telugu.

3. Shankar Dada MBBS (2004):

Film Shankar Dada MBBS, ki ga igra Mega Star Chiranjeevi, je smešen film z odlično zasedbo in igranjem. Zaplet se vrti okoli Gunde po imenu Shankar Dada (ki jo je odigral Chiranjeevi), ki pred starši skriva, da ni zdravnik. Medtem ko so njegovi starši sanjali, da bi ga naredili za zdravnika in izvedeli resnico, se od njega ločijo – zaplet se obrne, ko se odloči, da bo opravil MBBS, postal zdravnik in se pridružil fakulteti. Celotna zgodba se vrti okoli tega, kako je smešen z drugimi zdravniki in predavatelji, njegove prijaznosti in tega, kako z drugimi ljudmi ravna z drugimi ljudmi kot z zdravili. To je treba gledati za lažje trenutke zabave, veselja in ljubezni. To je treba gledati v žanru komedij Tollywood.

4. Malliswari (2004):

Ta akcijska drama in komedija je poslastica za oči občinstva. Malliswari je naslednica težkega premoženja in družinske zapuščine; druge družine pa so tarča, da ji ugrabijo premoženje in jo ubijejo. Ko se redni bančni uslužbenec (igralec Venkatesh) zaljubi vanjo, ne da bi vedel za njeno identiteto, se film vrti okoli tega, kako jo varuje. Film ima akcijske in bojne prizore s komedijo in družinsko dramo.

5. Dhee (2007):

Akcijska drama in komedija se vrtita okoli tega, da junak pošlje na delo pod krinko in dado. Stvari postanejo vznemirljive, ko se zaljubi v sestro, in zdaj morata pobegniti in se poročiti. Zgodba se vrti okoli tega, kako odnos skrivajo pred njenimi starši in se skuša s svojimi dejanji spoprijateljiti na smešen način.

6. Ashta Chemma (2008):

Ashta Chemma je brezčasna in zimzelena telugu komedija za vse. Naj bo to z družino ali prijatelji, lahko vas v veliki meri navduši z zabavo in humorjem. Film, ki ga igrata naravna zvezda Nani in čudovita punca Swathi, se vrti okoli igralke, ki je oboževalka Mahesha Babuja in se odloči, da se bo poročila samo z njim in z nikomer več. Ko mora za kompromis narediti kompromis, se sreča z igralcem, ki mu je ime Mahesh, in se zaljubi. Stvari se zdaj smešno in nepričakovano obrnejo, ko izve, da mu pravo ime ni Mahesh. To je dober smešen film o vožnji z vlakom.

7. Pripravljen (2008):

Spet je ta akcijska komedija obvezen ogled za tiste, ki obožujejo popolno mešanico romantike, humorja in družinske drame. Zaplet se vrti okoli igralca, ki je pomotoma ugrabil junakinjo in se pozneje vanjo zaljubil. Vendar pa igralka pripada družini z dvema skupinama, ki se spopadata. Zdaj je od junaka odvisno, kako jih bo prevaral in se poročil z njo.

8. Appu Chesi Pappu Koodu (2008):

Ta komedija je ena najbolj uspešnih v nedavni preteklosti. Zgodba se vrti okoli treh prijateljev, katerih sanje so kupiti lastno hišo. Ko srečajo igralca, ki obljublja, da bo sanje uresničil po posebnih shemah, vlagajo. Film se vrti okoli zgodbe na zabaven in lažji zapis, zaplet pa se obrne, ko vse zavrže in teče z denarjem.

9. Bendu Apparao RMP (2009):

Film Bendu Apparao RMP je smešna, blaster komedija, ki jo je odigral Allari Naresh. V filmu je igralec zdravnik, ki vedno poskuša vzeti denar od pacientov, ki nanj ne sumijo. Dober posel dobi, ko umirajoči človek za svojo družino pusti dober denar, vendar ga Bendu Apparao raje porabi za svoje druge potrebe. Film je edinstvena kombinacija humorja, komedije in drame.

10. Maryada Ramanna (2010):

Komični zvezdnik Sunil se je v tem filmu spremenil v igralca, ki je bil takrat dobro sprejet na blagajni. Ta film je posnet v edinstveni zgodbi, kjer mora igralec oditi v svoj rodni kraj, da razproda zemljo in spozna mlade ženske, v katere se zaljubi. Zaveda se, da ga njegova družina poskuša ubiti, zdaj pa mora pobegniti iz nenavadnih situacij. Zgodba filma je zabavna in s čudnimi okoliščinami, igralec pa se na zabaven način zelo dobro obnese. Je priljubljena med teluški romantičnimi komedijami.

11. Ala Modalaindi (2011):

Ravno z drugimi filmi igralca Nanija nas ta film nikakor ne razočara – pa naj bo to zabava, drama ali ljubezen. Gauthama, ki ga je odigral Nani, ugrabijo na poti k poroki s svojo bivšo punco. Svojo ljubezensko zgodbo z junakinjo mora pripovedovati ugrabitelju. Zaplet je edinstven, z vznemirljivimi preobrati in smešnimi obrati, smešnimi dogodki in ugrabiteljem. Je ena najbolj priljubljenih v teluških komedijah.

12. Pilla Zamindar (2011):

Ta komično-dramski film se vrti okrog najemodajalčevega vnuka, ki ima lažji odnos do življenja in je razvajen derček. Za dedovanje njegovega premoženja njegov dedek doda klavzulo, da mora dokončati izobraževanje. Ko se odpravi na pot, da bi končal študij, se srečuje z nujnimi in običajnimi življenjskimi razmerami, medtem ko je vajen svojega udobja. Zdaj se smešni teluški filmi vrtijo okoli smešnega načina, kako upravlja svoje življenjske situacije, da bi podedoval bogastvo in se ob tem naučil nekaj dragocenih lekcij.

13. Gabbar Singh (2012):

Ta smešni akcijski in komedijski film Power Star Pavana Kalyana je med največjimi uspešnicami v industriji. Igralec je policist, ki se imenuje Gabbar Singh in ga navdihuje filmski lik filma. V vasi se mora soočiti z norcem, ki želi vstopiti v politiko, preostanek zgodbe pa je v šaljivem kotu, ki vključuje romantiko, akcijo in dramo. To je dobra ura.

14. Venkatadri Express (2013):

Film se vrti okoli moškega, ki mora priti v Venkatadri express, da pride v Tirupathi, ker se je udeležil bratove poroke, zamudi vlak. Smešno nadaljevanje in okoliščine, kako mora priti na cilj, se vrtijo okoli preostalega dela filma. To je osnovna in enostavna ura s smešnimi prizori in primerki.

15. Poročni urad Malligadu (2014):

Igralec, Malligadu, vodi poročni biro za pripravo poročnih predlogov. Vendar se s poslom ne ukvarja resno, ampak razmišlja le o dobičku in denarju. S smešnim človekom v naravi se film vrti okoli tega, kako obvladuje različne okoliščine v svojem življenju in kaj se zgodi, ko se v njegovem poslu zaplete hudič, ki mu prinese težave.

16. Race Gurram (2014):

Ta akcijska komedija in drama je celoten paket za odlično družinsko uro. Zaplet se vrti okoli dveh bratov, ki si ne moreta vzeti navzočnosti, zato morata premagati gangsterja. Medtem ko je starejši brat policist in gre formalno, mlajši brat mora biti brezskrben, vendar mu uspe s svojim šaljivim in lažjim odnosom. Je med telugu hit komedijami in prizori z Brahmanandamom, ki celotno zgodbo ločuje z zabavo in šalami.

17. Bhale Bhale Magadivoy (2015):

Tu je še en super hit in komedija igralca Nanija. Zaplet Bhale Bhale Magadivoy se vrti okoli igralca, ki je znanstvenik, ki trpi za kratkotrajno amnezijo. V vsakdanjem življenju pozablja na več stvari. Toda njegova ljubezen do igralke na prvi pogled (Lavanya Tripathi) ga skriva. Zdaj se zaplet vrti okoli tega, kako mu jo uspe privabiti in mora narediti vtis na njeno družino.

18. Yevade Subramanyam (2015):

Yevade Subramanyam je smešna in čustvena zgodba o tem, kako prijatelj premaga smrt drugega prijatelja in se odloči, da se bo na Himalaji odločil za spremembo življenja. Ta film je dobra zabavna ura z zelo novo in edinstveno zgodbo ter delci, humornimi in čustvenimi deli.

19. Subramanyam za prodajo (2015):

Film Subramanyam for Sale je mladostna komedija in zabava. Zgodba se vrti okoli tega, kako gre mladenič, ki je usmerjen v zaslužek, v ZDA. Na poti spozna igralko in se z njo spoprijatelji. Njen fant jo vara, in ko jo potolaži in odpelje v Indijo, jih je deklica družina narobe razumela kot poročeno. Preostanek filmske zgodbe se nadaljuje z zabavnimi in razburljivimi smešnimi vrsticami.

20. Sapthagiri Express (2016):

Ta zadnja izdaja je podcenjen dragulj. Film ima edinstveno in novo zgodbo, ki se vrti okoli igralca Sapthagirija, ki mora po smrti prevzeti očetovo službo. Ko spozna, da je bil morda umorjen, mora zdaj izvedeti resnico. To je pravi akcijski in komedijski film z zanimivimi in zabavnimi liki in prizori.

21. A Aa (2016):

Film A Aa je eden največjih hitov tistih časov, ko izide. Vrti se okoli tega, da se igralka zaljubi v svojo sorodnico iz širše družine, ki je njena mama ne bi odobravala. Medtem ko ona pripada bogatemu višjemu sloju in poslovnežu, moški pripada običajnemu ozadju. Zgodba se vrti okoli tega, kako skriva njun obisk moškega, ki ga ljubi, in kako ves čas krmarita po svoji ljubezni.

22. Pelli Choopulu (2016):

Film je bil takrat velika uspešnica na blagajni in je uveljavil kariero več igralcev, med drugim novega ljubimca Vijaya Devarakondo. Igralec je študent inženirstva z malomarnim odnosom do življenja. Oče, ki se mu je naveličal, se odloči, da ga bo poročil, da bi se naučil odgovornosti in manir. Napačno sreča drugo dekle za poroko (igralka Ritu Verma) in postaneta prijatelja. Film se vrti okoli tega, kako sestanejo pri ustanovitvi podjetja in kako se mora spremeniti na bolje.

23. Jamba Lakidi Pamba (2018):

Ta komedija, drama in fantazija temeljijo na romantiki mladega para, ki se zdi, da zbledi in velja za ločitev. Ko se obrnejo na odvetnika, mora premagati nenavadne okoliščine, da popravi njuno zvezo. Zaplet je posnet na zelo šaljiv način na odlični zabavni uri. Ta najnovejša telugu komedija je dobra enkratna ura.

24. Nanijev vodja tolpe (2019):

Nedavni film igralca Nanija je še en super hit. Zaplet se vrti okoli tega, kako mora mali pisatelj kriminalk videti smrt v ropu, ko se mu približajo različne ženske. Film se vrti okoli kriminalne zgodbe z mešanico zabavnih in lažjih trenutkov. To je dobra ura za zabavo in sprostitev. To si je treba ogledati med novimi komedijami na telugu.

25. Brochevarevarura (2019):

Ta mladostna teluška komedija 2019 se vrti okoli treh prijateljev s fakultete, ki zaradi lažjega odnosa v življenju nenehno padejo na izpitih. Spoznajo drugega prijatelja na isti fakulteti, zdaj pa jima mora novi prijatelj pomagati pri oblikovanju načrta pri opravljanju fakultete. Zanimiv obrat dogodkov, ki je najbolj smešen in smešen, je tisto, kar naredi film zapleten.

Te komedije iz Tollywooda in Teluguja si morate ogledati tiste, ki si želijo lahkih filmov in udobnega, sproščujočega časa. Humor, zabavni in vznemirljivi prizori ter dobra igralska zasedba te filme ločujejo od drugih. Kateri je vaš najljubši na tem seznamu in zakaj? Sporočite nam svoje misli!