Mahesh Babu se je kot Mahesh Ghattamaneni rodil igralcu Krishni v družini Ghattamaneni. Njegov filmski prvenec je bil kot otroški umetnik pri štirih letih leta 1979. Kot prvi igralec je debitiral leta 1999. Njegova slava je bil “Okkadu”, ki je postal največji uspešnica leta 2003. Ta čedni akcijski junak je zmagal,

  • 7 državnih nagrad Andhra Pradesh,
  • 3 nagrade Filmfare za najboljšega teluškega igralca,
  • 3 nagrade CineMAA in
  • 1 južnoindijska mednarodna filmska nagrada.

Mahesh Babu brez ličila Main

Uvrščajo ga med najbogatejše zvezdnike v južni Indiji, takoj za Rajnikanthom. Kljub zvezdništvu je uveljavljena slava in popoln družinski človek zunaj ekrana. Človeško plat tega demi boga vidimo v njegovih uprizoritvah zunaj ekrana, ker resnično življenje nima ličil in ni ponovitev. Tukaj je naš izbor najboljših od te lepe zvezde.

Čedni Mahesh Babu s fotografijami ličila in brez njih:

Ta članek bo predstavil 10 najboljših slik na zaslonu in zunaj njega superzvezde Tollywooda Mahesha Babuja brez ličil, ki dokazujejo, da je naraven in tudi čeden.

1. Zvezdna moč:

Mahesh Babu z in brez ličila 1

Mahesh je samostojni fant, ki se je sam odločil, da bo v tej industriji naredil pečat. Ima enake težave kot večina zvezdniških otrok. Kljub temu pa je brez posredovanja svoje slavne družine naredil svojo lastno nišo, ki je zaradi priljubljenosti tako narasla, da je zdaj zelo iskano ime v industriji. Komaj gre na javne sestanke, skoraj ne nosi ličil.

2. Otroški kos

Mahesh Babu brez ličila 2

Poznan kot akcijska zvezda na jugu, njegov obraz je popolna folija za njegov mačo avatar. Na tej sliki lahko vidite, da na njegovem obrazu ni ličil. Nedolžen videz je pritegnil ženske vseh starosti, da postanejo njegove oboževalke. Njegove izrazne oči povzročijo, da vsako dekle padne v nesvest. Njegovi filmi to pogosto uporabljajo kot element presenečenja za vse njegove akcijske sekvence, kjer skromni zlikovec vedno podcenjuje svojo moč.

3. Mahesh MARD:

Mahesh Babu brez ličila 3

Ni le lep obraz, ampak tudi človek, ki je odgovoren državljan družbe. V podporo vzroku »Moški proti posilstvu in diskriminaciji« kaže bolj občutljivo plat svoje osebnosti. Tu prihaja iz velike družine s sestrami in hčerko en moški, ki daje pravi zgled tistim, ki se nanj ugledajo. Njegova predanost in zrelost sta zelo zaželena lastnost.

4. Na promocijskem dogodku:

Mahesh Babu brez ličila 4

Ta očarljiv obraz, znan kot ambasador blagovnih znamk različnih ikoničnih blagovnih znamk, lahko prodaja skoraj vse, tudi brez ličil. Njegova mucka je prav tako raznolika; vse od gaziranih pijač do zlatega nakita je vse podprl. Govori o množični privlačnosti tega človeka.

5. Eleganten oče:

Mahesh Babu brez ličila 5

Ne samo, da je nemoten operater na zaslonu, ampak je tudi vedno tako eleganten oče. Ko ga tu vidimo s sinom Gautamom in hčerko Sitaro, je nedvomno ljubeč in skrbi za oba otroka. Ta zibljiv slog ima samo obraz brez ličil.

6. Očarljiv nasmeh:

Mahesh Babu brez ličila 6

Nasmeh ne stane nič, kar pravijo, toda ta nasmeh je vreden milijon pogled, tudi brez ličila. Tako razorožujoč nasmeh izžareva toplino vse okoli sebe. Njegov nasmeh je njegovo najmočnejše bogastvo, ki mu sledi le dobro srce.

7. Družinski človek:

Mahesh Babu brez ličila 7

Mahesh je zunanji družinski človek. Naj bo na očetovi strani ali na ženi; poskrbi, da po potrebi nudi dovolj podpore. Ta stran je bila zelo očitna, ko se je njegova žena Namrata spopadala z boleznijo in smrtjo svojih staršev. Ima zelo globoko ukoreninjen sistem vrednot, kar je razvidno iz njegovega slavnega ozadja. To sliko je kliknil Mahesh s svojimi družinskimi člani, tudi brez ličila.

8. Arm Candy:

Mahesh Babu brez ličila 8

Namrata Shirodkar je srečna deklica, ki ima sladkarije za roko, ki so tako okusne. Njen zakonec v resničnem življenju se je Mahesh dvoril Namrati dobrih 5 let, preden je rekel “I Do”. Ta romantični par se loči od drugih v industriji, ki trpijo posledice.

9. Mahesh v telovadnici:

Mahesh Babu brez ličila 9

V Indiji ni ene osebe, ki je ta Adonis ne bi očaral. Njegov očarljiv in mladosten videz je najbolje opisati princa. Ta posnetek je bil v telovadnici z trenerjem, tukaj Mahesh babu brez ličil na koži.