Trisha je lepa kollywoodska igralka, ki je v filmih debitirala že več kot desetletje nazaj. Poskušala je narediti pečat v Bollywoodu, vendar ji ni uspelo, zato se je vrnila k tamilskim in teluškim filmom, kjer ji že leta uspeva. Presenetljivo je, da kljub vse večji starosti še vedno ohranja svoj videz, kakršen je bil pred desetletjem. Oboževalce še vedno navdušuje nad njenim čutnim videzom in morilskimi izrazi. Zdaj bomo videli, kako ji bo uspelo.

Trisha Krishnan lepotni nasveti in fitnes skrivnosti

Najboljši lepotni nasveti in fitnes skrivnosti Trisha Krishnan:

Tu so najboljši 4 lepotni nasveti in fitnes skrivnosti Trishe Krishnan.

1. Ohranjanje naravnega:

Trisha Krishnan lepotni nasveti za ohranjanje naravnega

Trisha je dopolnila 30 let in pravi, da se ne obremenjuje preveč po obrazu in postavi. Ohranja svoj naravni videz in pusti, da se pokažejo znaki staranja, ker je takšna kot je. Nima popolne postave, vendar se drži zdrave prehrane in dobro trenira.

2. Ličila, oči, ustnice in lasje:

Lepotni nasveti Trisha Krishnan. Ličila, oči, ustnice in lasje

Kollywood je izumil “HD makeup”, ki se uporablja posebej za HD kamere, Trisha pa ga obožuje, ker se je vedno rada oblačila in ličila. Že od otroštva je zelo navdušena nad ličenjem in verjame, da je pravilno nanašanje ličil kot umetnost, zato to še vedno izboljšuje. Ličila temelji na podlagi, ki ustreza njenemu tonu kože. Za svoj redni videz po podlagu doda samo eyeliner, maskaro in sijaj za ustnice. Trisha ima rada odprte lase in jih postrani ločiti, kar je njen slog. Obožuje svetlo rjave odtenke svojih las in ji ustreza tako kodraste kot ravne pričeske. Na zabavah in prireditvah rada nosi tako zahodne kot indijske obleke. Zaradi vitkega telesa jih odlično nosi in mlajšim igralkam še vedno lahko konkurira.

3. Skrivnosti prehrane:

Trisha Krishnan Beauty Tips Diet Secrets

Trisha je bila mentorica vsem svojim oboževalcem, ki so želeli slediti njeni prehrani. V prvi vrsti za tekočine pije veliko vode, skupaj s pomarančnim in granatnim sokom. Rada ima zeleni čaj, ker vsebuje antioksidante in se izogiba običajnemu čaju in kavi. Tako zelo živi s tekočino, ker to preprečuje zgodnje staranje.

Trisha zaužije veliko vitamina C za zdravo življenje in poje skodelico sadja, ki vsebuje limone, pomaranče in druge agrume. Ti ohranjajo njeno kožo sijočo, tudi ko je stara 30 let, in so tudi razlog, da njen vid ostane močan v prihodnjih letih.

Trisha je pri zajtrku najbolj obremenjena in ima obilen obrok, poln parat, omlet, skute itd. Začne se njen dan, ki polni energije in ji že dolgo ostane poln želodec.

4. Skrivnosti fitnesa:

Trisha Krishnan Beauty Tips Skrivnosti fitnesa

Trisha poudarja veliko vaj. Je čudak fitnesa in ne more preživeti dneva brez svojega običajnega režima vadbe. Najprej je ljubiteljica prostoročnih vaj, ki napenjajo njeno telo in roke. Joga je tudi njena najljubša, ker pomirja njen um pred stresom užurbanih poganjkov in spodbuja presnovo, kar je zdrav način za zmanjšanje maščobe. Obstajajo vloge, za katere mora pridobiti težo, in vloge, za katere mora izgubiti, joga je njeno najboljše zdravilo za ta pogosta nihanja. Trisha rada izvaja kardio vaje, ki ohranjajo moč zgornjega dela telesa. Nekako uspeva vsak dan telovaditi, čeprav ima naporen urnik. Poleg tega se igralka rada potaplja v vodo in plava. Tako zelo uživa v vodi, da bi lahko več ur preživela v bazenu.