Za odločanjem o tem, kako načrtovati skupinski izlet, ne stoji raketna znanost, ampak le majhno načrtovanje. Najlažji način za to je, da izberete igre in dejavnosti, ki so skupinske in so privlačne za skupino, ne pa zanimive samo za eno osebo. Na seznamu dogodkov mora biti celoten načrt skupaj s kraji za bivanje, kaj bo jedla ekipa in kdaj bo jedla in kje bo jedla. Ko so te podrobnosti natančne in načrtovane, se poenostavi celoten izletniški načrt in postane enostavno slediti celotnemu izletu. Načrtovanje tudi zagotavlja, da izlet postane predvidljiv in da se ekipa osredotoči na gradnjo vezi, ne pa na načrtovanje izleta na uro. Ti skupinski izleti zagotavljajo, da se vezi med člani ekipe okrepijo zunaj kabine.

Skupinski izleti so način, kako se podjetje zahvali svojim predanim zaposlenim za vse njihovo trdo delo. To je odlična priložnost, da se različne korporativne ekipe povežejo z vsakim zunaj pisarne. Svež zrak iz vsakodnevne rutine dela čudi, saj se nekateri zaposleni celo znova vračajo na delo. Čeprav je zabavno, organiziranje skupinskega izleta ni lahko. Vključuje skrbno načrtovanje, da se zagotovi njegov uspeh. Spodaj je naštetih nekaj koristnih nasvetov, če ste se odločili, da svoji predani ekipi privoščite zabaven dan stran od dela.

Najboljše ideje za skupinske izlete

1. Načrtujte vnaprej:

ekipni izlet

Dajte si dovolj časa za načrtovanje izleta. Hitenje v zadnjem trenutku vas bo pustilo v neredu. Načrtovanje vnaprej vam bo omogočilo, da se spopadete s kakršnimi koli posebnimi zahtevami ali predlogi, ki bi jih lahko imeli člani vaše ekipe. Omogočal vam bo načrtovanje organiziranega izleta, pri čemer boste skrbeli za aranžmaje, kot so prevoz itd. Bistveno je, da svoji ekipi vnaprej posredujete informacije in podrobnosti o izletu, da nihče ne ostane v temi. Te podobe skupinskega izleta zagotavljajo tudi, da prizadevanja ekipe gredo v povezovanje drug z drugim, ne pa v reševanje nereda v zadnjem trenutku.

2. Izberite svoj datum:

ekipni izlet

Izberite dan, ko vreme ne bo igralo slabega športa, in ustrezen datum, ki ne bo oviral načrtov, ki bi jih imeli vaši zaposleni, na primer praznike, predvsem pa zagotovite, da datum ne moti urnika vašega starejšega šefa. predhodni datum tudi zagotavlja, da so vsi člani ekipe vnaprej načrtovali svoj program in nihče ne preskoči izleta zaradi kakršnih koli težav v zadnjem trenutku.

3. Prizorišče:

ekipni izlet

Pri načrtovanju timskega izleta je kraj izjemnega pomena. Več časa, kot si za to dovolite, večja bo vaša možnost, da zagotovite popolno lokacijo. Prostor tudi določa razpoloženje za dogodek, zato poskrbite, da bo ustrezal vsem članom ekipe in vseboval predpogoje, ki bi vas zanimali. Tako je prizorišče enako pomembno kot ideje za predstavitev ekipe, od ustvarjanja razpoloženja ali odločanja o timskih dejavnostih igra pomembno vlogo.

4. Varno dovoljenje:

ekipni izlet

Če ste se odločili za kraj, ne odlašajte z zagotovitvijo potrebnega dovoljenja za kraj na določen dan, saj bi ga lahko izgubili zaradi drugih zainteresiranih strani, kar je običajen pojav. popolnoma zaščiteno in v zadnji minuti ne bo nič narobe.

5. Proračun:

Prepričajte se, da celoten izlet spada v vaš proračun, saj so skupinski izleti običajno doma. Zamisel ni pretiravati niti prenizko, ampak ugotoviti, kaj si za dogodek želiš ali potrebuješ, in temu primerno najti razumen način. Prav tako je nujno, da se pri razvrščanju proračuna odločite za seznam gostov in se v skladu s tem odločite, ali ga želite obdržati le na člane ekipe ali ga razširiti na njihove družine. Če boste vnaprej šteli glave, boste dosegli svoj namen. Odločitev o proračunu pred izidom ekipe bo zagotovila, da bodo celotne ekipe brez oklevanja sodelovale kot ena.

6. Hrana in pijača:

Določite meni, pri čemer upoštevajte posebne prehranske potrebe vaših gostov, ne glede na to, ali so vegetarijanski ali nevegetarijanski itd. Odločite se, ali želite omejiti pijače samo na hladne pijače, čaj in kavo ali pa jih razširiti na pivo in druge trde pijače. pijače na podlagi seznama gostov. Na meniju je zato treba vključiti izdelke, v katerih lahko uživajo vsi, hkrati pa zagotovite, da so ti izdelki v okviru vašega proračuna. Prepričajte se tudi o alergijah na hrano vaših soigralcev, da bo izlet poln užitka..

7. Naj bodo dejavnosti aktivne:

Skupinsko druženje brez zabavnih dejavnosti pomeni “dolgočasno”. Ohranite življenje z aktivnostmi, ki se jih lahko udeležujejo vsi člani. Lahko mu celo daste konkurenčno prednost, tako da se med seboj spopadete ekipe v prijateljskih igrah vlečenja vlečnic, iskanja zakladov in različnih športnih dogodkov. Če se izlet razširi na družine, poskrbite, da bo na mestu igrišče za otroke, in organizirajte različne dejavnosti, ki jih bodo zabavale. Njen dodatek bo tudi vaš izlet naredil nepozaben.

8. Najemite strokovnjaka:

Sami urediti vse je okorna naloga. Zakaj bi zamudili vso zabavo, če lahko najamete podjetje za vodenje dogodkov ali načrtovanje piknikov, ki bo skrbelo do najmanjših podrobnosti in vam tako omogočilo, da uživate. gledanje in prirejanje užitkov drugim.

9. Naj bo to eksplozija:

Če je izlet za cel dan, potem bi bilo dobro, da izberete lokacijo z velikim odprtim prostorom, bazenom in morda celo improvizirano diskoteko, da boste dobili adrenalin in pustili vašim gostom, da se počutijo prijetno. zagotovite, da obstaja več dejavnosti, s katerimi bodo vsi zaposleni in da nihče ne umre zaradi dolgčasa ali mu zmanjka časa.

Torej, kaj menite o ideji za načrtovanje skupinskega izleta? Sporočite nam, kakšne prednosti bi lahko imeli timski izlet osebno in poklicno. Sporočite nam tudi, če imate še kaj v mislih za timske izlete in kakšne dejavnosti so po vašem mnenju najboljše za timske izlete. Delite to, če tudi menite, da so ti kazalci bistveni in vam bodo pomagali pri načrtovanju najboljšega timskega izleta za vašo ekipo.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

V: Zakaj so pomembni uradni ali uradni izleti ekipe??

O: Skupinski izleti so zelo pomembni, saj pomagajo pri ustvarjanju vezi zunaj kabine in poskrbijo, da se rezultat odraža tudi pri delu znotraj kabine. Pomaga članom ekipe, da se bolje poznajo, kar jim omogoča, da sodelujejo kot ekipa in zagotavlja, da se povečuje njihova medsebojna združljivost.

V: Zakaj je treba načrtovati skupinski izlet?

O: Načrtovanje zagotavlja, da je skupinski izlet znan vsem članom ekipe. Ko načrt postane predvidljiv, si lahko vsi zlahka ustrezno razporedijo svoj čas in postanejo njegov del, prav tako pa zagotavlja, da načrt skupinskega izleta postane popoln dokaz in se v zadnjem trenutku zgodi manj sprememb.

V: Kakšne skupinske dejavnosti je treba vključiti v skupinske izlete?

O: Dejavnosti, ki jih je treba vključiti v skupinski izlet, je treba izbrati tako, da bodo privlačne za vse. Pri dejavnostih skupine je treba izbrati dejavnosti, ki zahtevajo trud celotne ekipe in užitek kot celoto. Prepričajte se, da dejavnosti niso osredotočene na posameznika in spadajo v področje zanimanja le nekaterih, ampak jih uživate skupaj kot ekipa.