Juhu! Čas je za poletje in počitnice! Toda kako vključiti svoje otroke v pekočo vročino, zlasti v mestu, kot je Hyderabad? No! Poletni tabori so razburljiva možnost! Poletni tabori v Hyderabadu v Indiji so dobra izbira za zaposlene starše, še posebej v metrojih! Ti zanimivi tabori ponujajo različne dejavnosti, ki otroke zadržujejo in veselijo nekaj ur. Da bi otroke razburili z duhom učenja, je pomembno zagotoviti smiselno učenje.

poletni tabori v Hyderabadu

Pridružite se jim lahko s svojo skupino prijateljev in dolgočasne poletne počitnice naredite zabaven dogodek. Prav tako lahko uživate v številnih dejavnostih, ki vas zanimajo, kot so igre na prostem, umetnost, slikarstvo, znanost, gimnastika, robotika, kaligrafija itd. Vaši otroci bodo zgradili zaupanje in postali neodvisni, če bodo sami upravljali stvari in se oddaljili od znanega okolja. Ta članek navaja nekaj razpoložljivih poletnih taborov, večinoma za otroke, ki bodo na voljo v Hyderabadu.

Poletni kampi v Hyderabadu za otroke:

1. Mali Einsteini:

Poletni tabor malega Einsteina za malčke v Hyderabadu otrokom prinaša neizmerno veselje ob novem učenju v zelo zgodnji fazi. Otroci dojemajo nezmotljiv in dobronameren okvir za raziskovanje in razvijajo nove sposobnosti. Poleg tega lahko pri tej starosti malček zaznava znamenitosti, zvoke in teksture okoli sebe, kar počne z uporabo vseh petih čutov. Zunanji pripomočki, kot so otroške rime in barvanje barvic itd., Ki jim pomagajo pri hitrejši izbiri in razvijanju njihovih interesov.

poletnih taborov v Telangani

 • Dejavnosti: – Razvoj komunikacijskih veščin, logičnega sklepanja in kritičnega razmišljanja, pozornosti, dobrega počutja in telesnega razvoja, raznolikosti in razvoja kulture se povečujejo v logičnem sklepanju in besedišču itd..
 • Starostna skupina: – Starostna skupina od 1,5 do 10 let otrok hodi sem na aktivnosti.
 • Kje so čas in pristojbine: – Center temelji na naslednjem naslovu:

  www.littleeinsteins.co.in, Hymavathi Residency, park Shilpa, Kondapur

  Hanuman Nagar, Kondapur, Hyderabad, Telangana, 099 89 058655.

Časi za najmlajše so glede na izbiro programa, kot so vrtci, laboratorij Einstein, predšolski vrt itd..

2. Creya učenje:

Cilji poletnih taborov za otroke v učnem programu v Hyderabadu so Uvod v gradbeni inženiring, Narava oblikovanja, Zgodovina arhitekture in arhitekturne oblike, Skupinsko delo, reševanje problemov, ustvarjalne sposobnosti, Novinarstvo, Pisna in govorjena angleščina, Praktično znanje.

poletni tabori v Hyderabadu

 • Dejavnosti: – Tu študentje pridobijo veščine razmišljanja, življenjske spretnosti in digitalno pismenost ter veliko več v zvezi z znanostjo in tehnologijo.
 • Starostna skupina: – Omogočajo učenje učencem od 1. do 10. razreda in jim pomagajo zgraditi empatijo.
 • Kje so čas in pristojbine: Center ima sedež na naslednjem naslovu:

  creyalearning.com, 7/A, cesta številka 12, kolonija MLA, hribi Banjara

  Hyderabad, Telangana, 096 18 054515

3. Naši izobraževalni centri za otroke:

Otroci, vpisani v poletne tabore v Hyderabadu, so zaposleni z različnimi dejavnostmi, kot so branje, poslušanje, pisanje in govorjenje. Ta center ima strokovno znanje o pedagoškem sistemu učenja. Veliko pozornosti namenjajo krepitvi veščin računanja, ki vključujejo veselo, a namensko reševanje težav. Vsakemu otroku je namenjena posebna pozornost, odvisno od njegovih nagnjenj in interesov. Namen vsake dejavnosti je izboljšati socialne in logične sposobnosti otroka.

poletni tabori v hyderabad telangani

 • Dejavnosti:- Ti centri ponujajo različne dejavnosti, kot so Tematski konceptni čas, Priložnosti za razvoj finega in skupnega motorja, Izboljšanje komunikacijskih veščin, Spodbujanje kognitivnega razvoja, Ustvarjalna dejavnost, Osebno zavedanje, Čas zgodbe, Čas knjižnice, Razvoj socialno-čustvenih sposobnosti, Negovanje njihovega individualnega potenciala , Razvoj spretnosti računanja, razvoj jezikovnih spretnosti, praznovanje festivalov in posebnih dni, terenski izleti itd.

  Starostna skupina:- Obstajajo 4 programi, v katere se lahko vpiše otrok, in sicer:

 1. Za starostno skupino od 1,5 leta do 2,5 leta – program Budding Learner
 2. Za starostno skupino od 2,5 leta do 3,5 leta – program Active Learner
 3. Starostna skupina od 3,5 leta do 4,5 leta – program Creative Learner
 4. Za starostno skupino od 4,5 leta do 5,5 let – program Exploratory Learner
 • Kje so čas in pristojbine:- Center ima sedež na naslednjem naslovu:

  Green Connection, parcela št. 16, 3. nadstropje, postavitev Silicijeve doline, Madhapur, Hyderabad, kontaktna številka: 040 – 42220303

Časovni razpored programa je razporejen od 9. zjutraj do 6. zvečer.

Strukturo pristojbin za kateri koli program lahko dobite v pisarni.

4. Roots Sports School of Football:

Zagotavljajo strokovno usposabljanje na področju vodenja nogometa od leta 2009. Prejeli so oceno 2 zvezdic od VSE INDIJSKE FUDBALSKE FEDERACIJE, ki je najvišja med akademskimi akademiji v Indiji. Igralcem nudijo podporno in prijazno okolje, ki poudarja zabavo, učenje spretnosti in užitek za nadarjene igralce, ki si prizadevajo doseči polni potencial. Ponujajo strokovne vodnike, ki imajo na tem področju več kot desetletje izkušenj. Zagotavlja se pozitivno okolje, tako da se pri vsakem igralcu spodbuja športnost.

poletni tabori v Hyderabadu

 • Dejavnosti:- poskušajo trajno spremeniti posameznikovo fizično, psihološko, taktično in tehnično vedenje. Imajo osredotočenost na tehnično vadbo za različne veščine, kot so rebranje, podajanje, sprejemanje, kontrola žoge, streljanje in smer.
 • Starostna skupina:- delijo ga po starostnem napredku:
 1. Začetna skupina od 4,5 leta do 6 let; osredotočajo se na gibalne sposobnosti.
 2. 7 let do 9 let, tukaj se osredotočajo na temeljne tehnike igre.
 3. 10 do 13 let, kjer jih učijo oblikovanja ekipe, napadalne in obrambne odgovornosti ob upoštevanju timskega dela.
 4. 14 do 18 let, kjer poučujejo napredne tehnične in taktične seje za igralce.
 • Kje so čas in pristojbine:- Naslov je naslednji:

  Srednješolsko nogometno igrišče vseh svetih, livarna orožja, Abides, livarna orožja, Basheer Bagh, Hyderabad, Telangana

  040 4016 1015

Urniki se lahko razlikujejo glede na starostno skupino in seje.

5. Poletni tabor – Tečaji matematike in znanosti:

Polymath je rešitev na enem mestu za študente matematike. Ponujajo strokovno vodenje in podporo študentom srednješolskega učnega načrta, vključno s CBSE, ICSE, IGCSE (raven CIE ‘O’) in trenutno ponujajo sprejem za študente, ki študirajo Std VII, VIII, IX in X za katero koli od zgoraj navedenih omenjene table. Ponujajo tudi poletni temeljni tečaj za Std VII – X

poletni tabori v Hyderabadu

 • Dejavnosti:- CBSE, ICSE, IGCSE (raven CIE „O“). Ponujajo tudi sprejem za študente Std VII, VIII, IX in X za zgoraj omenjene table. Ponujajo tudi poletni temeljni tečaj za Std VII – X
 • Naslov:- www.polymatheducation.com

  Galaxy Hotel, Old Mumbai Rd, Deluxe Colony, Janaki Nagar Colony, ToliChowki, Hyderabad, Telangana (096 76 685958)

6. Poletni tabor ABSPL:

Kaj je ICMAS? Gre za mednarodno zasnovo mentalnega aritmetičnega sistema. Razvit je bil iz “Sorobanske metodologije”, ki izvira iz Japonske. ICMAS Mentalni aritmetični sistem je lahko trendna ponazoritev pridružene stopnje starodavne umetnosti mentalne znanstvene discipline. ICMAS uporablja tradicionalno orodje ABACUS za pravilen razvoj možganov, sedež inteligence, ki prispeva k povečanju hitrosti in natančnosti, mentalnih sposobnosti, koncentracije, sposobnosti senzorične dejavnosti & Sposobnosti fotografskega spomina, ki mehansko vodijo do višje uspešnosti učencev pri izobraževalnih predmetih. Aritmetika je izredno pomembna za izgradnjo trdnih izobraževalnih temeljev za mlade.

 • Dejavnosti: – Otroke učijo abakusa, vedske matematike, enostavnega pisanja in edinstvenih tehnik mize, da bodo psihično bolj samozavestni pri tem, kaj počnejo.
 • Starostna skupina: – Otroci, stari od 4 do 14 let, izboljšajo svoje duševne sposobnosti
 • Kje so čas in pristojbine: – Ta kampus je na naslednjem mestu:

  www.icmas.info, 6-3-1089/1/2/1, poleg vile Merry College

  Raj Bhavan Rd, kolonija četrti Raj Bhavan, Somajiguda, Hyderabad, Telangana, 040 2332 7372

7. Igralna šola v Kukatpallyju:

To je predšolska ustanova v Hyderabadu. Znana je po otroku prijaznih prostorih, ki jih ponuja. Učitelji so zelo usposobljeni in imajo ključno vlogo pri negovanju in vzgoji otrok. Infrastruktura, ki jo imajo tukaj, je svetovnega razreda. Tu vzdušje pomaga pri uravnoteženi rasti otrok. Vsakemu otroku je na voljo individualna pozornost.

Šola igranja v Kukatpallyju

 • Dejavnosti: – Otroke tukaj spodbujamo k ustvarjalnosti in sodelovanju pri projektih, kjer je otroku dovoljeno delati projekte, ki temeljijo na lastnem miselnem procesu in domišljiji. Obstajajo še druge dejavnosti, kot so slikanje z rokami, Lego kocke. Prigrizki, origami, umetnost in obrt itd.
 • Starostna skupina: – Najnižja starost za sprejem temelji na oceni otroka v šoli.
 • Kje, čas in pristojbine:- Center se nahaja na naslednjem naslovu:

  Near Reliance Elegence Apts, CHIREC Public School Road, Kondapur, Hyderabad, Telangana 500024, Telefon: 096766 92618

8. Poletni tabor v Indiji:

Kriya yoga samsthan iz Hyderabada vsako leto organizira poletne tabore za šolarje in ustvarja zapise, ki posebej organizirajo stanovanjske poletne tabore v velikem obsegu.

Poletni tabor v Indiji

 • Dejavnosti: – Bazen, odbojka na mivki, karting, otroško igrišče, kriket itd.
 • Starostna skupina: – Na tabor so upravičeni otroci, stari od 7 do 16 let
 • Kje, čas in pristojbine: – Ta kampus je na naslednjem mestu: http://www.summercampindia.com, Kriya Yoga Samsthan, sedež: 2-2-23/37/A, DDColony, Bagh Amberpet, Hyderabad, Telangana, Indija, Tel: + (91) 40 27422006, Tel: +(91) 40 9392106014, Faks: +(91) 40 9392033555, E -pošta: [email protected]

9. Sound-Craft:

Ponuja popolno platformo za usposabljanje in izvajanje za učence glasbe po Hyderabadu. Ima svojo skupino in zelo malo glasbenih inštitutov ima svojo skupino. Spreminjajo “učence v izvajalce”.

Sound Craft

 • Dejavnosti: – Poleti ponujajo razrede glasbe in glasbil, kot so violina, kitara, flavta, boben in vokal.
 • Starostna skupina: – Star je za otroke od 10 let naprej.
 • Kje, čas in pristojbine: – Ta kampus je na naslednjem mestu: Parcela št. 29, Planetni stolpi, 2. nadstropje, nasproti Cyber ​​stolpov, Poleg Sony Center, Madhapur, Hyderabad-500081 Ogled zemljevida, +(91) -40-67115720

Pridite se zabavati v teh kampih to poletje! Vi in vaš otrok boste zagotovo razbremenjeni stresa in boste v tem kratkem času pridobili nekaj znanja. Vaš otrok bo bolj navdušen nad aktivnostjo in ne bo podoben drugim otrokom, ki sedijo doma in igrajo video igre ali jedo vse poletje. Če želite ohraniti telo v formi, morate biti aktivni in ta vaša narava bo zagotovo prešla na vašega otroka. Vpišite otroke na poletne tabore v Hyderabadu za zabavo in učenje. Izkoristite te čudovite programe in se zabavajte poleti!

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

1. Kakšno je trajanje poletnega tabora?

Odvisno je od dejavnosti, ki jo izberete za svojega otroka. Trajanje se lahko spreminja od dneva do dneva ali aktivnosti za 5 dni. Če se odločite za poletni tabor na prostem, to je zunaj mesta, se lahko časovno obdobje razlikuje od 10 do 20 dni.

2. Ali poletni tabori ponujajo komplet prve pomoči??

Da, nudijo otroku prve pomoči osnovne potrebe, vendar morda nimajo posebnih zdravil, če je otrok alergičen na karkoli. Ko pa se odpravijo na izlet v mesto na prostem, imajo s seboj zdravila, ki jih bo otrok morda potreboval v nujnih primerih, z njimi pa je zdravnik ali medicinska sestra.

3. Ali se bo otrok lahko hitro povezal z učitelji?

Da, imamo usposobljene učitelje in vsi bodo poskrbeli, da bodo vsi otroci izvajali dejavnost po svojem tempu, saj je vsak otrok drugačen in ima drugačen kaliber. Glavna ideja je učiti otroke in ne učitelje, da jih bodo učitelji učili po svojem tempu.