Jeans je najljubša obleka tako za moške kot za ženske brez starosti. Obstaja več blagovnih znamk, ki med letom ponujajo različne kavbojke z novimi modeli, ki se pojavljajo nad starimi preprostimi kavbojkami, da bi oblikovali nove trende. Vse bolj priljubljeno ime med priljubljenimi blagovnimi znamkami, ki proizvajajo kavbojke, je Wrangler jeans, ki je ameriška blagovna znamka, ki deluje od leta 1904. Blagovna znamka je priljubljena za proizvodnjo delovnih kavbojk za moške in ženske. Blagovna znamka hkrati ponuja nove modele z največjim udobjem in vzdržljivostjo, zaradi česar je ena najboljših blagovnih znamk v kavbojkah.

Najboljše kavbojke Wrangler za ženske in moške v Indiji:

Tukaj je nekaj široko sprejetih modelov kavbojk Wrangler India, izbranih za izboljšanje njihovega modnega standarda.

1. Moške kavbojske kavbojke:

Moške kavbojske kavbojke

Kavbojske kavbojke so preproste, vendar dajejo uporabniku osupljiv videz. Moške kavbojke Wrangler so v temnih in svetlih odtenkih v modri in črni barvi z omejenimi stranicami. Kavbojke se udobno prilegajo v pasu, medtem ko se kavbojke pri spuščanju rahlo izgubijo. Kavbojke imajo tudi ustrezno dolžino, ki pokriva tudi del nog. Da bi kavbojke dobili popoln kavbojski videz, je oblikovan z visokim pasom.

2. Robustne moške kavbojke:

Robustne moške kavbojke

Moški kavbojk wrangler, ki vam ponuja različne barve in želeno prileganje, je robusten dizajn, ki ga je predstavilo podjetje. Moške kavbojke wrangler dajejo videz in teksturo, podobne žametnim barvam, s celotno dolžino, ki se pogosto nosi za redno nošenje. Kompletne kavbojke so narejene z rahlo zapečatenim ohišjem z natančnim oprijemom v pasu. Kavbojke se uporabljajo tudi kot uradna oblačila v različnih pisarnah.

3. Bele kavbojke Wash za ženske:

Bele ženske kavbojke za pranje

Navaden z opičjim belim učinkom na sprednjem kolenskem delu je tisto, kar je med ženskami bolj očarljivo. Ženske kavbojke Wrangler so oblikovanje prevzele tako, da jim daje suh videz za čutni videz. Pas kavbojk ustreza celotnemu dolžini z visokim in nizkim pasom. Oblikovanje je na voljo tudi v drugih toplejših barvah, kot so črna, rjava, modra, roza, bela itd., Da vaši zbirki dodate nekaj odtenkov. Kavbojke lahko nosite tako v pisarno kot za osebno nošenje.

4. Patchwork kavbojke za ženske:

Patchwork kavbojke za ženske

Nova kolekcija kavbojk za ženske prihaja s spremembo žepnih modelov. Preproste temno modre kavbojke imajo na obeh žepih obliž, z rahlimi vodoravnimi in navpičnimi črtami v svetlem odtenku na kolenu in spodaj, da naredijo edinstven dizajn. Kavbojke dobijo prijetno prileganje od pasu do kolen, spodnji del pa se nekoliko izgubi, kar navdihuje videz sirene v ozkih kavbojkah. Takšni modeli kavbojk so priljubljeni na fakultetah, izletih, počitnicah itd.

5. Retro kavbojke za moške:

Moške retro kavbojke

Moški modeli kavbojk Retro Wrangler so zelo primerni za ljudi, ki imajo rahlo težo. Kavbojke dajejo pogled na modo kavbojk 80 -ih, ki so na voljo v grobih modrih in črnih odtenkih. To je eden najpogostejših vzorcev kavbojk, ki jih moški nosijo za rutinsko nošenje ali za počitnice v prostem času s svetlimi, črno -belimi majicami. Kavbojke z ravnim krojem imajo debele obrobe, da postanejo kavbojke hrapave in žilave za dolgotrajno nošenje.

6. Oblikovanje moških kavbojk Progear:

Oblikovanje moških kavbojk Progear

Wrangler je bil vedno v novicah z novimi oblikami, ki jih daje mladini. Nova kolekcija moških kavbojk Wrangler z dvojnimi barvami s spodnjicami iz bombažnega materiala dobi dvojni barvni učinek. Da, kavbojke so v kavbojkah kratke hlače, spodnji del pa iz bombažnega materiala v sivi barvi z obrobami kavbojk na straneh. Oblikovanje nosijo mladostniki na fakultetah, izletih, piknikih in še veliko več, s kožo oprijetimi vrhovi.

7. Raztrgan ženski wrangler Jean:

Raztrgana ženska wranglerka Jean

Raztrgani modeli so med ženskami v trendu zaradi novega spremenjenega videza. Navadne ženske kavbojke Wrangler v temno modri barvi imajo na stegnih belo obliko pranja s križastimi podložnimi vzorci na strani pasu. Za bolj eleganten videz je dolg do gležnja z raztrganimi vzorci na obeh kolenih. Kavbojke nosijo najstniki na izlete, piknike in zabave skupaj s tesnimi vrhovi.

8. Bele ženske kavbojke Wrangler:

Bele ženske kavbojke Wrangler

Bele kavbojke z dolžino gležnja dajejo očarljiv videz ženskam s tankimi nogami. Kavbojke Wrangler se rahlo prilegajo z mrežo na koncu v obliki krožnega trikotnika. Te kavbojke so na voljo v vzorcih z nizkim pasom in z visokim pasom. Oblikovanje kavbojk je narejeno s kratkimi vrhovi in ​​visokimi petami, kar daje natančen videz nog. Oblika je na voljo tudi v drugih barvah, kot so črna, rdeča in roza.

9. Moške kavbojke Woodman Camo:

Moške kavbojke Woodman Camo

Iščete drugačen dizajn v kavbojkah! Wrangler je predstavil novo kolekcijo, ki daje odtise različnih čopičev, podobnih vojaškim hlačam. Woodman camo modeli so opremljeni z rahlimi tankimi kavbojkami, ki se prilegajo od pasu do dna, s trdnim koncem na nogah. Kavbojke z ironičnimi barvami dajejo močan videz dogodkom, kot so sledenje, plezanje, gozdni požari itd.

10. Nosite Wranglerjeve moške kavbojke:

Delo Nosite moške kavbojke znamke Wrangler

Wrangler slovi po delovnih kavbojkah, s katerimi vam služi. Podoben dizajn črnih kavbojk Wrangler, ki upravičuje obstoj podjetja, je med delavci precej priljubljen. Kavbojke dobijo obsežen videz s prilegajočo se velikostjo, zaradi česar uporabnik dela v coni udobja. Narejen je tudi precej trpežen z dvojno šivanimi žepi in stranicami ter širokimi konci, ki dodajajo njegovo območje zadovoljstva.

11. Vintage ženske kavbojke:

Vintage ženske kavbojke

Želite, da bi ta sedemdeseta pogledala nazaj v vašo osebnost! Ženska kolekcija kavbojk Wrangler s starinskim videzom bo zagotovo izpolnila vse vaše želje. Modre kavbojke predstavljajo težko konkurenco drugim kavbojkam v smislu barve kavbojk in oblikovanja točk z drsnimi žepi in zloženimi konicami na obeh straneh. Konci vam dajo nekaj kratkih hlač, kot je videz dolžine med koleni in gležnjem.

12. Ženske kavbojke srednje višine:

Ženske kavbojke srednje višine

Ženske kavbojke Wrangler z novim vzorcem in barvnim materialom so bile predstavljene za eleganten videz mladine. Kavbojke so narejene v mornarsko modri in sivi barvi, z odtisi, ki naredijo različne vzorce, kot so cvetlice, dolgi trakovi itd. Kavbojke, ki se prilegajo koži, so narejene iz raztegljivega materiala za upogibanje udobja, zaradi česar je odlična izbira za počitnice, potovanja, tematske kavbojke imajo celotno dolžino z višjim pasom, ki omogoča popoln oprijem. Kavbojke dajejo telesu popolno ujemanje in so zato prva možnost za vitke dame, ki so pripravljene izpostaviti svoje suhe noge.

13. Tesarske kavbojke za moške:

Moške tesne kavbojke

Tudi kavbojke Wrangler so za mizarje dale velik izbor kavbojk. Modre kavbojke imajo spredaj, zadaj in ob straneh različne žepe, ki mizarjem omogočajo shranjevanje inštrumentov. Kavbojke so narejene tudi z dvojnim materialom, ki je uporabnikom močnejši. Kavbojke so na voljo v različnih dolžinah, da se uporabnik med delom v različnih položajih sprosti. V kategoriji kavbojk lahko izberete svoj najljubši odtenek, kot so modra, nebesno modra, črna, rjava itd.

14. Tovorne kavbojke za moške:

Cargo Jeans za moške

Moške kavbojke Wrangler z vzorcem tovora dajejo načrtovalcu videz uporabnika. Tovorne kavbojke so narejene iz tanke kavbojke s pridihom bombaža. Kavbojke imajo ohlapen videz in videz škatle z različnimi dodatnimi stranskimi žepi. Kavbojke nosijo na fakultete, piknike in druge dogodke. Udobje, ki ga ponuja ta vrsta tovornih kavbojk, je najboljše oblačilo za sledenje in druge tovrstne dogodke. Tovorne kavbojke nosijo tudi plesalci, ki se radi gibljejo po hip hop potezah.

15. Capri kavbojke za ženske:

Ženske kavbojke Capri

Oblikovanje kavbojk Capri, ki so ga predstavile ženske kavbojke Wrangler, je dalo osupljive vzorce za različne priložnosti. Kavbojke so narejene iz gladkega materiala iz jeansa, ki je kasneje oblikovan v cvetličnem vzorcu z drobnimi vezeninami v rdeči, beli, rumeni in zeleni barvi. Dolžina Caprija je nekoliko nižja od kolena z različnimi žepi, ki ga obkrožajo. Capri je opremljen z različnimi nizkimi in primernimi majicami ter dolgimi petami za čudovit videz.

Modeli Jeans Wrangler imajo poenostavljeno obliko, saj so bolj osredotočeni na uradno nošenje. Večina njihovih modelov je na preprostih tleh, na katerih se izvaja belo pranje, vezenje, tiskanje itd. Wrangler je najbolj zaupanja vredna blagovna znamka, ko gre za tankoplastno, a trpežno. Na voljo v široki paleti barv, večinoma se prodaja v odtenkih modre in črne, ki jih nosijo delavci, kar je glavni cilj podjetja. Zagotavlja ogromen nabor velikosti, ki se lahko čim manj prilegajo največjemu posamezniku brez starosti.