Prvi kombinezoni so bili najdeni le v športnih in delovnih oblačilih in niso bili ponazoritev glamurja. Sčasoma so se kombinezoni pojavili kot metulj iz kokona in postajali vse bolj glamurozni. Kombini se odlično prilegajo zaposlenemu življenjskemu slogu vsake ženske. Kombinezoni brez hrbta so enostavni in jih lahko nosite za vsako priložnost.

Najnovejši in trendovski modeli ženskih kombinezonov brez hrbta:

Tu so najboljši ženski kombinezoni brez hrbta.

1. Eksotični kombinezoni brez hrbta:

Eksotični kombinezoni brez hrbta

Črni kombinezon brez hrbta prava klasika, vse oči bodo zagotovo občudovale to obleko. Ima steznik brez rokavov z V-izrezom. Odprti hrbet ima prečke, ki dajejo erotičen videz. Na pasu je elastika in ima široke hlače.

2. Zabava oblečena v rdečo majico brez hrbta:

Za zabavo oblecite rdeč kombinezon brez hrbta

Rdeči kombinezon je narejen iz popolnoma čudovite krep tkanine. To je figura, ki objema obleko, ki ustreza vitki postavi. Zelo dobro kaže na številki. Ima V-izrez in primeren pas. Popolna večerna obleka v kombinaciji s petami na trakove.

3. Satenski kombinezon brez hrbta:

Satenski kombinezon brez hrbta

To je celovečerni kombinezon iz satenskega svilenega materiala, brez rokavov z ovratnikom, elastičnim pasom in dvema nagnjenima stranskima žepoma. Spodaj ima manšeto, ki hlačam daje napihnjen videz.

4. Halter brez rokavov Halter:

Ženski kombinezon brez rokavov

Ta beli kombinezon je izdelan iz belega krep ali svilenega materiala in je brez rokavov. Je brez hrbta in širokih nog. Združite ga z belimi petami in dolgimi bisernimi uhani. Je popolnoma popolna večerna zabava.

5. Črtasti kombinezon brez hrbta:

Črtasti kombinezon brez hrbta

To je tipičen kombinezon s hrbtom brez hrbta iz 90 -ih. Izdelan je iz rajonskega materiala in je črno -bel. To je pravi vintage izdelek, široke noge in širok pas. Temu je priložen črn klobuk s širokim okvirjem in par črnih pasov, ki dajejo osupljiv videz.

6. Kombinezon brez hrbta z dolgimi rokavi:

Kombinezon brez hrbta z dolgimi rokavi

Ta dolgi kombinezon brez rokavov je iz poliestra in je raztegljiv. Ima dolge rokave in okrogel vrat. Ima ravne dolge hlače. Rdeče ali črne pete s svinčnikom so dovolj, da vam podarijo drzen videz.

7. Slinky kombinezon brez hrbta:

Slinky kombinezon brez hrbta

Slinav kombinezon brez hrbta z ubijalskim videzom, material je leopardski steznik z živalskim potiskom in hlačami z ozkimi nogami. Ima sprednji steznik z zadrgo z ovratnikom na zadnjici in je oblikovan z visokim pasom. Oblikovanje dopolnjuje postavo in eno od popolnih oblek za nočni izhod.

8. Body Con kombinezon brez hrbta:

Body Con kombinezon brez hrbta

Ta kombinezon brez hrbta bo zagotovo deležen neskončnih pogledov. Prilega se kot rokavica. Ima globok V-izrez in visok pas. Za ozek videz se zoži v nogah za obrezovanje. Trakovi za špagete dajejo eleganten videz. S to obleko brez hrbta se zelo dobro podajo koničasti čevlji z visokimi petami.

9. Scuba kombinezon brez hrbta:

Potapljaški kombinezon brez hrbta

Ta kombinezon brez hrbta z rjavo barvo je osupljiv in edinstven. Ima kratke ramenske rokave s sredinsko sprednjo zgornjo režo, pa tudi dolge zožene noge in nizek sredinski hrbet. Na hrbtni strani ima kontrastno kovinsko zadrgo.

Kombinezoni brez hrbta so čudovit ansambel za popoln večerni izhod ali večerne zabave. Je nujen dodatek k garderobi tistega, ki se rad zabava. Z leti so se pojavili različni slogi in kombinacije, ljubke kreacije oblikovalcev pa vedno znova cvetijo.

Dolge noge, široke noge, zožene, kratke hlače so nekaj stvaritev, ki jih velja omeniti. Različne kombinacije in vžigalice so skozi leta okrasile omare. Kombinezon je ena obleka, ki nikoli ne umre. Dekleta, ki hodijo na fakulteto, ga imajo radi, saj so zelo udobna in enostavna za nošenje.