Kombinezoni dajejo vsestranski videz moškim in ženskam. To je oblačilo, ki združuje zgornji in spodnji del v enem kosu in ima prijeten občutek. Sprva so bili kodeks oblačenja padalcev in letalcev, zdaj pa so mu oblikovalci dali nov videz in slog. Na voljo so različne variacije in barvne kombinacije kombinezonov z ogromnim slogom in vzorcem, zaradi katerih izgledate pametno in prefinjeno.

oblikovalske kombinezone

Najnovejši oblikovalski kombinezoni za dekleta:

Oglejmo si top 9 oblikovalskih kombinezonov

1. Tulipanov vijolični cvetlični tiskarski kombinezon za dekleta:

Dizajnerski kombinezon s tulipanovimi vijoličnimi cvetličnimi potiski za dekleta

Ker tulipani simbolizirajo ljubezen, so lastnine ženske značilnosti. Ob upoštevanju tega je oblikovalec ustvaril te kombinezone, ki imajo po vsem svetu vijolične tulipane. Kombinezon je edinstven na pogled in preprost vozel na izrezu daje obleki in uporabniku izjemen videz. Idealen je za nošenje na funky zabavah in v hladnem večeru.

2. Oranžni dizajnerski kombinezon za eno ramo za ženske:

Oranžni dizajnerski kombinezon za eno ramo za ženske

Ti kombinezoni izgledajo preprosto, a elegantno in modno. Intrigantni oranžni kombinezoni za eno ramo naredijo žensko drugačno in prepričljivo. Drugi del ima tekoče rokave in hlače so v vrečasti, slečeni obliki. Celotna zasnova in vzorec sta neverjetna, zaradi česar je uporabniku vroče.

3. Ženski oblikovalski kombinezoni v vrečastem slogu:

Ženski dizajnerski kombinezoni v slogu Baggy Style

Kombinezoni so obleka, ki se prilega kateri koli obliki in velikosti telesa ter izgleda elegantno in elegantno. Ta kombinezon je bil oblikovan v vrečastem slogu na pasu in proti koncu postaja eleganten. Zgornji del je od ramen, zaradi česar je vaš trup in ključna kost videti elegantno. Čevlji z visokimi petami ali čevlji bi bili popolna obutev, ki bi jim dodala več mode.

4. Beli oblikovalski kombinezoni brez naramnic brez ramen:

Beli oblikovalski kombinezoni brez naramnic brez ramen

Kombinezon s trakovi je zelo priljubljen v modi mnogih velikih oblikovalcev, saj daje nov videz ramen in zgornjega dela telesa. Ta enodelna obleka je večnamenski in vsestranski modni kos, idealen za skoraj vsako funkcijo. Kombinacija črno -bele je neverjetna, zato izgledaš popolno.

5. Preprosti oblikovalski kombinezoni za moške:

Preprosti oblikovalski kombinezoni za moške

Moški so zelo posebni glede svojih oblačil in tisti, ki izgledajo popolno. Ti svetlo rjavi kombinezoni so zelo priročni za nošenje, zadrga po celem kombinezonu pa izgleda tudi modno in elegantno. Združeni s čevlji blagovne znamke in s kul očali, bi bili pripravljeni na vse zabave ali klepetalnice.

6. Črne oblikovalske kombinezone brez hrbta za ženske:

Oblikovalske ženske kombinezone brez hrbta

So kombinezoni brez hrbta v slogu hlač, ki poudarjajo vaš hrbet, obleka pa je lepo oblikovana, saj V na zadnji strani izgleda modno. Črna barva vam daje videz dive in v kombinaciji s petami s svinčnikom boste videti popolni in pripravljeni na vsako zabavo v salonu.

7. Dizajnerski kombinezoni brez naramnic:

Dizajnerski kombinezoni brez naramnic

So zelo modni in povpraševani, saj jih je zelo udobno nositi in obleči tudi za vsako priložnost. Kombinezon je spredaj naguban, poudarja ključno kost in seksi ramena, zaradi česar je videti čudovito. V kombinaciji s preprostimi sandali zapestnica na rokah z odprtimi lasmi daje videz večernim zmenkom in zabavam.

8. Beli oblikovalski kombinezoni s črnimi gumbi:

Beli oblikovalski kombinezoni s črnimi gumbi

Ti beli kombinezoni so zaviti okrog spredaj, kjer so črni gumbi z žeblji, začenši od izreza do dna. Ta koncept bele in črne barve daje izjemen videz in daje ansamblu eleganten videz. Idealen je za pisarniško obleko in celo za dobro večerno nošenje.

9. Kratki oblikovalski kombinezoni za moške:

Kratki oblikovalski kombinezoni za moške

Najbolj modni in priročni za nošenje so kratki kombinezoni, saj imajo odprte noge. Ta sivi kombinezon z dolgimi rokavi je idealna obleka za sončne dni, saj ščiti vaše roke pred soncem. Gumbi vmesni za udobno nošenje. Lahko ga nosite ob priložnostnih dneh in celo na zabavah na plaži.

Dizajnerski kombinezoni, če bi jih enkrat nosili, bi radi vsak dan nosili ta udoben modni kos. Dizajnerski kombinezoni dodajo več lepote in glamura vašemu videzu, saj imajo različne kroje in zaradi uporabe dodatkov, kot so gumbi, verige in pasovi, je kombinezon videti ekstravaganten. Elegantni kroj rokavov in izrezov se razlikuje od običajnih kombinezonov. Torej, da vzamete elegantne, modne kombinezone, vedno dobite oblikovalskega.