Kombinezoni so bili v modi v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, enako v zelo elegantni obliki so te dni raziskovali v modnih hišah. Zaradi norosti kombinezonov so ženske izbrale svoje obleke iz modnih trgovin. Edina ženska obleka v klasičnem kombinezonu je primerna za obleko za prijateljeve izlete ali nočne zabave in celo praznovanja.

kombinezoni za ženske s širokimi nogami

Kombinezon pravega dizajna ob pravem času vas lahko naredi razstavnega zamaška. Enostavnim priložnostnim kombinezonom so sledili spektakularni dizajnerski kombinezoni, krepko odprti kombinezoni do popolnoma pokritih kombinezonov so videti neverjetno in dajejo izjavo o svojem oblikovalskem vplivu.

Ženski kombinezoni s širokimi širokimi nogami:

Suhi kombinezoni in široki ženski kombinezoni izgledajo čudovito. Tu je seznam 9 najboljših širokih nogavic v različnih vzorcih.

1. Kombinezon s širokimi rokavi in ​​z rokavi:

Kombinezon s širokimi rokavi in ​​z rokavi

Preprost črn ženski kombinezon s širokimi nogami lahko naredi videti nič manj kot model. Eleganten videz črnega kombinezona z V izrezom vas lahko obleče s popolnimi odprtimi lasmi.

2. Kremni usnjeni kombinezon brez naramnic:

Usnjeni kombinezon iz kremnega usnja brez naramnic

Vzorci kombinezonov s širokimi nogami do gležnja so lahko zamašek na modnem dogodku ali celo na uradnih srečanjih. Ženske s kratko višino lahko s širokimi nogavicami poudarijo njeno višino in ustvarijo privlačen vpliv na druge.

3. Navy Slinky Cross sprednji kombinezon:

Navy Slinky Cross sprednji kombinezon

Dekleta s krepko podobo lahko izberejo sprednje kombinezone s trakom na vrhu, posebej oblikovane za razburljiv videz. Mornarsko modri kombinezon s širokimi nogami in vzorcem križa na sprednjem delu vratu dopolnjuje vaš dnevni oblek. Dame z ničelno figuro lahko izstopajo s takšnim oblikovalskim kombinezonom.

4. Dvodelni kombinezon širokih nog:

Dvodelni kombinezon širokih nog

Dvodelne oblikovalske ženske kombinezone so klasična izjava, ki jo ženske lahko nosijo na zabavah in celo na praznovanjih. Zgornji del kombinezona je oblikovan drugače od hlač s širokimi nogami. Oba dela sta elegantno pritrjena z upognjenim pasom, zaradi česar je celotna obleka spektakularna.

5. Tiskani široki kombinezoni brez rokavov:

Široki kombinezoni brez rokavov

Tiskani kombinezoni imajo oblikovalski videz. Nekaj ​​cvetličnih odtisov, pikčastih odtisov, črno -belih črt, živalskih odtisov, vintage modelov, modelov iz lastnih tkanin so nekatere vrste tiskanih kombinezonov za ženske. Natisnjene kombinezone lahko spremljate s preprostimi dodatki, kot je navaden šal, krepka obutev, ki jih lahko osvetli s potiskanja kombinezona, da izgledajo fantastično.

6. Enostranski kombinezon na rami:

Kombinezon za eno ramo

Oblikovalske kombinezone s širokimi nogami imajo preplete z vzorci kombinezonov po lastni izbiri žensk. Kombinezon na eni strani na rami je lahko izjemen dizajn za vsako damo, da privabi goste zabave. Eleganten modri tisk z nagubanim kombinezonom izgleda neverjetno super.

7. Športni kombinezon s širokimi trakovi za špagete:

Športni kombinezon s širokimi nogami iz špagetov

Ženske kombinezone s špageti so na izbiro oblikovalca, posebej primerne za zabavo ali dogodek na rdeči preprogi. Široke noge z nagubanimi nogami, ko gospa naredi njen korak. Nekateri kombinezoni s špageti so bolj široki in prostorni za dame, ki si želijo težkega videza.

8. Nazaj Manj roza kombinezon s široko nogo:

Nazaj Manj roza kombinezon s širokimi nogami

Roza kombinezoni so priljubljeni med mladimi dekleti. Nežno roza kombinezon brez hrbta lahko naredi vaš videz lepši brez ustreznega dodatka. Zaradi dekliškega videza z bleščečo obleko lahko izgledate čudovito vsem.

9. Designer Sequin Top Jumpsuit:

Dizajnerski vrhnji kombinezon z bleščicami

Dizajnerski kombinezoni z bleščicami s širokimi nogami so tisti, ki jih lahko izberete za posebno priložnost ali dogodek na rdeči preprogi. Obrtno delo z zlatim in srebrnim vezenjem na plašču čez del kombinezona naredi videti bogato in elegantno. Dame lahko nosijo takšen oblikovalski kos, da izgledajo kot zamašek noči.

Dame lahko opazijo visoko s popolnoma izbranim kombinezonom glede na figurno zabavo in priložnost. Pomembno je upoštevati tudi popolno ujemanje z dodatki. Prekomerno nalaganje okraskov na kombinezon ni videti zaželeno. Izberete lahko krepko ročno zapestnico ali zelo lahko očarano zapestno verigo ali preprosto uro. Komplet z izrezom na vratu je lahko videti super na kombinezonu brez ramen. Elegantni črno -beli ali enobarvni kombinezoni so dovolj sami, da glasno kričijo.