Srebro je lahko novi najboljši prijatelj vaše kože! Z neštetimi koristmi za kožo, kot so protimikrobne, čistilne in zdravilne lastnosti, se uporablja v številnih izdelkih za kožo in zakaj ne. Z zmožnostjo reševanja številnih kožnih težav obrazi uporabljajo srebrne delce in obsežne izvlečke. Zato smo vam pripravili najboljše znamke srebrnih kompletov za obraz, ki jih morda upoštevate pri pridobivanju zdrave in lepe kože.

Kako uporabljati srebrni komplet za obraz:

  • Svoj srebrni obraz lahko nanesete v skladu z izdelkom in navodili za uporabo. Idealno pa je enkrat na 4-5 tednov. Vaš srebrni komplet je lahko sestavljen predvsem iz čistilnega sredstva, pralnika, obraza, pilinga in vlažilca.
  • Koristi so lahko hitre ali pa vzamejo čas.
  • Pred uporabo kompleta preberite navodila za uporabo.
  • Priporočljivo je, da opravite obližni test pred 48 urami uporabe kompleta.
  • Prijavite se v skladu z navodili. Za dokončanje celotnega obraza bi trajalo 30-45 minut.
  • Ko je postopek kompleta končan, ustrezno poskrbite za svoj obraz.

Najboljši izdelki za nego obraza v Indiji za leto 2021:

Zdaj pa poglejmo prvih 9 blagovnih znamk kompletov za obraz, ki smo jih pripravili za vas.

1. Komplet za obraz VLCC Silver:

Komplet za obraz VLCC Silver

KUPITE TUKAJ

Odstranite mastno kožo z enim samim srebrnim kompletom VLCC in dobite sijaj, ki ste si ga vedno želeli. Osvetli vašo kožo, zaradi česar je mehka in svetla. Z dobroto srebrnega pepela komplet osvetli vašo kožo že po prvi uporabi.

Uporaba: Komplet je sestavljen iz 6 posnetkov-tonerja za čiščenje Comfreyja, pilinga za srebrni sijaj-srebrnega sijočega gela, srebrne svetleče kreme, paketa srebrnega sijaja in vlažilnega gela brez olja. To je enostavno uporabiti, še posebej za hitro popravilo doma. Ta komplet je idealen za 1-2 uporabe.

Cena:Rs. 250

2. Komplet za obraz Aroma Magic Silver:

Komplet za obraz Aroma Magic Silver

KUPITE TUKAJ

Aroma srebrni obrazni komplet obsega 7 korakov za zdravo in dobro navlaženo kožo. Primerno za vse tipe kože, najbolj primerno za suho kožo. Zaradi tega je vaša koža manj suha in ohranja vlago, kot nalašč za zime.

Uporaba:

Komplet Aroma Magic Silver vsebuje – čistilo za obraz, encimski gel, belilno belilo, serum za kožo, gel za srebrni sijaj, vlažilni gel in pakiranje obraza. Čistilo zategne pore na koži, poseben encimski gel pa odstrani odvečno maščobo. Kožni serum in gel pomagata ohranjati vlažnost kože.

Cena: Rs. 1100

3. Kulsumov srebrni komplet za obraz Kaya Kalp:

Kulsum -ov komplet za obraz Kaya Kalp iz srebra

KUPITE TUKAJ

Naj vaš obraz zasije kot srebro s Kayinim srebrnim kompletom za obraz in dobi sijaj, ki ste si ga vedno želeli. Komplet vsebuje srebrne liste in mandljevo olje, ki pomaga pri boju proti znakom staranja in procesom.

Uporaba: Komplet vsebuje Veda Beautiful, srebrni gel, srebrni mozeg in srebrno kremo, ki pomaga, da vaša koža zažari in se bori proti znakom staranja. Čeprav aplikacija lahko traja nekaj časa, je vredno truda.

Cena: Rs. 680

4. Komplet za obraz Nature’s Essence Silver:

Komplet za obraz Nature's Essence Silver

KUPITE TUKAJ

Z dobroto srebra se borite proti aknam in madežem s srebrnim kompletom za obraz Nature. Primerne za vse tipe kože, sestavine zategnejo vašo kožo, kar vam daje želeni videz. Ta je idealen za zmanjšanje temnih madežev in madežev.

Uporaba: Komplet vsebuje srebrni čistilni gel, srebrni piling, srebrno masažno kremo in pakiranje srebra. Vse izdelke v kompletu je enostavno nanesti, še posebej doma in v manj kot eni uri.

Cena:Rs. 500

5. Komplet obraza Sara Silver:

Komplet za obraz Sara Silver

Komplet obraza Sara za obraz je tisto, kar potrebujete za to svetlo in zdravo polt. Dodatne prednosti vključujejo tudi regeneracijo celic in odstranjevanje odvečnega olja. Primerno za normalno do mastno kožo.

Uporaba: Komplet je sestavljen iz – srebrnega čistilnega gela, pilinga za porjavitev, srebrnega seruma, srebrne maske, srebrne kreme in maske iz srebrne plesni. Posebne sestavine odlično vlažijo in negujejo kožo.

Cena: Rs. 545

6. Naturence Herbal Silver Komplet za obraz:

Naturence Zeliščni srebrni komplet za obraz

KUPITE TUKAJ

Z dobrotami limone, olja grozdnih pešk in aloe vere lahko ta srebrni komplet pomladi vašo kožo in ji doda več življenja. Primeren za vse tipe kože, beli vašo kožo in kot nalašč za posebne priložnosti.

Uporaba: Sestavljen je iz čistilnega sredstva, pilinga, gela, kreme za obraz in obraza, komplet ima dobro embalažo in sestavine se pravilno mešajo na koži brez težav. To je najbolj primerno za občutljivo kožo.

Cena: Rs. 600

7. Komplet obraza Astaberry Silver za obraz:

Komplet obraza Astaberry Silver za obraz

KUPITE TUKAJ

Zaščitite svoj obraz pred ostrimi vremenskimi razmerami z neverjetnimi lastnostmi srebra, ki jih vsebuje Astaberryjev komplet za obraz iz srebra. Nahrani vašo kožo in jo naredi gladko in mehko.

Uporaba:

Komplet vsebuje čistilno sredstvo Astaberry Silver, piling iz srebra Astaberry, kremo iz srebra Astaberry, gel iz srebra Astaberry, srebrno masko iz Astaberry in kremo iz srebra iz Astaberry za gladek, odpravljajoč stres stres na koži. Skupaj je vrednost za denar.

Cena: Rs. 600

8. Komplet obraza Aryanveda Silver za obraz:

Komplet za obraz Aryanveda Silver

KUPITE TUKAJ

Privoščite svoji koži priboljšek s tem najboljšim srebrnim kompletom za obraz, ki je na voljo. S srebrnimi izvlečki, jojobo, aloe vero in številnimi eteričnimi olji vam Aryanveda srebrni komplet diha in jo ohranja lepo. Bori se s prostimi radikali, ki poškodujejo kožo

Uporaba:

Komplet vsebuje srebrno čistilo, srebrni piling, srebrni masažni gel, srebrno masažno kremo in pakiranje srebra. Rezultati in barva izdelkov se lahko razlikujejo, kljub temu pa vaša koža postane neverjetno mehka in voljna.

Cena: Rs. 677

9. Komplet za obraz Jolen iz pravega srebra:

Komplet za obraz Jolen iz pravega srebra

KUPITE TUKAJ

Jolenov srebrni komplet za obraz je idealen za vašo kožo, saj odstranjuje vsakodnevne nečistoče s kože. Komplet z izvlečki aloe, vrtnice in bambusa vam lahko daje želeni videz, ki ste si ga za svojo kožo vedno želeli.

Uporaba: Srebrni piling čistilec, srebrna masažna krema, aktivator srebrnega gela, srebrni paket za obraz in srebrni serum so sestavljeni iz kompleta. Lepo zapakiran, je komplet proti onesnaževalcem. Potovalno prijazen in enostaven za uporabo, stavimo, da vam bo izdelek všeč.

Cena: Rs. 225

Poleg številnih uporab srebra je ena taka uporaba tudi za kožo. Znano je, da srebro čisti in hladi površino kože, kar ima za posledico lep in svetel ten kože. Zato se ekstrakti srebra uporabljajo v izdelkih za nego kože, vključno s kompleti za obraz, ki smo jih našteli tukaj. Vključitev srebra v vašo nego kože bo zagotovo koristilo vaši koži.