Kaj je tisto, da greš na frizuro za vse zaposlene dame, ki si preprosto ne morejo privoščiti, da bi to dodatno minuto preživele pred ogledalom v napornih jutrih. To je klasičen svetovno priznan čop, popravek za dneve slabih las ali zaseden jutranji urnik in prav iz te misli je navdihnila zvrst ponarejenih čopkov, ki je zdaj živahna in živahna tržna shema, ki milijonom žensk pomaga priti do želenega videza brez veliko obotavljanja. Ti repki so različnih oblik, velikosti in celo barv, ki so vnaprej izdelani in preprosti. Tukaj je seznam vseh časov, ponarejeni čopki so vam pomagali videti čudovito.

Lažne pričeske za ženske:

1. Ombre odtenki:

ponarejeni čopki

Ombre je nov slog, ki ga navdihuje večbarvni žanr, ki bi barvi omogočil enostaven prehod v drugo vpadljivo barvo brez ustrezne linije mešanja. To je ponavadi poudarjeno s temnejšim odtenkom na zgornjem delu, ki mu sledi svetlejši odtenek in tukaj je klasičen primer, kako lahko svojemu poniju dodate osnovni rjav in blond ombre odtenek, ne da bi se dejansko odločili za kemično barvo.

2. Princess Curls:

Lažni čopki 2

Za vse čase, za katere smo upali, da bomo končno dobili te slastne ključavnice in princesove vrtince, tukaj je pravi čas, da dobite ta vnaprej pripravljen zvit rep, ki ni predolg in še ne prepozno, da se odločite. Ta čop je polnočno črne barve z lepo vrtinčno snovjo, ki je naravnost elegantna in hkrati trendovska.

3. Ustrezen Matchy:

Lažni čopki 3

Ohranjanje resničnosti in striženje blizu je bil vedno načrt, tokrat pa to vodi k klasičnemu primeru, kako lahko vnaprej narejen konjski rep popestri videz vaših las, ne le da podaljša čudovitega ponija, ampak ga tudi podari močno primanjkuje glasnosti in odskoka. Najboljši del, vse to, ne da bi duša opazila lažne razširitve.

4. Hipi poni:

Lažni čopki 4

Čopki niso vedno nujni in pravilni, zato je to razlog. Ta super srčkan in trendovski hipsterski poni vas bo nekaj tednov spotikal v slogu, dokler ne boste prešli na drugo pričesko in v takih časih, namesto da bi si morali naprezati lase, kar preprosto naredite na enem od teh ponarejenih ponijev . Zaradi mehkih valov, podobnih trajni, bo vaš poni izstopal med množico.

5. Super Chic Super Sleek:

Lažni čopki 5

Vedno smo slinili nad našimi najljubšimi zvezdniki, ki nosijo super tanke in dolge rokave, in vedno smo poskušali posnemati brezhiben rezultat, kar je treba reči, da ga nismo ohranili do večera. Zato imamo tukaj rešitev, ki je pomagala vašemu najljubšemu celebu, zdaj pa bo pomagala tudi vam.

6. Valovi:

Lažni čopki 6

Valovi so vedno naša naslednja najljubša možnost blizu preprosto ravne ali kodraste. Športno najboljše od obeh, valovi niso niti ravni niti kodrasti, kar vam omogoča, da občutite mehko osebnost las, hkrati pa vam daje lepo glasnost in slog. Ta Waved konjski rep lahko uporabite tudi v daljših razširitvah in je vsekakor vreden nakupa.

7. Pletenica Pony:

Lažni čopki 7

Čeprav smo nekoliko pretiravali, se pogosto, ko smo naveličani vsakodnevnega ponija, zatečemo k novejšemu, bolj izpopolnjenemu slogu, ki bi lahko vlil drugo najpogostejšo pričesko, pletenice. Ta pričeska, združena v pletene ponije, je lahko naslednja nova hipa v vaši pisarni. Potrebujete samo šport in dajte vsakdanjemu čopku nov dih življenja. Najboljši del tega je p predelava in iz jutranjega urnika ne boste vzeli dodatnega časa.

8. Super scrunchers:

Lažni čopki 8

Nimate pojma, koliko časa bi trajalo, da bi lase postavili v želeno trajno oblogo, ki bi vašim lasem dala obilo volumna in drug ob drugem želeni slog. Ali res želimo, da bi naš najemnik doživel toliko sprememb? Tu je še en hit vašega lažnega seznama čopkov, ki bi ga lahko uporabili v tistih slabih dneh, ko naravnosti preprosto ni mogoče zakleniti.