Konjski rep je zelo znana pričeska po vsem svetu in na izbiro je veliko različnih vrst čopkov. Najboljši del čopov je, da je s temi pričeskami zelo enostavno ravnati. Ko končate z izdelavo čopka po vaši izbiri, lahko greste ves dan, ne da bi morali skrbeti za svoje lase. Na izbiro je nekaj zelo enostavnih čopkov, nekatere pa jih večina žensk po vsem svetu uporablja vsak dan, nekatere pa so precej zapletene in za dokončanje potrebujejo ločen par rok. Ti zapleteni čopki se pogosto uporabljajo za poroke, uradne dogodke itd. Inverzni čopki spadajo sredi izjemno enostavnih in izredno težkih čopkov, zato so povsem idealni in jih lahko uporabljajo ljudje ali vse starosti, od mladih deklet do starejših žensk. Spodaj je podrobno opisanih nekaj dobro znanih obratnih čopkov-

Klasična inverzija:

inverzni čop 1

klasični inverzni čop je prva in najpomembnejša pričeska v tej skupini čopov zaradi svoje sposobnosti, da izgleda odlično za vse vrste ljudi. Klasična inverzija vam omogoča, da izgledate odlično za skoraj vsak dogodek.

Sanje o šolskem dnevu:

inverzni čop 2

če iščete odlično frizuro za šolo, ki vam bo pomagala skrbno in dostojanstveno upravljati vsak razred, potem je to prava pričeska. Konjski rep je resnično sanjski dan, saj v vašo pričesko vnese občutek nedolžnosti.

Nazaj obrnjeno:

inverzni čop 3

odložena inverzija je spet odlična inverzna pričeska, ki je večinoma odlična za vikend stran. Odložen inverzni rep je v primerjavi z drugimi ohlapno narejen čop in sčasoma zahteva malo vzdrževanja. Inverzni čop je odličen način, da svoj vikend začnete s stilom.

Obratni ribji rep:

inverzni čop 4

inverzni ribji rep je tudi odličen inverzni čop, ki izgleda skoraj brezhibno, če se ujema z obleko za zabavo. Inverzni ribji rep zahteva niz profesionalnih rok, ki so potrebni, če želite brezhibno in neverjetno pričesko. Inverzni ribji rep je prilagodljiva pričeska, ki ustreza številnim tipom obraza.

Kompleksna inverzna pletenica:

inverzni čop 5

Kompleksna inverzna pletenica se najpogosteje uporablja med poroko zaradi svoje sposobnosti, da straši vsakega mimoidočega. Kompleksna inverzna pletenica traja dlje časa in zahteva vzdrževanje, vendar je ob koncu dneva odlična pričeska. Kompleksna inverzna pletenica je absolutna morilska pričeska tudi za vse druge uradne priložnosti.

Stranska obratna pričeska:

inverzni čop 6

stranska inverzna pričeska je še ena formalna pričeska, ki jo lahko nosite tudi na družabni dogodek po vaši izbiri. Stranska inverzna pričeska zahteva nekaj obsežnega dela, da bi bila kot vsaka druga inverzna čop, vendar zahteva malo ali nič vzdrževanja. To pričesko lahko opremite z nekaj trakovi ali zaponkami po naši izbiri, da bo videti še bolje.

Obrnjen obratni čop:

inverzni čop7

obrnjen čop je še ena mladostna pričeska, ki je odlična za dame vseh starosti. To pričesko lahko uporabite tako za uradne kot neformalne dogodke, ker je prilagodljiva z vsemi vrstami oblačil. Obrnjen čop je popoln omamljač, ko je dokončan do popolnosti.

Obratno zvijanje las:

inverzni čop 8

Inverse roll las je še ena zapletena, a prilagodljiva pričeska, ki je odlična za skoraj vse dogodke. Uporabite ga zelo učinkovito, da pridobite pozornost vseh ljudi na dogodku, ki ga želite obiskati.