Konjski repki niso samo za šolske ali telovadne vadbe. So najlažje doseči pričesko, saj potrebuje le gumijasti trak. Kljub temu, da so čopki priročni, so vsestranski in zagotovo niso znani ljudem z dolgimi lasmi. Tukaj si oglejte devet najboljših pričesk za čop za kratke lase.

9 luštnih konjskih repov za kratke lase:

1. Neurejen Bouffant konjski rep:

Simpatični čopki za kratke lase

Ni nujno, da je čop čeden in pravilen, da izgleda elegantno. Prav tako ni nujno, da izgine za glavo samo zato, ker ima kratke lase. Ta neurejen bouffant je v slogu slavnega Bardotovega sloga. Za ta videz je vloženega veliko ščetkanja hrbta. V primeru, da ne želite dodati preveč glasnosti, je dovolj, da samo puf nad čelom dodate kanček drame v svoj slog.

2. Odmaknjeni kratki konjski rep:

ljubki kratki čopki

Če ima nekdo res kratke lase, ki se ne zberejo v čop, nato pa lasam dodajte nekaj teksture, da ustvarite nekaj gibanja. Po sušenju lase lase potegnite nazaj v čop. Kar lasje ne dosežejo, naj padejo. Zdaj za vse te razpuščene lase jih zvijemo v šopke in jih pritrdimo z zatiči. Nato vse muhe lepo zaključite-vedno z lakom za lase. Je srčkan, a popolnoma eleganten.

3. Cute Slick Ponytails:

enostavni čopki za kratke lase

Ta videz je brez težav izpeljala Rooney Mara na zlatih globusih. Zelo preprost, a izjemno poliran videz dokazuje, da ne potrebujete dolgih las, da bi na rdeči preprogi izgledali prefinjeno. Za ta videz lase preprosto zložite na stran in jih zberite v čop. Če vaši lasje niso poker ravni, uporabite likalnik na srednji vročini.

4. Špičasti repki:

Slog je vse v odnosu. Na tej sliki Cameron Diaz skromnemu čopku doda oomph in rob. Na koncu je zašiljen in sprednji del je teksturiran, da doda nekaj volumna. Brezskrben in čeden, ta slog poudari vaš vrat in lopatice. Prepričajte se, da je sprednji del zaobljen in da ni napet.

5. Obrnjeni repki:

kratki lasje z nizkim obrnjenim repom

Konjski repi so lahko elegantni pri delu in ne samo znak, da ste na vrsti za naslednji oddih. Zato bi moralo biti ravnovesje med strukturiranim in togim. Zberite vse lase v čop in jih obrnite skozi sredino. Najboljše za tupo postrižene kratke lase, saj ohrani ohlapne lase na minimumu.

6. Repčki z šiškami:

kratek nizek čop z šiškami

Nekateri stilisti pravijo, da so konjski rep leni dekle odgovor na ljubko pričesko. V tem primeru bi bilo treba namerno narediti, da je videti v zadnjem trenutku. Na tej sliki žlica Reese Wither doseže ravno to. Zaradi njenega nepremagljivega šarma je le lepši. Šiška skrbi za vso plastenje in teksturiranje v kronskem delu. Previdno jih spustite in uporabite nekaj laka za lase, da ostane tako.

7. Zviti neurejeni kronski repi:

Želite povečati svoj srčkan količnik? Preizkusite te zvite neurejene kronske repe. To je zabaven prevzem originalnih pigtails. Samo zvijte jih in jih pritrdite z barvitimi dodatki za lase. Ni vam treba biti čeden, da dobite ta zabaven videz.

8. Visoki afro:

kratki lasje z visokim konjskim repom

Ta videz ustreza tistim, ki imajo trajne ali naravno kodraste lase. Samo zberite lase v visok čop. Je srčkan, zabaven in izredno priročen. To je lahko popolna pričeska na plaži.

Preberite: Lažne razširitve konjskega repa

9. Mini konjski rep:

Pričeske s konjskim repom za kratke lase 9

To je še en vroč pogled na rdečo preprogo. Je eleganten in praktičen in res traja 5 minut, da ga odstranite. Pomaga ustvariti iluzijo težkih stranskih šišk z lasmi zunaj čop. Uokvirja obraz, hkrati pa doda žensko milost in prefinjenost.

Kratki lasje imajo v frizurah veliko možnosti. Zato začnite eksperimentirati in bodite elegantni.