Indijski konjski rep! Vsi veste, da je pričeska bistven del vaše privlačne osebnosti. Večina zasedenih deklet in žensk ima raje čop, ker ne dobi veliko časa pri oblikovanju in ponuja eleganten videz. Obstaja tudi veliko deklet, ki mislijo, da je to za šolarje, vendar ne vedo, da je čop zaželen tudi pri številnih slavnih zvezdnikih.

9 najnovejših indijskih pričesk s konjskim repom s slikami:

Torej, v tem članku vam predstavljamo nekaj vrhunskih indijskih čopkov, ki vam pomagajo izbrati najboljšega za vas.

1. Stranski čop z šiškami:

Stranski konjski rep s šiškami

Ljubitelji šiška plus imajo dolge lase; to je izredno luštna pričeska, ki izboljša vašo frizuro. Poni daje priložnost razstaviti šiške in ustvarja splošen videz izjemno elegantno. Senca za lase, ki jo pričeska postavi v globino.

2. Kul stranski konjski rep:

Kul stranski čop

Pričeska je mešanica plasti, pa tudi šiška in zelo lepo oblečena z visokim stranskim ponijem. Obrobje prispeva k drami in fina tekstura las daje poniju celoten obsežen videz. Barva ustreza slogu in doda globino videza.

3. Pletenica iz ribjega repa:

Pletenica iz ribjega repa

Najprej vozlajte nizek rep ponija tako, da lase zaklenete z zatiči. Spletite lase v pletenico z ribjim repom in pustite približno 3 centimetre las ob koncu. Lase lahko zavežete z večbarvnim elastičnim trakom. Ta pričeska je idealna za dekleta z dolgimi lasmi.

4. Poni z več pletenicami:

Poni z več pletenicami

To je čudovito za dekleta skozi debele lase. Lase najprej razdelite na dva dela, kot na zadnji strani glave. Po tem ulovite en del in ga razdelite na devet manjših delov. Skozi te manjše odseke ustvarite 3 pletenice in nato povežite vse 3 posamezne pletenice, ki so naklonjene eni. Ponovite isti postopek na vrhu dodatne strani. Ta številni poni iz pletenic se lahko v šoli poškoduje, da se sprosti zunaj.

5. Ohlapni konjski rep:

Ohlapni bočni čop

Preprosta pričeska, ki je končana v krajšem času. Potrebujete dobro ščetkanje las in postavitev ohlapnega čopka na vrhu ušesa. Daje neurejen in eleganten videz. V pogoju so vaši lasje nekoliko kodrasti, tekstura dodaja zmedeni videz.

6. Pleteni konjski rep:

Frizura iz pletenega čopka

je preprost in tudi najnovejši dizajn čopka. Od običajnega mesta rahlo zavežite lase, poleg tega pa močno zavežite čop. Potem lahko ustvarite grobo pletenico, sicer še vedno lepo in končno zvežite in nastavljeni boste zibati zemljo.

7. Nizek konjski rep:

Nizek konjski rep

Če ima vaše dekle valovite ali drugače kodrane lase; to je zanjo. Zelo kmalu zavežite nizek rep ponija približno na tilniku in ga zavarujte z zatiči. Obstaja veliko cvetlično okrašenih trakov za lase, sicer pa prihaja elastika za lase, ki pomaga dopolniti njen videz.

8. Bubble Pony:

Bubble Pony

To ni samo idealno za dekleta, temveč ga uporabljajo tudi številne znane osebnosti na različni globalni platformi. Primerna je za dekleta z dolgimi lasmi. Vezajte nizek rep ponija in naredite majhne mehurčke, tako da zapon rep povežete zaporedoma zaporedoma 3 cm. Ta rep ponija ponuja srčkan in eleganten videz.

9. Stranski konjski rep:

Stranski čop

To je zelo glamurozen čop. Za to si umijte lase in jih zavežite na koncu vratu na želeni strani. Pustite nekaj pramenov na podobni strani, drugače pa samo, da uravnotežite videz. Za zvijanje repa uporabite navijalko. Ta pričeska vam bo dala čar vašemu videzu.