Obtožujte najnovejšo tehnologijo ali ljubitelje lepote, čop zdaj ne more nikoli zgrešiti. Pogosto si želimo, da bi lahko kopirali naše najljubše zvezdnike in njihove osupljive pričeske, vendar je pomanjkanje osebnosti v vaših laseh gotovo vzrok za številne neuspehe.

Zdaj lahko z vrvicami ponije poljubite slabe lase. Običajno so podobni lasnim podaljškom, vendar le vnaprej oblikovani do popolnosti. Vse, kar naredite, je, da ga prilepite in se razmetavate.

1. Masivni kodri:

vrvice z vrvico 1

Preden morate biti dobro predstavljeni ali dolgo pričakovani datum, vedno poskušate ujemati krila črtala za oči in šminko, včasih pa takšne težave z lasmi ne morejo ovirati. To je še posebej razlog, zakaj lahko zdaj lase vržete v punčo in pritrdite tega ponija z zavojem z vrvico in izgledate najbolje.

2. Afro Turf:

Konjski rep 2

Morda ste razpoloženi za afro magijo in včasih, kot je ta, če boste lase prestali v naporni preizkušnji, lahko pride do poškodb las, ki so zaradi nenadne spremembe razpoloženja veliko bolj ljubeče, da se vrnete k starim lasem. V takih časih moramo afro ponija poskrbeti za to.

3. Pin Straight Pony:

Konjski rep 3

Ta vrsta čopka je vsekakor priljubljena za zaposlene ženske, ki ne morejo porabiti več kot pet minut svojega napornega jutra, da svoje kodre izpopolnijo v naravnega ponija. Če svoje kodre spravite v punčo, pritrdite tega ponija z ravnimi lasmi z vrvico na hrbet in brez skrbi nadaljujte s svojim naporenim dnevom.

4. Ohranjanje naravnega:

Čopki vrvi 4

Au natural je bil vedno vaš stil in zdaj ste zaskrbljeni, da si nataknete tiste ponarejene podaljške, za katere se bojite, da bodo vaš poni izgledali nadvse dobro, vendar ne organsko z ostalimi lasmi. Tukaj se začne igrati poni z vrvico, kjer si celo ogledate naravne čopke s peresnim ombrejem nazaj, da boste videti popolnoma čudovito.

5. Princess Curls:

Čopki vrvi 5

Ogrevanje kodralnika in oblikovanje las ustrezno upošteva tiste dodatne ure, ki ste jih preživeli pred ogledalom, zato imamo princes curl z vrvico, ki traja manj kot minuto, da dobite želeni kodrast kos, ne da bi skrbeli, da bo oviran med celodnevnim urnikom.

6. Dreadlock Dead Care:

Konjski vrvi 6

Vzdrževanje dreadlockov vam vzame veliko časa in ne le, da ga je težko obvladati, ampak tudi vsako jutro. Zato lahko z vnaprej pripravljenim in vnaprej oblikovanim zaklenjenim konjskim repom naredite nekaj svojega. Vse, kar morate storiti, je, da v žemljico dodate ponija z vrvico in ga pritrdite na svoje mesto.

7. Pametni valovi:

Konji z vrvico 7

vemo, kako težko je dobiti ravno popolno količino valov v laseh, ki bi ohranili tanko črto med kodri in ravnimi lasmi. Ali ne bi bilo enostavno, če bi morali le dobiti vnaprej pripravljenega ponija z vrvico z ustrezno količino valov in jih narediti za hiter nabor.

8. Eleganten šik:

Čopki vrvi 8

Ves ta čas ste se spraševali, kako se zapreti v uglajenost svojega ponija in ste do konca dneva vedno obupali. Vendar pa ni nujno, da je to prizorišče, ko lahko svojega super elegantnega ponija enostavno dodate v svojo zbirko las in opravite z vsemi skrbmi.

9. Do manjkajočega zvezka:

Konjski vrvi 9

nazdravimo za zadnjo na seznamu ponijev z vrvicami, kjer lahko ta vnaprej pripravljen poni izdeluje trajno permico, da odgovori na vsa vaša vprašanja o tem, da nimate volumna las in odskočite. Tokrat svojim lasem dodajte nov videz z nekaj udarne glasnosti in ostanite pri igri A.