Tehnologija nam je omogočila dostop do stvari, ki bi jih lahko dosegli pred desetletjem. In tudi če bi to storili, to ne bi bil tako enostaven postopek. Med njimi je tudi friziranje. Tukaj je devet takih kodrastih pričesk s konjskim repom, ki jih lahko dosežemo v hipu.

Najboljše pričeske s kodrastim konjskim repom:

1. Nizko kodrast konjski rep:

kodraste pričeske v čop

To je najpreprostejše od vseh. S kodralnikom lase skodrajte lase, nato pa z lasmi počistite roke, da dosežete želeno intenzivnost kodrov. Z kravato za lase zavežite lase v nizek rep. če vzamete majhen del las z dna čopka, ga ovijte okoli lasnice. zavarujte ga z zatičem.

2. Neurejen kodrast konjski rep:

kodrasti čopki2

Za to pričesko si lase umijte z rokami. Lase zavežite v ohlapen čop z prozorno elastiko. Vzemite en del las z dna čopka in ga ovijte okoli lasnice. Zdaj uporabite kodralnik za kodranje, zadnji del čopkov in naredite nekaj valov na sprednjem delu, da bo videti neurejen.

3. Visoko kodrast konjski rep:

kodrasti čopki3

Za to pričesko dražite sprednji del las in ga pritrdite z lasnico. naredite nekaj ohlapnih kodrov na preostalem delu ponija z različnimi šestimi sodi. Tako bo pričeska videti bolj naravna. Razpršite tudi nekaj laka za lase, da ohranite slog nedotaknjen za dolge ure.

4. Stranski kodrasti konjski rep:

kodrasti čopki4

Pri tej pričeski lase razdelite na eno stran glave in lase pritrdite z lasnico, pod ušesom. Zdaj uporabljamo kodralnik za kodranje las v različnih velikostih, da jim damo volumen. Za bolj naraven videz popustite kravato za lase in pustite, da se ohlapno obesi.

5. Norost z pletenicami:

kodrasti čopki5

Ta pričeska je kot neurejena pletenica. S kodralnikom lase kodrajte v kodre. Zdaj si umijte lase z rokami, da jih rahlo sprostite. Če lase položite na eno stran, začnite pletati lase. Trik je v tem, da ne pletete tesno. Pletenje držite do konca, nato pa ga pritrdite z lasnico.

6. Krepko in lepo:

kodrasti čopki6

Če želite svojim lasem dati eleganten, a močan videz, uporabite trak za lase blizu čela. Zdaj pa s čopičem razdražite zadnji del las. Nato ohlapno zavežite lase v zadnjem poniju. S pomočjo kodralnika za kodranje, preostanek las v mehkih kodrih za dokončanje videza.

7. Polovica Polovica navzdol:

kodrasti čopki7

Ta čop naredi vaše lase voluminozne. Lase razdelite na dva dela. Zrahljajte zgornji del las in jih zavežite, da jim dajo volumen. Zdaj z likalnikom naredite ohlapne kodre v spodnjem delu las skupaj s čopom prvega dela. To bo lasem dalo dodaten volumen.

8. Pleteni trak za glavo:

kodrasti čopki8

Želite eleganten videz? To je pričeska. Z eno stranjo sprednjega dela lase spejte vse do zadnjega dela ušesa. Zavarujte območje z uporabo zatičev. Postopek ponovite na drugi strani. Zdaj vzemite preostanek las in jih zavežite, da naredite čop. Preostanek čopka zvijte, nato pa lase zavežite s trakom, da dokončate videz.

9. Hiedi-Tail:

kodrasti čopki9

Lase vzemite na eno stran glave. Vzemite širok del las in jih razdelite na tri neravne dele, začenši od templja. Sedaj si lase speljite v slogu Heidi v različnih velikostih in vsako pletenico pritrdite z zatičem. Zdaj zvijte preostale lase v ohlapne kodre. Privežite ga na strani za ušesom. Sprostite kravato za lase, da bo bolj naravna.

To je nekaj stilov, v katerih lahko dosežete kodrast čop. Z razpoložljivimi orodji je mogoče ustvariti in se boriti za čim več stilov.