Pričeske s stranskimi čopki nas vsekakor spominjajo na ikonični vintage modni svet 80 -ih in 90 -ih let in frizure. Dobra novica je, da so se spet vrnili v modno mesto, zdaj pa opazimo, da stranski čop izgleda povsod. Od hollywoodskih zvezdnikov, ki jih nosijo na rdečih preprogah, do tedna mode v Parizu in New Yorku, so vse za vogalom..

15 čudovitih stranskih pričesk s konjskim repom s slikami:

Stranski čopki so super lepi in vroči; lahko naredijo elegantnega brez preveč resnega in drznega pogleda. Evo, kako jih lahko tudi brez težav preizkusite!

1. Pleteni stranski konjski rep:

stranski čop

Eleganten stranski poni je primeren za vse priložnosti. Pletenica je narejena s sprednjimi lasmi in se dvigne do zadnjega dela enega ušesa. Preostanek las nato zberemo skupaj in spravimo v nizek stranski čop. Če so vaši lasje zelo ravni, majhni kodri dodajo teksturo in odskočijo.

2. Spuščeni stranski konjski rep za kratke lase:

stranski del čop

To je preprosta pričeska, ki jo lahko naredite v hipu. Lase morate lepo počešljati in si nad ušesom narediti ohlapen čop. Daje neurejen in eleganten videz. Če so vaši lasje rahlo valoviti, tekstura doda zmešan videz.

3. Kul stranski čop:

visok stranski čop

Ta elegantna frizura združuje plasti in šiške in se zelo lepo nosi z visokim stranskim ponijem. Obrobje prispeva k drami in fina tekstura las daje poniju celoten obsežen videz. Barva ustreza slogu in doda globino videza.

4. Čist stranski konjski rep:

stranski poniji

Ta stranski upd rep lahko izgleda tanko na tanke ali fine lase, vendar dobro ustreza lasem, ki imajo veliko volumna in odskoka. Vse svoje srednje dolge lase lahko počešete na eno stran in naredite čeden nizek čop. Vaši lasje bodo zagotovo takšni ves dan.

5. Stranski lok za lase:

stranske pričeske s konjskim repom

Če veste, kako narediti preprost lok z dolgimi lasmi, je to zelo elegantna pričeska. Poskrbite, da bodo vaši lasje ravni in da bodo sijajni in odskakali, da bodo slogu dodali dimenzijo in teksturo. Poleg tega so dolgi lasje nujni, da preprečite, da bi slog izgledal neurejeno.

6. Stranski čop z šiškami:

globok stranski del čop

Ljubitelji šiška in dolgi lasje; to je čudovita pričeska, ki izboljša vašo frizuro. Poni omogoča razmetavanje šiška in naredi celoten videz zelo elegantno. Odtenki las dodajo globino pričeski.

7. Stranski konjski rep za srednje dolge lase:

gladek čop s stransko pletenico

Srednje dolgi lasje, če so vezani v ponija, niso videti zelo obsežni. Toda to je drugačen pogled na lase srednje dolžine. Valovi in ​​kodri naredijo lase obsežne, stranske šiške pa dopolnjujejo celoten videz. To je eden izmed najbolj priljubljenih stranskih čopkov za ženske s preprostim tkanjem.

8. Stranski čop iz lestve:

trendovski stranski čop

Pletenice vedno naredijo čop pameten in naredijo lase obvladljive. Namesto običajnega ribjega repa ali francoske pletenice preizkusite to drugačno lesteno pletenico za drugačen videz. Enostavno ga je narediti za dolge in ravne lase. Tu je tkanje stranskega čopka tako naravno in mikavno.

9. Zvit stranski konjski rep za poroko:

kodrasti stranski čop

Slog je podoben običajnemu stranskemu repu, edina razlika je v tem, da se lasje pred zapečatenjem z elastiko zvijejo z obeh strani, da lasje dobijo teksturo in dodajo odskok. Običajno je primeren za vse vrste las, vendar za dolge lase. Danes večina deklet nosi to preprosto pričesko s stranskim čopkom za poroke.

10. Pričeska s stranskim konjskim repom za zrele ženske:

frizuro stranskega ponija

To je ena najboljših pričesk za azijske ženske. Vzorec te frizure ob strani je precej impresiven. Konjski rep ima eksperimentalne kodre in bo zagotovo v redu za vse ženske z napetimi obrazi. Pričeska s konjskim repom se lahko uporablja kot dobra poročna pričeska in vam bo zagotovo pomagala narediti pečat, kamor koli nosite ta videz. Najboljša stvar pri tem slogu je, da ga lahko nosite precej enostavno in je nekaj, kar bo navdušilo skoraj vsakogar in vsakogar, ki si ogleda vaše lase. Rdeče obarvani lasje (svetlo rdeči ali rjavi) bodo to pričesko naredili še privlačnejšo.

11. Hitra pričeska s stranskim konjskim repom:

en stranski čop

Ta frizura v repu bo primerna za zrele ženske in izgleda odlično na podolgovatih obrazih. Je precej preprost in enostaven za vzdrževanje. Če ne marate vlagati veliko ur v svoje lase, pa vendar želite videti privlačno, bo to nekaj primernega za vas. Ne zahteva posebne oblike obraza. Če imate nategnjen obraz, debel obraz, pravokoten obraz itd. Ali katero koli drugo vrsto obraza, lahko to pričesko nosite brez skrbi.

12. Plavuša stranska privlačna čop:

Celebrity Side Ponytail

To je nekaj, kar se bo vsem blondinkam zdelo primerno zase. Z nasmehom izgleda odlično, zato, če želite s to pričesko videti zelo privlačno, pomislite na nekaj odličnega in se nasmejte. Lasje imajo tudi težke plasti. Čop prikazuje valovit in debel vzorec in to je ena najboljših lastnosti tega videza, zaradi česar je tako privlačen. Če iščete nekaj novega v kategoriji pričesk s čopom, bo to ena najboljših pričesk za vas.

13. Pričeska z dolgim ​​bočnim repom:

stranski videz čop

Če imate zelo kakovostne lase in so precej dolgi, razmislite o tem, da bi to pričesko nosili na glavi. Izgleda v redu z vso čudovito teksturo na spodnjem delu. To je ena tistih pričesk, ki žensko zlahka naredi privlačno. Konjski rep je verjetno ena najboljših stvari pri tej pričeski in izgleda odlično z odlično obleko. Če ste najstnik z dolgimi lasmi, bo ta videz popoln za vas. V teh dneh veliko najstniških zvezdnikov nosi to frizuro s konjskim repom.

14. Elegantna pričeska s konjskim repom:

stransko odrezan čop

Želite dobiti videz modne dive? Tukaj je nekaj, kar bo popolnoma primerno za blond lase. Pričeska je ena izmed najlepših za vse ženske, ki želijo imeti svojo najboljšo podobo pred drugimi. Veliko truda je bilo vloženega v striženje spodnjega dela las. Popolnoma ravni blond lasje ohranjajo standardno dolžino, zaradi česar bodo vsestranske obrazne ženske videti precej privlačne.

15. Pogled na pričesko Beach Ponytail:

luštni stranski čopki

To je ena najboljših pričesk, ki vam bo pomagala doseči videz dekleta na plaži. Vzorec, ki ga ta pričeska nosi na koncu, je verjetno ena najboljših stvari pri tej pričeski. Kodrasti vzorci so lepi in to je nekaj, s čimer se bodo rade ukvarjale vse ženske z dolgimi lasmi. To je zadnja na tem seznamu najboljših pričesk s stranskim konjskim repom, vendar v smislu lepote ni nič manj kot prejšnja.

Morda ne boste mogli popolnoma oblikovati las naenkrat, vendar z redno vadbo lahko obvladate te preproste frizure s stranskimi čopki in jih uporabljate občasno ali redno. Ohranijo vaše lase v pravilni obliki in teksturi ter izgledajo zelo trendovsko. Najboljši del stranskih čopkov je, da so dovolj vsestranski, da ustrezajo vsaki priložnosti. Lepota, ki jo doda obrazu, in celoten videz sta izjemna in nekaj, kar nihče ne more spregledati.