Čakanje, da vaši lasje zrastejo, da dobijo želeni videz, je predolgo čakanje, kar pa v tem zasedenem svetu nismo pripravljeni narediti. Potem so tu še pogoste težave, zaostajanje v rasti las in slabi dnevi las ter dnevi, ko niti punčka ne more popraviti vaših hrapavih las. Za vsa ta naporna jutra imamo tukaj najboljše zdravilo. To se imenuje konjski rep, ki je podoben lasnim podaljškom, vendar v vnaprej pripravljeni obliki. S tem lahko zdaj obvladate nešteto težav z lasmi, vključno z redčenjem las in pomanjkanjem odskoka. Tu so različni slogi ponija, ki bi vas morda zanimali.

Lepe in elegantne konice za konjske repice:

1. Ekstravagantno:

podaljški v čop

Dolgi lasje so bili od nekdaj vaša najbolj priljubljena pričeska, zdaj pa jih lahko uporabite tudi v poudarkih. Vsa ta leta strahu pred barvnimi kemikalijami se bodo končno izplačala, saj lahko zdaj svoje blondinke osvetlite z najboljšim rjavim čopom in rahlo vrtinčenje na koncu ponija predstavlja najboljše iz čopka.

2. Vedno tako eleganten:

podaljški v čop 2

Vedno ste se spraševali, kako lahko manekenke na vzletno -pristajalni stezi nosijo svoj tako eleganten čop in tako ne poškodujejo videza. Vedno ste poskušali zakleniti to mehkobo, vendar misija žal ni uspela. Zdaj lahko elegantno pričesko združite s tem podaljškom in nadaljujete s svojim dnevom, ne da bi morali skrbeti za ohranitev konsistence.

3. Ponizujoči poni:

Razširitve konjskega repa 3

Čopki se vam zaradi pomanjkanja debeline in gostote las zdijo grozni in to je bil predvsem razlog, zakaj ste se vsa ta leta izogibali ponijem. Zdaj je to klasična konica z konjskim repom, ki ima želeno glasnost in odboj, ki jo je mogoče dodati njihovemu pokončnemu poniju, da dobi želeni videz.

4. Ombre senčila:

Razširitve konjskega repa 4

Zdaj lahko dobite želeni videz vaših las v kombinaciji s klasičnim ombre videzom. Ombre bi pomenil enostaven prehod barve las iz globljega odtenka v svetlejšega. Ponavadi bi z dajanjem las v punčo dobili mehko izboklino, dodatni podaljšek ponija zadaj pa bi šel odlično.

5. Klasični vrtinci:

Razširitve konjskega repa 5

Roza je nova višina barv za lase in zdaj lahko združite najbolj vroče barve v tem klasičnem vrtinčnem čopku. Čop izgleda super z mehkimi kodri, ki ne le dajo osebnost videzu, ampak tudi dodajo volumen videza. Ta videz lahko združite z ekstremi, ki so lahko bodisi dragi izrez bodisi mehak visok vrat.

6. Scrunchies:

Podaljški za konjski rep 6

Perms izgledajo najbolje, če jih ni treba narediti na vaših prvotnih laseh, kar lahko povzroči poškodbe las in sčasoma razlitje. Zato je najbolje, da se trajne omejitve vedno omejijo na razširitve. Konjski rep je v škripcih z masivnimi zapletenimi kodri, ki jih je mogoče združiti s trdno barvo, da se izognemo nalaganju las preveč.

7. Če želite ohraniti dolgo:

Razširitve konjskega repa 7

Na sliki je prikazan prvotni čop, ki je v primerjavi nekoliko krajši od poznejšega. To je verjetno eden od razlogov, zakaj čop na naslednji sliki prikazuje, kako je z uporabo razširitev mogoče šteti daljši čop.

8. Razstava barv:

Razširitve konjskega repa 8

Tukaj je še en klasičen ombre videz čop v odtenkih čokoladnega čopka z blond ombre proti koncu čopka. Ta progresivni odtenek las je v teh dneh precej pogost in če se želite vzdržati barvanja las, se lahko odločite za tega ponija.