Vas skrbi, kakšno pričesko okrasiti za maturantski ples? Potrebujete takojšnjo modno posodobitev o tem, kaj je in kaj ni? Ta članek je popoln vodnik, da izberete zelo dovršeno in modno pričesko, da bo maturantski ples najbolj popoln dan v vašem življenju. Za vse srednješolce je maturantski ples eden najpomembnejših dogodkov v njihovem življenju, saj pomeni konec srednje šole, ki naredi pot za vašo prihodnost, na tem dogodku se odločita kralj in kraljica maturantskega plesa, prava frizura pa ne bo le izstopate v množici, hkrati pa boste postali dovolj priljubljeni, da boste razglašeni za maturantskega kralja ali kraljico.

maturantski konjski rep

Lepe in modne pričeske za maturantski konjski rep:

Spodaj je seznam zelo modnih pričesk s čopom, ki bodo zagotovo spremenile vaš način iskanja na bolje-

Stranski konjski rep:

čopki za maturantski ples1

Stranski čop je eden največjih modelov čopov, ki so danes na voljo na svetu. Če želite med najpomembnejšim srednješolskim dogodkom v svojem življenju videti elegantno in modno, potem je to popolna pričeska za vas. Potrudite se, da malce eksperimentirate s pričesko, da boste lahko dosegli občutek individualnosti, ki je ne bo imel nihče drug.

Pleten stranski konjski rep:

čopki za prom2

Veliko bolj eksplozivna pričeska, nikjer drugje ne boste našli glasnosti, ki jo ponuja ta pričeska. Z različnimi zapletenimi pletenicami boste potrebovali profesionalnega frizerja, ki bo to umetnino potegnil, a na koncu dneva, ko se boste sprehodili na maturantski ples, boste razumeli, da je bilo vsekakor vredno časa.

Visoki konjski rep:

maturantske pričeske s konjskim repom 3

Visok čop je še ena najljubša maturantska ples, saj je popolna kombinacija barve z lasmi. Ustreza vsem tipom obraza in ne zahteva veliko pozornosti pri oblikovanju ali vzdrževanju pričeske. To je še ena popolna pričeska za maturantski ples.

Čop, zavit v lase:

čopki za maturantski ples4

Precej enostavnejša pričeska za ravne lase, ta pričeska izgleda odlično z blondinko glede na zgornjo sliko in je odlična pričeska za maturantski ples. Zaviti lasje ne potrebujejo sponke ali pasu, kar olajša upravljanje.

Pol čopka:

čopki za maturantski ples5

Pol čop je popolna mešanica dolgih slojevitih valovitih las s čopom, ki omejuje prosti pretok las. Lasje so v popolnem ravnovesju, kar daje občutek kontinuitete, ki je na maturantskem plesu ne bo mogel odtrgati noben drug slog. Frizura je prava lepota.

Uradni stranski konjski rep:

čopki za maturantski ples6

Ta pričeska skrbi za bolj prefinjeno množico, ki išče pričesko, ki jo lahko okrasite za maturantski ples ali profesionalno priložnost, potem je ta pričeska tisto, kar iščete. Eleganten, a eleganten je zagotovo pogled na boleče oči in bo obrnil glave vsem v sobi.

Običajni konjski rep:

maturantske pričeske s konjskim repom 7

Običajna frizura v čop je vedno najljubša in po mnogih letih, ko je na voljo, ostaja na svojem mestu še danes. To je verjetno ena najstarejših, a izjemno priljubljenih pričesk za ženske, zaradi česar je večna lepota pričeske.

Francoski pleteni konjski rep:

čopki za maturantski ples8

Če iščete sodobno, a enostavno rokovanje s pričesko za maturantski ples, je ta pričeska najboljša za ženske. S pletenicami je pričeska enostavna za rokovanje in vas bo z različnimi oblikami ločila od množice, zato izberite pametno.

Prepleteni čop iz pletenine:

čopki za maturantski ples9

To je najbolj ekstravaganten, a nejasno lep maturantski videz, na katerega se lahko odpravi vsaka dama, če želi na maturantskem plesu obrniti glavo.