Dvodelni modeli kopalk so zelo priljubljeni in udobni. Ženske, ki radi nosijo obleko, ki jim zagotavlja lahkotnost in slog, se lahko odločite za 2 -delne kopalke. Obstajajo obleke z mnogimi modeli z visokim pasom, nizkim pasom, sproščeno in veliko različnih tipov. Tukaj je nekaj najbolj elegantnih dvodelnih kopalk, ki jih lahko ženske preizkusijo to poletje.

Najboljše dvodelne kopalke za ženske:

Najdemo tukaj z omenjenimi top 9 dvodelnimi ženskimi kopalkami leta 2018.

1. Obleka iz dveh kosov v rdeči halterju:

Obleka iz dveh kosov v rdeči halterju

Če iščete dvodelne kopalke, je to prava izbira za vas. Na voljo je s sprednjo stranjo v kletki v obliki halterja in rahlo oblazinjenim dizajnom. Prihaja tudi z ustreznim dnom. Material je izdelan iz poliestra in spandex materiala, da je udoben.

2. Ženska geometrijska kopalka:

Ženska geometrijska kopalka

Če iščete dvodelne kopalke z geometrijsko zasnovo, je to zasnova za vas. To so halter slogi, popolnoma podložene kratke hlače. Narejena je iz udobnega najlona in spandex materiala. Obleka je odprtega tipa s čipko, ki jo zavežete s primerno kratko.

3. Kopalka iz čipke, šivana v bloku:

Kopalka iz čipke, šivana v bloku, rumene barve

Preizkusite to fantastično dvodelno kopalko v tej sezoni. Narejen je iz lepega rumenega materiala z barvnim blokom z všitimi čipkami. Barvna kombinacija izgleda trendovsko in elegantno. V tej posebni zasnovi kopalk ste lahko pisani. Odličen je za vse priložnosti in letne čase.

4. Kvačkana kopalka z visokim vratom:

Kvačkana kopalka z visokim vratom

V teh novo oblikovanih dvodelnih kopalkah z visokim izrezom se ohladite. Narejen je iz kvačkanega vratu s čipkastim dizajnom in zadnjico z zadnjico iste oblike. Barva obleke je zelo lepa in lahko ste elegantni z izbiro te vsestranske kopalke, če želite.

5. Večbarvne kopalke za ženske:

Večbarvne kopalke za ženske

Za tiste, ki radi nosijo pisane obleke, je to dobra izbira. To so pisane 2-delne kopalke za ženske. To je večbarvni bikini z halterji in s kravato na hrbtu. To je podložena obleka, material pa je raztegljiv in udoben. Sprostite se in uživajte v vroči sezoni v teh kul kopalkah.

6. Kopalka v vintage slogu:

Kopalka v vintage stilu

Če ste ljubitelj vintage sloga, potem je to božji dizajn za vas. Te kopalke so dvodelne kopalke z visokim pasom in vintage pridihom. Zgornji del je preproste oblike s širokim pasom in zadrgo spredaj. Spodnji del je z visokim pasom, material pa je tiskan. Poskusite z elegantnim senčnikom in klobukom.

7. Mrežasta kopalna oblačila v črni barvi:

Mrežasta kopalna oblačila v črni barvi

Kar zadeva prozorne kopalke, je ta črna obleka odlična izbira za vas. To je mrežast dizajn z oblazinjenim dizajnom in čipkastim materialom na izrezu. Spodnji del ima nizek pas in material je poliester. Obleka je zelo udobna z vezalkami na hrbtu. Zablestite v vročih poletnih dneh s temi prikupnimi 2 -delnimi kopalkami.

8. Rdeča modna kopalka:

Rdeča modna kopalka

če iščete elegantne kopalke, poskusite to rdečo 2 -delno obliko kopalk. Obleka vas bo naredila seksi in ima okrasje na rami. Spodnji del ima tudi dober dizajn in nizek pas. Obleka je za eno ramo in vam bo dala privlačen videz.

9. Žametna dvodelna kopalka:

Žametna dvodelna kopalka

Ta žametna kopalka vijolične barve za ženske. Zasnova je preprosta in jo lahko uporabite kot kopalke ali oblačila za na plažo. Pokukajte v to čipkasto vezano ljubko dvodelno kopalko. Material je žamet in je izjemno udoben na telesu. Z dobrimi sončnimi očali se lahko ohladiš. Preizkusite to poletje in bodite pohvaljeni.

Vsi zgornji modeli so vsestranski in lahko ste elegantni, če izberete dobrega z lepim dizajnom. Vedno izberite trpežnejši material. V vročih poletnih dneh na plaži lahko uživate tako, da nosite prikupno dvodelno kopalko.