Iščete enodelne kopalke v tej sezoni? Ste na pravem mestu. Če nosite kopalke, se vedno počutite udobno. Če želite biti ljubki in elegantni, je tukaj nekaj dobrih izbir. Dobili boste veliko barv in vzorcev modelov oblek iz različnih materialov. Nekaj ​​vrhunskih modelov je tu za vas.

Najboljše enodelne kopalke za ženske v letu 2018:

Najdemo tukaj z omenjenih 9 najboljših enodelnih kopalk za ženske.

1. Enodelna kopalka za ženske:

Enodelna kopalka za ženske

S to čudovito črno enodelno kopalko lahko uživate v vročih poletnih dneh na plaži. To je zelo raztegljiva kopalka iz 365 hibridnih dresov. Ima vhod z zadrgo in bo pokazal vaše ljubko ukrivljeno telo. Lahko se počutite udobno v tej čudoviti črni kopalki s potiskom in uživate v poletju.

2. Kopalka za en kos v enem kosu:

Push up enodelna kopalka

Če želite izboljšati svoj videz na plaži, preizkusite te enodelne bordo kopalke in bodite vroči. To je narejen iz bandeau izreza s kravato s trakom na hrbtu in s samozavezami na hrbtu. Izgleda kot dvodelna od zadaj, vendar z enodelnim videzom z zmerno pokritostjo spodaj. Material je raztegljiv iz elastina/najlonskega materiala s podlogo iz poliestra.

3. Obleka iz enega kosa hipi, kvačkana:

Obleka iz enega kosa, kvačkana

Če želite raziskati svojo divjo plat, preizkusite te kvačkane črne enodelne kopalke. Na sredini je narezan iz kvačkanja in je narejen iz poliamida in elastinskega materiala. Priložen je tudi nastavljiv pas za hrbet. Dobili boste vse barve in sorte istega dizajna obleke.

4. Kopalna obleka iz bele sončnice na čipko:

Kopalna obleka iz bele sončnice

Dekleta v poletnih mesecih vedno rada nosijo ljubke enodelne kopalke. Sončnična oblika izgleda lepo z zgornjimi kopalkami s sprednjim steznikom. Kravata je narejena iz jute in je oblikovana s čipkami. Trakovi se zavežejo z zlatimi ušesci, tkanina pa je raztegljiva z belim materialom in sončničnim dizajnom.

5. Rdeča kopalka iz enega kosa:

Rdeča enodelna kopalka

Rdeča barva naredi vse srčkane. Če imate radi barvo, se lahko odločite za to rdečo enodelno kopalko. Gre za popolnoma podložene preproste kopalke iz najlonskega materiala. To je izjemno udobno za nošenje in z zasukano sprednjo zasnovo. Bodite srčkani, če nosite te kopalke s sijočim čepom. V tej rdeči obleki se ohladite in uživajte to poletje.

6. Bela obleka iz enega kosa brez ramen:

Bela enodelna obleka brez ramen

Zablestite to poletje z belimi enodelnimi kopalkami s črnimi pikami. Narejen je iz silhuete ramen in izdelan iz najlonskega, spandex materiala s podlogo iz poliestra. To sezono preizkusite te kopalke v vlečnem slogu in bodite drzni. Poskusite barvit klobuk s tem, da uživate v popolnem poletnem dnevu.

7. Rumena rdeče potiskana enodelna kopalka:

Rumena rdeča potiskana enodelna kopalka

Preizkusite to prikupno kopalko v tej sezoni, da bo vsestranska. Preizkusite te rumeno-rdeče tiskane zajemalke brez rokavov z enim kosom. Oblika je zelo različna in je raztegljiva iz poliestra in spandex materiala. S tem dizajnom obleke dobite ljubko obliko telesa in si oglejte kul.

8. Enodelne kopalke z visokim vratom:

Ženska enodelna kopalka z visokim vratom

Ta enodelna kopalka je zasnovana za vsakodnevno vadbo v vodi. Narejen je iz raztegljivega poliestrskega materiala in je vodoodporen. To bo udobno tudi z visokim izrezom z vgrajenim nedrčkom. Obleka je zasnovana tako, da z visokokakovostnim materialom traja dolgo.

9. Enodelni kopalki v smaragdni barvi:

Enodelni kopalki v smaragdni barvi

Izberete lahko enodelne kopalke smaragdne barve z natisnjenim dizajnom. To so kopalke v stilu halter z okrašenim dizajnom s črno obrobljeno silhueto. Obleka ima hladilni učinek in je kot nalašč za bleščanje v tej sezoni. Narejen je iz raztegljivega poliestra in elastanskega materiala.

Ker se modeli oblek spreminjajo vsak dan, morate biti tudi vi v trendu. Izberite popolne poletne kopalke in si zagotovite eleganten videz. Zgornji modeli so nekateri najboljši razpoložljivi modeli, ki jih najdete kjer koli. Poiščite primeren slog, ki ustreza vaši obliki telesa in slogu.