Ali ste vedeli, da lahko preprosta izbira barve spremeni celoten videz vaše notranjosti, še posebej kopalnice Da! Ne glede na vašo estetiko je ključno najti popolno barvo kopalniške barve za vašo kopalnico. Če načrtujete območje za pranje, polno osebnosti ali zdraviliškega okolja, bo prava izbira barve daleč. V tem članku preberite, če želite navdihniti najboljše barvne zasnove kopalnic, primerne za vse vrste kopalnic.

Najboljša barvna zasnova kopalnice

Sodobne barve za kopalnico 2021:

Tu je 15 preprostih in najnovejših idej za oblikovanje kopalnic s slikami. Oglejmo si jih.

1. Trendno barvno oblikovanje kopalnice:

Priljubljene barve kopalnic

Prefinjena izbira barv je bila priljubljena med ljudmi, zato so trendi barve kopalnic. Prefinjen namig vijolične barve postaja vse bolj priljubljen na področju pranja. Vključitev črnih elementov v dekor prostora daje prostoru kontrastni videz. Kopalniški toaletni izdelki so popolnoma beli in se ujemajo s celotno barvno paleto prostora. Dodajte elegantno in pomirjujočo romantiko svoji kopalnici s trendovskimi barvnimi temami

2. Barve za kopalnico v kmečki hiši:

Barve za kopalnico v kmečki hiši

Topla bela brez rumenih odtenkov je popolna barva, ki prikazuje barve barve kopalnice na kmečki hiši. Super sijajna vrata, omare in kad prinašajo dodatno dekoracijo, zaradi česar je soba videti elegantno in lepo. Preprost dekor v prostoru ohranja popolno ravnovesje med sodobnim pridihom in toplino nevtralnih barv. Drsno stekleno okno daje kopalnici dovolj svetlobe in svež zrak.

3. Barve rustikalne kopalnice:

Rustikalne barve za kopalnico

Če ste oseba, ki ima okus po prepereli kovini in predelanem lesu, potem so kmečke barve kopalnic odlična izbira za vas. Eleganten ločevalnik tuš kabine z lesenimi paricami dodaja sodoben pridih v prostor in podeželski značaj. Kamniti zidovi, lesena tla naredijo vaš nov umivalnik izstopajoč. To je način, kako naravno izboljšati osnovno strukturo vaše kopalnice.

4. Viktorijanske barvne zasnove kopalnice:

Barve kopalnice v viktorijanskem slogu

Navdušite sebe in svoje goste s čudovitim viktorijanskim barvnim dizajnom. Barvna tema v tem območju za pranje je kombinacija temno sive in bele barve z rožnatim odtenkom na kadi. Navpične črte na sivi podlagi od spodaj do polovice stene so videti v nasprotju z belimi stenami prostora. Tla imajo edinstven vzorec, zaradi česar je to paša za vaše oči.

5. Moderna barvna zasnova kopalnice:

Sodobne barve za kopalnico

Minimalen dekor je ena od vidnih značilnosti sodobne umivalnice. Stena ima kombinacijo temno sive barve v izmenično s svetlimi bakrenimi črtami. Ena stran stene je temeljito oblikovana s črtami, medtem ko ima belo kad za ozadje ogljeno sivo ozadje s črtasto obrobo v sredini. Dekoracija, osvetlitev v tej sodobni kopalnici, se odlično ujema z barvno paleto prostora.

6. Barve za kopalnico na podeželju:

Barve za kopalnico na podeželju

Izbira barve s podobnim podtonom je ključ do polepšanja kopeli v vaši hiši. Ključne značilnosti barv podeželskih kopalnic so tople in preproste, ki vam ponujajo udobje. Preprosta bela kad in okna izgledajo lepo ob temnejšem odtenku modre barve na črtastih stenah. Zunanja površina modre stene je pokrita z belo barvo, ki je usklajena z lepoto kopalnice.

7. Mirna barvna zasnova kopalnice:

Mirne barve kopalnice

Kopalnica v mirnih barvah vam ponuja občutek spokojnosti in jo spremeni v zdravilišče, vreden svetišča. Zaradi povezave z morjem in nebom je modra ena izmed standardnih barv, zaradi česar je vaš prostor vsestranski. Temno modri odtenek dvigne preprosta bela okna in toaletne potrebščine ter vizualno razširi območje. Eleganten zaključek sobe skupaj s srebrnimi pipami dodaja videz.

8. Barve za otroško kopalnico:

Barva otroške kopalnice

Zabava je tisto, kar pride na misel, ko želite pobarvati otroško kopalnico. Za stene umivalnega prostora lahko izberete katero koli subtilno barvo, na vrhu pa je tisk risanih likov po izbiri vašega otroka. Zabavi se ni treba tu končati. Vključitev pisanih kopalnih kadi in umivalnikov v nasprotju z drugimi kopalniškimi elementi naredi kopanje zabaven čas za otroke.

9. Kopalnica Aqua Color:

Kopalnica Aqua Color

Če želite v svoji kopalnici sodoben občutek, je vodna ali oceanska barva odlična izbira, ki izžareva pozitivnost. Je idealna izbira za notranjost vašega umivalnega prostora in vam ponuja privlačen, eleganten, privlačen in sodoben občutek. Aqua poslikana stena pomirja in sprošča oči z mešanico belih toaletnih potrebščin in zelo subtilnih elementov po prostoru.

10. Črno -bele barve za kopalnico:

Črno -bele barve za kopalnico

Če želite kopalnico z nasprotnimi barvami, potem so črno -bele barve za kopalnico idealne. Kontrast lahko ustvarite z uporabo teh kontrastnih barv. Omare in toaletni izdelki v beli barvi naredijo klasičen pridih, črna tekstura na stenah pa ustvari pomemben kontrast. Lepe oblikovalske talne ploščice dodajo vizualno lepoto prostora.

11. Barve za sivo kopalnico:

Siva barva za kopalnico

Siva je bila ena izmed priljubljenih barv za notranjo opremo. Siv odtenek kopalnice ima poenostavljen način, da poveže ves prostor tako, da ostane nevtralen in miren. Bele omare in toaletni izdelki so usklajeni z vsestranskostjo sive barve. To daje vaši preprosti kopalnici prepotrebno eleganco, vendar z držo.

12. Roza barvna zasnova kopalnice:

Roza barva za kopalnico

Če menite, da je roza ženska barva, je to daleč od resnice. Roza je barva, ki ne le polepša vašo kopalnico, ampak ji doda pridih glamura in igrivosti. Subtilnost tega čudovitega odtenka močno dvigne svetel stenski dekor. Skladiščenje in toaletni izdelki v beli barvi v tem kopalnem prostoru so povezani z nežno roza.

13. Modre in sive barve za kopalnico:

Barva za kopalnico v modri in sivi barvi

Siva je že vrsto let ena izmed priljubljenih barvnih izbir za kopalnice. Zaradi vsestranskosti in sposobnosti združevanja z mnogimi drugimi barvami je siva odlična izbira za notranjost. Modra se odlično ujema s sivim odtenkom, kar vam daje občutek miru. Kombinacija sive in modre je praktična in elegantna barvna možnost kopalnice, ki jo lahko uporabite.

14. Zelena barvna zasnova kopalnice:

Zelene barve za kopalnico

Če želite svoji kopalnici dodati nov rob, potem je zelena vaša barva. Ustvarja miren ambient, ki širi mir naokoli. Ustvarjanje naglasne stene je lahko koristno, če preizkušate barve. Stene z zelenimi ploščicami po sobi so v nasprotju z belimi toaletnimi izdelki, ki barvo še bolj popestrijo!

15. Rumena barva za kopalnico:

Barva rumene barve za kopalnico

Drevesnice ali hiše na plaži niso edine, kjer lahko najdete rumeno barvo. To sveže in sončno ozadje dvigne belo omaro in razširi videz vašega pomivalnega prostora na naslednjo stopnjo. S svojo popolno rumeno barvo naredite svojo kopalnico svetlo in vidno. Prefinjen dekor sobe gre z roko v roki in učinkovito polepša prostor.

Vaastu barve za kopalnico:

 • Uravnotežena kopalnica na severovzhodu: Vsak svetel odtenek modre barve.
 • Odrezana ali nizka kopalnica na severovzhodu: rahel odtenek srebrno sive, kovinske in bele barve.
 • Razširjena kopalnica proti severovzhodu: zelena in kateri koli odtenek rjave barve.
 • Uravnotežena kopalnica na vzhodu: svetel odtenek rjave ali zelene barve.
 • Kosana ali nizka kopalnica na vzhodu: svetli odtenki modre.
 • Razširjena kopalnica na vzhodu: lila, vijolična, vijolična, roza, oranžna, kateri koli svetel odtenek rdeče.
 • Uravnotežena kopalnica na jugu ali jugovzhodu: Vsak svetel odtenek rdeče, roza, oranžne, lila, vijolične ali vijolične barve.
 • Kosana ali nizka kopalnica na jugu ali jugovzhodu: Vsak svetel odtenek rjave ali zelene barve.
 • Razširjena kopalnica na jugu ali jugovzhodu: Vsak svetel odtenek rumene ali bež barve.
 • Uravnotežena kopalnica na jugozahodu: Vsak svetel odtenek rumene ali bež barve.
 • Odrezana ali nizka kopalnica na jugozahodu: Svetla rdeča, roza, vijolična, oranžna, lila ali vijolična.
 • Razširjena kopalnica na jugozahodu: rožnato, bele ali kovinske barve.
 • Uravnotežena kopalnica na zahodu ali severozahodu: kos, bele ali kovinske barve.
 • Odrezana ali nizka kopalnica na zahodu ali severozahodu: Vsak svetel odtenek rumene ali bež barve.
 • Razširjena kopalnica na zahodu ali severozahodu: Vsak svetel odtenek modre barve.
 • Uravnotežena kopalnica na severu: Vsak svetel odtenek modre barve.
 • Kosana ali nizka kopalnica na severu: rožnata, bela ali kovinska barva.
 • Razširjena kopalnica na severu: Vsak svetel odtenek zelene ali rjave barve.
 • Kremna ali umazano bela barva velja za Vastu nevtralno barvo in je lahko prava izbira.

Začnite dan s pozitivno svežo in svežo barvno zasnovo kopalnice. Z najboljšimi možnostmi, ki smo vam jih predstavili v tem članku, upam, da boste svoj kopalniški prostor učinkovito preuredili po svojem okusu. Ne pozabite nam sporočiti, ali so vam izbire, ki smo jih dali, v pomoč.