Dekor v sobi je ključnega pomena, da ostane čist in organiziran. Najboljši način za čiščenje prostora in njegovo urejenost je vlaganje v omaro za spalnico. To je zelo pomembno za preprosto organiziranje vseh potrebnih dobrin, kot so oblačila in dodatki, in prihranite čas. V spodnjem članku se pomikajte, da raziščete najnovejše zasnove spalnic.

Sodobni modeli omar za spalnice leta 2020

Najboljši modeli omar za spalnice v Indiji:

Raziščite našo edinstveno zbirko modelov omar za spalnice, ki vam bodo med nakupovanjem dali prepotrebne ideje.

1. Viseča omara za majhno spalnico:

Viseča omara za majhno spalnico

Te viseče omare za spalnice so neverjetno učinkovite pri varčevanju prostora. Imajo tudi več majhnih predelnih sten, ki vam pomagajo lepo popisati vsa oblačila. So kompaktni in so narejeni iz kakovostnega, trpežnega materiala. Če želite prihraniti prostor za shranjevanje v svoji spalnici, potem so obese omare.

2. Lesena omara za spalnico:

Lesena omara za spalnico

Ta lesena omara za spalnico je tradicionalnega dizajna. Je izredno uporaben pri shranjevanju kosovnega materiala, kot so kovčki in vozički v spodnjem delu omare. Obe polici sta ogromni in vam pomagata pri težavah pri organizaciji garderobe, saj v njej shranite ogromno materiala. Omara izgleda elegantno s svojim lesenim zaključkom in lepimi kovinskimi gumbi.

3. PVC omara za spalnico:

Pvc omara za spalnico

Ta omara od tal do stropa je odlična za ohranjanje prostora in lepo ureditev garderobe. Izgleda impresivno, saj so barve v nasprotju z barvami sten spalnice. Ogromni elegantni leseni ročaji dajejo spalnim omaram klasičen vintage videz, zato sta slog in učinkovitost združena v eno ogromno omaro za spalnico.

4. Plastične omare za spalnico:

Plastične omare za spalnico

Ali ne želite vlagati v drago pohištvo za sobo? Te plastične omare za spalnice so najboljša izbira za vas. So barvite, lahke in jih je mogoče enostavno premikati po prostoru, za razliko od težkih spalnic po vaših potrebah. Ponujajo vam tudi možnost občasnega posodabljanja pohištva, saj je enostavno za enkratno uporabo in tudi poceni. Zakaj bi čakali, ko imate to super-duper izbiro za vas?

5. Jeklena omara za spalnico:

Jeklena omara za spalnico

Če vam je všeč trpežno in dolgotrajno pohištvo, so te jeklene omare za spalnice nujne za vas. Izgledajo moderno, elegantno in modno s kovinsko obdelavo. Police vam pomagajo, da svoje stvari lepo razvrstite v kategorije. Zasnova je trpežna in lahka ter jo lahko prilagodite z dodatnimi policami glede na vaše potrebe.

6. Aluminijasta omara za spalnico:

Aluminijasta omara za spalnice

Te aluminijaste omare so bile predstavljene v treh modelih. Levo ima drsna vrata, kar je izredno uporabno za vgradno omaro za redno uporabo. Osrednja omara ima spodnji prostor za shranjevanje s policami, ki so lepo razporejene v notranjosti, zgornji del pa ima vrtljiva vrata, ki jih je mogoče potisniti navzgor, da povečate prostor, kadar je to potrebno. Omara na desni strani ima običajna zložljiva vrata in obsežne vgrajene police, ki se uporabljajo za povečanje kapacitete shranjevanja v spalnici.

7. Steklena omara za spalnico:

Steklena omara za spalnico

Vlaganje v steklene omare je odličen način, da vaša spalnica izgleda ultra moderno in čudovito. Ima več vgrajenih polic za natančno kategorizacijo vaših oblačil in dodatkov, poleg tega pa ima police različnih velikosti za namestitev obešalnikov. Ena od omar se je kot skrinja podvojila tudi s skritim prostorom za shranjevanje. Bogata krema teh steklenih omar se popolnoma ujema z dekorjem spalnice.

8. Kovinska omara za spalnico:

Kovinska omara za spalnico

Te kovinske omare so izjemno priročne, če v spalnici nimate vgrajenih stenskih omar. Te omare lahko prilagodite svojim potrebam in jih naredite kratke ali dolge, z različnimi velikostmi polic ter nastavljivo širino in širino glede na prostor, ki je na voljo v vaši spalnici. Barvo lahko pobarvate tudi skladno z vašim spalnim pohištvom, da ustvarite popolno razpoloženje v svoji spalnici.

9. Omare za otroško spalnico:

Omare za spalnice za otroke

Prenoviti otroško sobo? Odličen način za organiziranje vseh njihovih igrač in oblačil je dodajanje pisane omare po meri v igrivih, živahnih barvah po okusu vašega otroka. Ta oblikovalec je enemu od vrat omare dodal čudovit odtenek zelene barve, ki se ujema s preprogo in drugim pohištvom v sobi ter lepo kontrastira s steno zadaj. Zeleni gumbi popestrijo obliko omare in so prijazni tudi otrokom.

10. Zrcalne zasnove spalnic:

Zrcalne omare za spalnico

Ta siva omara za spalnico ni le odlična za ohranjanje prostora v kotu, ampak ima tudi vgrajeno ogledalo in vam prihrani tudi dodaten prostor v omari. Ta model izgleda elegantno in moderno ter se na fantastičen način ujema z dekorjem spalnice. Barvo in velikost lahko prilagodite glede na zahteve vaše spalnice.

11. Spalne omare po meri:

Spalne omare po meri

Te omamne bele omare so narejene po meri s centralno enoto za televizor in vrstami polic v različnih velikostih. Kotiček omare vključuje vgrajen kotiček za branje in ponuja popoln pogled skozi okno. Pod njim je tudi prostor za shranjevanje, za dodatno shranjevanje. Vlagajte v to po meri izdelano omarico za svojo spalnico in ji dodajte kraljevski pridih.

12. Kotni modeli spalnice:

Spalnica vogalne omare

Ta spalnica se popolnoma prilega vogalu spalnice in kar najbolj izkoristi prostor v sobi. Za tiste, ki imajo majhno spalnico brez ustreznega prostora za spalnice, je ta model vreden razmisleka. Po velikosti in barvi je lahko prilagojen vašim potrebam.

13. Omare v obliki črke L za spalnico:

L -oblika omare za spalnico

Če želite elegantno omaro in hkrati želite prihraniti površino, je ta spalnica v obliki črke L zelo priporočljiva. Ta poseben dizajn ima dodatne možnosti shranjevanja in police različnih velikosti, ki ustrezajo vašim potrebam. Tesno se prilega enemu kotu sobe in se popolnoma ujema z dekorjem spalnice.

14. Omara s spalnico s 4 predali:

Omara s spalnico s 4 predali1

Ta čudovita elegantna omara za spalnico ima 4 predale z izredno ljubkimi kontrastnimi lesenimi gumbi. Uporablja se lahko za dodatno shranjevanje v spalnici, ko je razpoložljiv prostor omejen. Lahko je narejen po meri z različno višino polic in številom predalov, ki ustrezajo vašim potrebam.

15. Oblikovalska omara za spalnico:

Oblikovalska omara za spalnico

Ta oblikovalska omara za spalnico ima starinski videz. Kontrastne breskve in čokoladno rjave barve izgledajo osupljivo, temno črni okvir omare pa poudari videz. Izjemno elegantni gumbi predalov dajejo kraljevski videz in izstopajo. Ta moderna omara za spalnico se odlično prilega okolici in ji daje eleganten videz.

Ali nam vsi v hiši ne zmanjka možnosti shranjevanja? V svojo spalnico morate vključiti ustrezne prostore za shranjevanje vseh vaših osebnih stvari. Če ste tudi vi iskali nadgradnjo omare za spalnico, potem vam je naš članek zagotovo pomagal najti idealno zasnovo omare za spalnico. Katera vas najbolj navdihuje. Sporočite nam v spodnjih komentarjih.