Če namestite kopalnico brez okrasja, bo videti pohabljeno in dolgočasno. Na trgu je na voljo veliko vrst idej za dekoracijo kopalnic. Izbira kopalniškega sloga z ustreznim dekorjem je najpomembnejša pri oblikovanju postavitve kopalnice. Dekorje lahko izberete glede na slog kopalnice in tudi po izbiri lastnika. Ti dekorji so večinoma stenske umetnosti, obese in ogledala. Nekateri ljudje vključujejo tudi omare za shranjevanje, krznene zavese in preproge, da naredijo kopalnico bolj udobno.

Ideje za sodobno dekoracijo kopalnic v Indiji:

Tukaj je naših 18 preprostih in najboljših idej za okrasitev kopalnice s fotografijami. Oglejmo si jih.

1. Dekoracija kopalnice v slogu Glam:

ideje za dekoracijo kopalnice

Ideje za okrasitev kopalnice v slogu vključujejo krznene preproge in zavese za tuširanje. Dekoracije v slogu glam se večinoma osredotočajo na sijoče in bleščeče sloge. Slogi glam se večinoma uporabljajo za razkošen videz in so večinoma narejeni iz srebrnih, zlatih ali belih barv.

2. Eleganten strukturiran dekor kopalnice:

Elegantna strukturirana kopalnica

Ideje za elegantno dekoracijo kopalnice so nekaj podobnega tradicionalnemu slogu. Eleganten slog daje eleganten videz in se nikoli ne osredotoči na sijoč videz. Pohištvo in dekor, uporabljeni v elegantnem videzu, so večinoma leseni. Rezbarije in razporeditev teh lesenih dekorjev naredijo sobo bolj elegantno.

3. Romantična tematska dekoracija za kopalnico:

Romantični dekorji kopalnic vključujejo predmete za okrasitev kopalnice, kot so svečniki, držala za vino, aromatične sveče itd., Za ustvarjanje romantičnega prostora. To so večinoma mladoporočeni pari in so večinoma skoncentrirani na rdeče in blage barve za ustvarjanje razpoloženja. To je čudovit dizajn kopalniškega dekorja za nove pare.

4. Poseben dekor kopalnice za otroke:

Posebna dekoracija kopalnice za otroke

Ideje za dekoracijo otroške kopalnice so majhne ideje za okrasitev kopalnice, ki temeljijo na določeni temi, spolu otroka. Stenske umetnosti, preproge, brisače, zavese itd. So izbrane tudi glede na isto temo. Celotna soba je zasnovana in okrašena v skladu z določeno temo. Včasih je soba zasnovana z ravnovesjem spolov – tako za fanta kot za deklico.

5. Ustvarjalni zabavni slog za kopalnico:

Ustvarjalno dekor za kopalnico v zabavnem slogu

Zabaven dekor za kopalnico je ideja za dekoracijo sten kopalnice, ki vključuje lepljenje nekaj smešnih citatov na steno. Včasih so te nalepke prilepljene tudi na pohištvo. Celotna ideja tega sloga je narediti kopalniški čas bolj zabaven. Te imajo najraje najstniki.

6. Ustvarjalni dekor za kopalnico s priložnostnim vzorcem:

Ustvarjalni dekor za kopalnico v ležernem vzorcu

Ustvarjalni dekorji za kopalnice so kopalniške dekoracije, ustvarjene in ustvarjalno poravnane. To so včasih stenske obloge, umetniški in drugi dekorji, oblikovani in ustvarjeni v sodobnem slogu. Ti dekorji se večinoma uporabljajo za shranjevanje v majhni kopalnici. Ustvarjalno shranjevanje je zasnovano in dostop do dodatne opreme je enostaven.

7. Personaliziran dekor kopalnice v akvarijskem slogu:

Personalizirana dekoracija kopalnice v akvarijskem slogu

Dekor za kopalnico v akvariju je najsodobnejša ideja za dekoracijo kopalnice. Akvarij v živo je nameščen v katerem koli delu kopalnice, da bo bolj zabavno. Večinoma je akvarij nameščen na bazenu. Akvarij je običajno narejen iz sladke vode in zdravih rib. Včasih so nameščene tudi luči za podroben pogled ponoči.

8. Feeling Nature Theme Decor za kopalnico:

Tematski dekor za kopalnico v stilu Feeling Nature

Dekoracije narave se običajno uporabljajo v zunanji kopalnici, kjer je celotna kad postavljena v naravi. Včasih je notranjost kopalnice okrašena tudi z vazo in rastlinjem. Celotna streha ali okno je zasajeno in rastlina se goji na stropu, da daje naravni vrh.

9. Ideja DIY za dekoracijo kopalnice:

DIY ideja za okrasitev kopalnice

Ideje za kopalnico DIY so podobne ustvarjalnim idejam za kopalnico, vendar jih je lastnik izdelal ročno. Izdelujejo lahko obešalnike, držala za brisače, umetnine, okvirje za slike, okvir za ogledala itd. Za okrasitev kopalnice. DIY stvari večinoma ne temeljijo na temah in so v naključnem slogu, odvisno od ustvarjalnosti lastnika.

10. Ideja za okrasitev kopalnice v kmečkem stilu:

Ideja za okrasitev kopalnice v kmečkem stilu

Ta slog je kombinacija shabby chic in tradicionalnega sloga, zato se dodatki izbirajo glede na kombinacijo. Ta kopalniški dekor se mora osredotočiti na uporabo nekaterih naravnih kamnov in lesenih tramov ter pohištva ter nekaterih industrijskih elementov, kot jih vidimo na tej sliki.

11. Ideja za dekoracijo otroške kopalnice:

Ideja za dekoracijo otroške kopalnice

Oblikovanje otroške kopalnice je lahko zabavno in zahtevno. Lahko eksperimentirate z različnimi barvami in vzorci ali pa raziščete različne teme, ki jih boste izvedli v otroški kopalnici. Tako se otroci lahko igrajo in uživajo v kopanju.

12. Dekor kopalnice z naglasnimi stenami:

Dekor kopalnic z naglasnimi stenami

Če želite svojo kopalnico narediti bolj privlačno, morate izbrati pravo naglasno steno za dekor kopalniške stene. Za osrednjo točko izberite eno steno, zadnja stena je videti najboljša. Dodajte barvni mozaik ali lesene palete in dodajte skrivnostno vzdušje.

13. Bela in svetla dekoracija kopalnice:

Bela in svetla dekoracija kopalnice

Ta bela barva je popolna izbira za elegantnega ljubimca. Ne samo barvati stene; s to barvo lahko pobarvate tudi svoje omare. Belo in svetlo ujemanje izgleda neverjetno z belo kadjo. Steklene police dajejo dodatno lepoto.

14. Barvite ideje za dekoracijo kopalnice:

Barvit dekor kopalnice

Barvno blokiranje je zadnji trend te sezone, saj združuje močne svetle barve v istem dizajnu. Brisače svetle barve, posoda za apno, vroče roza stolp in pisane omare ter barvna preproga izgledajo osvežujoče in energično. To je odlična izbira za ideje oblikovanja majhnih kopalnic.

15. Inovativne ideje za dekoracijo kopalnic:

Inovativne ideje za dekoracijo kopalnic

Kopalniške dodatke lahko uporabite za izboljšanje dekorja, da bo bolj udoben in vabljiv. Kopalniški komplet vsebuje razdelilnik mila, pladnje za shranjevanje, držalo za krtače, držalo za prtičke in držalo za ličila itd. In druge uporabne predmete za shranjevanje. Ta rjava lesena in zaporedna obroba izgleda elegantno.

16. 3D dekor kopalnice:

3D dekor za kopalnico

To so najnovejše ideje za dekoracijo kopalnic. Ta oblika se običajno uporablja v hotelih in nakupovalnih centrih, zdaj pa pride na dom. To se sliši kot sanje, da ko vstopite v kopalnico in se počutite, kot da ste ravno stopili v vodo, vas delfin gleda med tuširanjem. Občutek je blizu naravi.

17. Odprta dekoracija kopalnice s tušem:

Odprta dekoracija kopalnice za tuširanje

Odprta prha je neverjetna ideja za dekoracijo kopalnice. Oseba želi vstopiti in nikoli ne oditi. Ob vsem tem čudovitem pogledu na naravo, kot so padavine, se človeku sprostite. To ne zajema veliko prostora, vendar naredi vašo kopalnico večjo in širšo. Majhne rastline naredijo to kopalnico tako lepo.

18. Ogledalo za kopalnico:

Ogledalo za kopalnico

Ko razmišljate o idejah za dekoracijo sten kopalnice za umetnost, pomislite dlje od platna. Stenska galerija najljubših predmetov, kot je ogledalo in drugi kovinski kosi, je še en način za okrasitev stene.

Za mnoge ljudi je kopalnica lahko najbolj sproščujoča soba v hiši. Te ideje za okrasitev kopalnice vam bodo pomagale oblikovati miren, lep videz vaše kopalnice, ki bo odpravil vaš stres. Pri oblikovanju kopalnice je prostor ključ, s katerim lahko pogledate onkraj. Kopalnico lahko okrasite tudi z zaveso, ogledalom in slikami. Če imate težave s prostorom, uporabite omarice za izvlečne predale. Za ideje o dekoriranju majhnih kopalnic lahko kateri koli slog deluje v tradicionalnem, kmečkem in podeželskem slogu, ki je na splošno bolj eleganten in ozek.