Bistveno je, da lase oblikujete glede na gostoto las, vrsto obraza in teksturo las. Če imate goste lase, vam ne bodo ustrezale vse vrste pričesk. O tem se težko odloči kdorkoli razen strokovnjakov za lase in stilistov. Pred oblikovanjem las se lahko posvetujete z njimi in preberete naslednje predloge kratkih pričesk za ženske z debelimi lasmi.

kratke pričeske za goste lase

Kratki odbitki za debele lase 2018:

Tu je seznam nekaj najnovejših kratkih pričesk za debele ženske v Indiji.

1. Inverzna frizura Bob za debele lase:

Kratke pričeske za goste lase 1

Ta pričeska je odlična izbira za ženske, ki imajo debele pramene in jih imajo radi kratke. Inverzni Bob bi imel spredaj daljše robove, ki uokvirjajo obraz, in zadaj krajše lase. Vključuje tudi zožitev konic las proti koži za bolj gladek in svetlejši videz.

2. Eleganten slog Pixie s poudarjanjem:

Kratke pričeske za debele lase 2

Če želite, da so vaši debeli lasje ostriženi, zelo kratki, lahko izberete pixie pričesko z malo temne barve. To je čudovit slog za starejše ženske in ženske, ki želijo biti zelo brezskrbne pri svoji rutini nege las. Pixie pričeska ustreza ženskam z dolgim ​​ali ovalnim obrazom bolj kot okrogel obraz.

3. Razkošna večplastna pričeska za debele lase:

Kratke pričeske za goste lase 3

Ta pričeska je lahko izbira za vsakogar, mlada ali stara, tanka ali debela. Lasje bodo oblikovani v plasteh ali korakih, ki bodo lahko zmanjšali volumen las. Poskusite to pričesko, če želite skriti okroglost obraza. Ta rez je primeren za ženske srednjih let.

4. Ne tako simetričen Bob rez:

Kratke pričeske za debele lase

Asimetrična pričeska je dobra izbira za žensko, ki je sposobna nositi elegantno frizuro. Izrezan je brez kakršne koli simetrije in daje zelo drugačen videz iz vsakega zornega kota. Lasje so na eni strani nekoliko daljši kot na drugi. To je modno in tisti, ki ga nosi, bi moral biti drzna odhajajoča oseba.

5. Kratka pop frizura za debele lase:

Kratke pričeske za debele lase 5

Ali želite narediti nekaj drugačnega s svojimi lasmi? Preizkusite pop pričesko, ki je povsem vijolična s škrlatnim poudarkom in asimetrično frizuro. Vaša frizura bo izstopala v množici zaradi gostega las, različnih tekstur in oblikovanja. Bistveno je, da frizuro nosite samozavestno.

6. Eleganten Bob s šiškami:

Kratke pričeske za goste lase 6

Elegantna bob pričeska s šiškami na čelu je odlična možnost za mlade ženske, ki so pripravljene na kratko postriči lase. Lasje bodo zglajeni, težke šiške pa razrezane simetrično z obrvmi. Ta slog poudari vaše lepe oči in vas naredi mlade.

7. Ena dolga kratka debela frizura:

Kratke pričeske za debele lase 7

Zanimivo je, da se lahko strižete naravnost, ki je popolnoma topa, da boste dobili lep videz. Debeli lasje izgledajo lepo, če so kratki in so robovi tupi. Dolžina las bi bila okoli brade, robove pa enake dolžine. Vse vrste obraza bodo dopolnile to pričesko.

8. Podrezana debela pričeska:

Kratke pričeske za debele lase 8

Te frizure ne more nositi vsaka ženska, ker je oblikovana precej drzno. Ta frizura je možna le z debelimi lasmi. Del las je skoraj obrit, drugi del pa kratki valoviti lasje. To je lahko frizura, ki išče pozornost, za vsakogar.

9. Pričeska s kratkim izrezom:

Kratke pričeske za debele lase 9

Ali želite lase nositi kot kapo? Da, lahko ga nosite, če imate debele mehke lase, ki jih lahko simetrično postrižete za pokrovček. Barva las je lahko zanimiva, od bele do rdeče.

Omenili smo številne kratke pričeske, ki v tej sezoni niso običajne za oblikovanje gostih las. Torej, ne čakajte in poskusite.