Pričeske za kratke lase

Imate zaradi manjših las kompleks manjvrednosti? Ali ste morali zaradi kakšnega postopka zdravljenja obrezati lase? Kratke lase lahko uporabite tako, da jim podarite različne sloge in ste oblikovalec trendov.

Najboljši slog vaših kratkih las:

1. Raztreseno in teksturirano:

Slogi Kratki lasje 1

S to pričesko si lahko videti kot Mulligan. Ko vzamete prho, si z brisačo odstranite lase in jih razpršite s pršilom za teksturiranje. Nato z lomljivo krtačo upognite sprednje plasti, medtem ko jo sušite s fenom. Konce lahko izrežete in jih neurejeno razporedite po čelu. Preostanek las položite za ušesa.

2. Valovit Bob:

Slogi Kratki lasje 2

Ta slog izgleda odlično, če želite biti nekoliko bolj ženstveni. Ustvariti morate srednji do globok stranski del in nanesti teksturirano kremo za vlaženje las. Nato lase posušite s sušilcem za lase. Z 1-palčnim kodralnikom zavijte majhne dele las in jih po petih sekundah spustite. Za ločevanje ohlapnih kodrov lahko postavite nekaj elegantnega voska. To daje valovit bob.

3. Ostra pixie:

Za pridobitev tega sloga morate pokazati nekaj poguma. Prosite svojega stilistka, da obrije eno stran glave in pusti dolge pramene slojev na nasprotni strani. Nato morate ključavnice samo zamegliti z volumskim razpršilcem in jih posušiti s sušilcem za lase. Nato nanesite sijaj za popoln videz.

4. Retro valovi:

Slogi Kratki lasje 4

Če vaši lasje padejo pod ušesa, vam ta slog izgleda odlično. Lase morate enakomerno razdeliti na obeh straneh glave nad ušesom. Z 1-palčnim železnim kodralnikom morate konce las naviti navzven. Nato jih s prsti oblikujte. Uporabite močan lak za lase in ga razpršite po vsej površini. Vrh las potisnite navzdol in mu dajte sploščen videz.

5. Rocker Esque bangs:

Rocker Esque Bangs

Lase morate navlažiti in nanesti nekaj zglajevalne kreme. Nato posušite s sušilcem za lase in poravnajte s plosko krtačo. Po spodnji polovici las lahko spravite likalnik in ga naredite super naravnega. Nato z okroglo krtačo posušite šiške in jih zavijte navznoter. Nanesite droben košček sijočega seruma, da dodate presenetljiv sijaj.

6. Mehek updo:

To je popoln slog, ki zadržuje lase stran od obraza. Po prhanju na lase nanesite gel za oblikovanje in jih počešite do korenin. Namesto da se lasje posušijo, zberite majhne šiške na vrhu glave in jih pripnite nazaj. Počistite preostale lase in jih zavežite z elastičnim trakom. Nanesite meglo, da držite pramene pod nadzorom.

7. kodrasti Bob:

kako oblikovati lase po koncih 7

Naredite svoje lase vlažne s pršilom za volumen. Lase obrnite na glavo in jih posušite. Z 1-palčnim kodralnikom zvite vse pramene in izpustite konce. To bo ustvarilo nepopolno vibracijo za konce. Pripnite vsak kodr in zadržite obliko. Ko se kodri ohladijo, jih odstranite in poškropite z gelom. Nežno jih stisnite in dajte razkuhan videz. Meglen videz dopolnite z lakom za lase.

8. Kratko simbolizira prefinjenost:

Po izstopu iz prhe si z lase obrišite brisačo in nanesite malo teksturne pene. Nato lase razdelite na eno stran in jih počešite. Pustite, da se posuši. Na konico prsta nanesite malo gela za oblikovanje in jih nanesite skozi pramene, da dodate dodatno teksturo. Nato zaključite videz, tako da nataknete trak za glavo.

9. Ravno in elegantno:

kako oblikovati lase po koncih 9

Morate nanesti majhno količino gladilne kreme in navlažiti lase. Prečesajte, da se prepričate, da doseže koreninska območja. Lase posušite s sušilcem za lase in če jih potrebujete dodatno glajenje, uporabite likalnik za ravnanje. Z čepom ali repom glavnika morate lase enakomerno pomesti po čelu.

Počutite se kot ena izmed zvezdnic, kot so Jessica Stroup, Emma Watson ali Ginnifer Goodwin s temi kratkimi lasmi.