Žamet je tkanina, ki je v skladu z modo in postaja vse bolj priljubljena pri ženskah. Žamet je tkanina, ki je tkana iz različnih vrst vlaken, kot so bombaž, svila, poliester, najlon in številna druga. Žametno krilo daje poseben videz in ima med nošenjem mehak občutek. Krilo se zdi zelo lepo vsaki ženski in ga je tudi enostavno vzdrževati.

Udobni in najboljši modeli žametnih kril za ženske:

Žametna krila lahko nosite ob katerem koli delu dneva, priložnost pa zlahka dobi ta vpadljiv in osupljiv videz. Oglejmo si top 9 preprostih modelov žametnih kril.

1. Ljubko drapirano žametno krilo:

Ljubko drapirano žametno krilo

Vsaka ženska si močno prizadeva za vroče in občudujoče podobe, ta vrsta žametnega krila v drapiranem slogu bi lahko bila popolna izbira za ta videz. Ker je krilo oblikovano v drapiranem vzorcu, ga je mogoče obleči v katero koli obliko telesa in narediti vsako žensko privlačno. Ta vrsta žametnega krila za dekleta je na voljo v številnih pastelnih odtenkih, vi pa lahko izberete tistega, ki polepša vašo obleko in vas obremeni s komplimenti.

2. Navdušujoča dolga žametna krila:

Navdušujoča dolga žametna krila

Žametna krila so tista, ki ne zahtevajo veliko stila; so same po sebi popolna. To krilo je oblikovano v neverjetnem sivo -črnem žametu v navpičnih trakovih, ki dajejo čaroben videz uporabniku.

3. Najnovejša pikasta črna žametna krila:

Najnovejša pikasta črna žametna krila

Tu prihajajo najbolj čutna bela lisasta krila na črni žametni tkanini. Krilo in nosilec sta videti osupljivo. Krilo je nad koleno in v kombinaciji s katerim koli vrhom daje vsaki ženski minimalističen videz.

4. Zelena raztegljiva žametna krila:

Zelena raztegljiva žametna krila

Ker ima žametna tkanina mehak občutek, ženska izgleda elegantno. Zelena žametna krila so sežganega kroja, zaradi česar je tudi krilo zelo lepo. Krilo je raztegljivo in tako nudi ogromno udobja, medtem ko ste vključeni v katero koli dejavnost.

5. Modno svinčnikovo žametno krilo:

Modno svinčnikovo žametno krilo

Tu prihajajo najbolj vsestranska in zanimiva žametna krila v vzorcu svinčnika. Ta slog daje urejen in dolgotrajen videz in je kot nalašč za vse večerne zabave, kosila, delovna oblačila in vse posebne datume.

6. Nagubana rdeča žametna krila:

Nagubana rdeča žametna krila

Popolna so ta čudovita rdeča žametna krila za vsa mlada dekleta in žensko. Krilo je oblikovano v nagubanem vzorcu in če je opremljeno s pametnim krilom, je popolno, da vam podari urbani, a ženstven videz.

7. Bela žametna krila na sprednji gumb:

Bela žametna krila na sprednji gumb

Bela je barva, ki jo dekleta cenijo in ljubijo, zaradi česar so videti čiste, bela krila pa so kot nalašč za vsako formalno ali profesionalno okolje, pa tudi za spodobno večerno obleko. Na krilih so gumbi oblikovano oblikovani, kar daje zanimiv in sladek videz.

8. Žametna krila za široko strukturo:

Žametna krila za široko strukturo

Ker so samice velike velikosti omahovane in do neke mere neradi nosijo žametno krilo, prihaja popolno in hladno videz žametnega krila za obliko telesa slive. Krilo je primernega kroja in se dobro prilega ter daje dostojen videz. Hladen top s sandalami na klinih, rutom okoli vratu in elegantno torbico bi se vam zdel čudovit in trendovski.

9. Mornarska midi žametna krila:

Mornarska midi žametna krila

Žametna krila so lahko temelj vsake ženske garderobe, saj so zelo udobna in tudi enostavna za vzdrževanje. To žametno krilo je odtenkov mornarsko modre barve v midi vzorcu, a nebeško na vitki postavi. Žametno krilo z visokim pasom, združeno z rokavi z visokimi petami skupaj s čipkami, daje debel in zibljiv videz.

Žametna krila so zelo povprašena, saj izgledate zelo privlačna in drugačna od drugih. Žametna krila so oblikovana v številnih pastelnih in enobarvnih barvah ter različnih krojev. Tako lahko izberete tisto, ki ustreza vaši obleki in ji doda več šarma in sloga. Zato vzemite žametno krilo in poglejte, kaj se dogaja!!