Krilo je tradicionalna ženska obleka, čeprav jo nosijo tudi moški iz evropske kulture. Najenostavnejše krilo je lahkotno oblačilo. To je v bistvu tkanina, ki se nosi okoli pasu in je običajno pritrjena s pasom. Ki so lahko kratke, dolge, izgubljene ali tesne in imajo celo različne sloge drapiranja. Krilo velja za formalno obleko. To je najbolj laskavo oblačilo za ženske. To je tudi najbolj udobno oblačilo, krilo pa šola najbolj uporablja kot uniformo.

Različne vrste oblek za drsalka:

Tukaj je seznam 9 lepih drsalnih kril za dekleta in jih poskusite ob vsaki priložnosti.

1. Enostavno črno drsalno krilo:

črno drsalno krilo

Črno drsalno krilo nam daje dva najbolj vsestranska videza. Lahko ga združite s slečeno majico in izgledate zelo elegantno in kul ali pa jo združite s svečanim blejzerjem in dodate nekaj dodatkov, ki vam dajo eleganten, svečan videz. Črno drsalno krilo se poda k vsakemu svetlemu jopici za toplo zimo

2. Rdeče drsalno krilo:

drsalna krila

Rdeče drsalno krilo vam lahko da klasičen videz, če ga preprosto združite z belo srajco. Lahko ga pripnete in imate okoli vratu dolgo verigo. Je kul in eleganten. Rdeče drsalno krilo lahko uporabite za drzne izjave. Črna usnjena jakna lahko rdečemu drsalnemu krilu doda dodaten utrinek.

3. Belo drsalno krilo:

belo drsalno krilo

Belo drsalno krilo je nekaj, kar bi bila uniforma katoliške šolarke. Lahko pa je elegantno za uradna srečanja, če se združi s pastelnimi odtenki. Prav tako je lahko kot nalašč za zmenek, če želite preskočiti obleko. Dodate samo kul krop z ustreznim nakitom.

4. Cvetlično drsalno krilo:

krilo s cvetličnim drsalcem

Cvetlično drsalno krilo je kot nalašč za priložnostne poletne vetrne izlete. Lasem lahko dodate rože. Je zelo hit med mladimi dekleti predvsem zaradi enostavnega videza. Ta videz lahko dobite s preprosto navadno majico. Močan videz lahko naredite tako, da združite usnjeno jakno.

5. Roza krilo:

roza-skater-krilo

Roza krilo za drsalko lahko združite s svetlo obarvanim pletenim vrhom in čevlji na platformi, da dobite srčkan 90 -ih let. Zaradi svojega univerzalnega videza bo vaši garderobi vnesel raznolikost, ki vas bo popeljala skozi vse letne čase. Roza je vsestranska barva, zato je to krilo preprost slog, ki se lahko ujema z večino vaših vrhov.

6. Modro drsalno krilo:

modro-skater-krilo

Beli čipkast top z modrim drsalcem je sanjska kombinacija. Preproste gole slive ali celo superge na čipki bodo dodale videz. Uradno lahko naredite tako, da svetlo rumeni vrh združite s temno modrim drsalnim krilom z rjavimi klini, kar vam daje sodoben videz. Rumeno krilo

7. Rumeno drsalno krilo:

rumeno-skater-krilo

Rumeno drsalno krilo, združeno z modrim denim krojem, je kot nalašč za plažo ali neformalne izlete. Rumeno drsalno krilo je nekaj, kar bo dobro izgledalo pri vsakem tonu kože. Osebnosti doda življenje.

8. Zeleno drsalno krilo:

zeleno drsalno krilo

Zeleno drsalno krilo je dobra možnost za svečana oblačila. Preprosta bela majica in osupljiv blazer z minimalnim nakitom sta prava izbira. Temno zeleno drsalno krilo doda globino vaši osebnosti. Dodajte svečan jopič, ki mu daje eleganten formalni videz.

9. Denim skater krilo:

krilo iz džinsa

Smučarsko krilo iz jeansa je prava stvar za mlajšo generacijo. Odlično se poda k majicam ali navadnim topom. Za nekaj začimb dodajte škornje do kolen.

Vrstam drsalnega krila ni konca. Ta slog je epski in nikoli ne bo šel ven. Dober videz, kot je dama, je zlahka doseči z uporabo katerega koli drsalnega krila. Združite ga z ustreznim vrhom in ste pripravljeni.