Polno krilo, ki velja za temelj ženske garderobe, dodaja vsestranskost vsaki obleki, ki jo nosite. Dolgo krilo, ki se oprijema vašega pasu in pokriva spodnje dele telesa, je lahko različnih vrst in stilov. Glede na kontekst dogodka lahko izberete slog, ki vam najbolj ustreza.

Krila lahko nosite večino dni v tednu in jih lahko na neskončen način mešate in ujemate z zgornjim oblačilom. Lahko se odločite za brezhibno elegantno ali ekstatično funky; edina omejitev je obseg vaših ustvarjalnih idej.

Enostavna in ljubka ženska polna krila:

Na vrhu seznama je obravnavanih 9 vrst polnih kril, ki ustrezajo skoraj vsaki priložnosti, na katero lahko pomislite.

1. Stilna krila A-Line:

polna krila

Posnemanje spolnosti črke A; tovrstna dolga krila se dobro prilegajo pasu in so navzdol nekoliko bolj sproščena. Tovrstna dolga krila v celotni dolžini so najboljša vrsta, ki dopolnjuje vaš bok in čudovito postavo. Ko je popolno oblečeno, lahko to dolgo krilo pretrga vse priložnostne ali napol formalne dogodke.

2. Polna krila tipa sirena:

Polna krila tipa sirena

Kot že ime pove, krilo posnema rep čudovite sirene. Obleka s polnim krilom je dobro pritrjena od pasu do kolen, od kolen pa se razstreli in se drastično razširi. Lepo priložnostno krilo, ki mu doda lepoto z dodatnimi stopnjami.

3. Maxi krila:

Maxi krila

Vrhunec udobnega oblačenja, maksimalno krilo do gležnja je najboljša izbira za zime in padce. Ne pozabite samo na dolžino, da vam ne bo preprečila vašega elegantnega koraka, vse druge stvari pa bodo razvrščene same od sebe. Oblecite polno belo krilo v slogu maxi in dobrodošla bo vsaka poletna zabava.

4. Nagubana polna krila:

Nagubana polna krila

Zaradi veličastne lepote gub z vrha krila se lahko ob vsaki priložnosti počutite posebno. Videz dolgega polnega krila dopolnjuje vsako postavo in ga lahko dodate še lepše z dodatkom bleščic.

5. Polna denim krila:

Polna denim krila

Vaša ljubezen do jeansa in kavbojk lahko prav tako postane dolgo krilo iz kavbojk del vaše elegantne garderobe. Bistvo krila je vzročno in čutno hkrati. Že tako trendovsko krilo lahko naredite še bolj privlačno, če mu dodate nekaj žepov, rež ali obližev.

6. Polna krila za metlo:

Polna krila z metlo

Še ena lepa vzročna obleka, nagubano krilo do gležnja, je zabavna. Super naguban videz spodnje obrabe lahko popolnoma poudari vsako zgornjo obleko, ki jo izberete, da jo kombinirate s subtilnim vzorcem krila.

7. Razgibana polna krila:

Razgibana polna krila

Odlična različica krila A-linije, razširena krila so primerna za večino tipov telesa. Krila so spodaj običajno širša v primerjavi s krili A-linije. Dodatna količina dodanih bliskov daje obleki kraljevsko vzdušje.

8. Polna krila s svinčnikom:

Polna krila s svinčnikom

Ta krila, ki se običajno raztezajo do spodnjega kolena, so najboljša izbira za suhe figure. Krilo, ki objema telo, je narejeno iz raztegljivih materialov, včasih pa doseže dolžino do sredine teleta. Črno polno krilo s svinčnikom je enako modno za vse uradne ali priložnostne dogodke.

9. Polna ciganska krila:

Popolna ciganska krila

Stopnje, dodane krilu, in prosti pristop omogočajo, da so te vrste polnih dolgih kril prednostna obleka za številne vzročne dogodke. Potovalna narava in živahni odtisi in barve naredijo krilo še bolj posebno.

Ženska polna krila so tako pomemben sestavni del njihove garderobe, da lahko vsak dolgočasen videz spremeni v živahno svež slog. Nosite polno črno krilo za uradni dogodek ali pustite pop barve za kakršne koli vzročne dogodke, zagotovo boste v vseh videti super.