Tesna krila so krila, ki so tesno pokrita in se trdno držijo spodnjega dela telesa. Tesna krila so tista, ki poudarijo telo in poskrbijo, da boste vsake toliko časa opaženi. Ta krila dajejo uporabniku privlačen in ženstven videz.

Najboljša in najnovejša tesna krila za ženske:

Tesna krila so narejena iz različnih materialov, kot so denim in različne raztegljive tkanine, tako da vam pomaga, ko ste v gibanju ali sedečem položaju. Oglejmo si top 9 različnih tipov tesnih kril, ki bi lahko bila del ženske garderobe.

1. Tesna mini denim krila:

ozka krila

To je zanimivo in privlačno ozko mini krilo iz jeansa. To je v odtenkih modre, ki daje gladek videz, če ste oblečeni v funky srajce ali kroje. Dodatki in sprednji žepi poudarjajo videz krila.

2. Stranska raztegnjena krila:

Stranska raztegnjena dolga krila

Super in najbolj vroča pojavljajo se ta krila, skozi katera lahko preprosto pokažete svoje seksi noge. Krila se v pasu tesno zožijo in zaradi reže nad kolenom izgledate kot vroča torta.

3. Roza tesna krila v drapiranem slogu:

Roza tesna krila v drapiranem slogu

Lepo rožnato oprijeto krilo, ki ga lahko obleče vsaka ženska, naj bo za vsako priložnost. Krilo je oblikovano v drapiranem vzorcu, kar daje ženski vitek in eleganten videz, v kombinaciji s preprosto majico pa bi dopolnilo videz.

4. Ležerna oprijeta krila:

Ležerna oprijeta krila

Ta krila so bolj podobna priložnostnim, saj jih lahko nosite tudi vsak dan. To ozko krilo ima hladen in pameten tisk v različnih vpadljivih barvah. Če ste oblečeni z lahkimi topi in čevlji z minimalnimi dodatki, daje bolj očarljiv videz.

5. Trendi natisnjena ozka krila:

Trendi natisnjena ozka krila

Obleka z abstraktnim tiskom je videti zelo čudovito in daje drugačen videz v primerjavi z običajnimi. Krila imajo različne pastelne odtenke in bi lahko izgledala zelo kul na ukrivljenih figurah, saj se skozi ozka krila lahko pokažejo.

6. Kratka oprijeta krila za zabave:

Kratka oprijeta krila za zabave

To so vroča seksi kratka ozka krila, ki dajejo uporabniku privlačen in privlačen videz. Te vrste krila so prava, da pokažete svoje obline in seksi noge. Te vrste krila so idealne za nočne klube ali za zabavne zabave, na katere lahko preprosto pritegnete pozornost drugih.

7. Bela tesna svinčniška krila z visokim pasom:

Bela tesna svinčniška krila z visokim pasom

Popolna in nujna za vsako žensko so ta krila svinčnika z visokim pasom. Krila imajo urbani videz, a hkrati zelo elegantna in dajejo pravi ženski videz. Krilo lahko združite s kul majicami in s hladnimi sandali na klinih za izjemen videz.

8. Pametna usnjena krila:

Pametna usnjena krila

Tesna usnjena krila so zelo v modi in poudarjajo pas in noge uporabnika. Krila so narejena iz usnja in imajo lepo jesen in prileganje, ki daje ženski lepo obliko in ji tudi izgleda modno in elegantno.

9. Pisarniško oblecite črna oprijeta krila:

Pisarniško oblecite črna oprijeta krila

Ker zaposlene samice potrebujejo udobno nošenje, medtem ko so na delovnem mestu, so te vrste navpično slečenih tesnih kril idealne. Krilo je narejeno iz raztegljivega materiala, kar daje ogromno udobja med gibanjem ali sedečim položajem.

Hlačne nogavice vam omogočajo veliko komplimentov iz vsakega kota, ki ga premaknete, saj izgledate bolj seksi in vroče. Ta krila so na splošno formalna ali oblečena, saj imajo nepoškodovane noge zelo blizu, zato jih je mogoče obleči le za določeno obdobje. Tesna krila so na voljo v številnih vzorcih in krojih, ki jih lahko dobite glede na vaš tip telesa in se odpravite visoko v svet mode ter označite svoj slog.