Krila so zelo lahka, udobna in modna oblačila za nošenje. Krila so bila vedno v modi in jih imajo dekleta zelo rada. Dekleta lahko nosijo različne vrste kril, odvisno od okusa, vremena in kraja. Zelena krila so videti zelo svetla in jih je mogoče nositi s toliko oblekami. Lahko jih nosite v različnih stilih, kombinirate in ustvarite novo obleko. Zelena krila lahko dajo dober kontrast, če jih nosite s primernimi kombinacijami.

Najnovejši in elegantni modeli kril v zeleni barvi za ženske v modi:

Oglejmo si prvih 9 kril za dekleta v zeleni barvi.

1. Mini zeleno krilo:

zelena krila

Mini krila so kratka in dajejo videz deklici. Nosijo se z običajno priložnostnimi oblekami. Lahko se nosi z dolgimi ali kratkimi rokavi. Lahko je priložnostno krilo ali obleke za zabave. Obstaja veliko modelov in krojev, ki jih ima lahko mini krilo.

2. Zelena krila iz metlice:

Metla Zelena krila

To krilo je videti kot metla, od tod tudi ime. Običajno je na koncu dolg in širok. Daje priložnostni videz in ga lahko nosite kot vsakodnevno obleko. Zelena barva tega krila izgleda neverjetno. To krilo je lahko različnih modelov, odvisno od vaše izbire.

3. Svinčnik zeleno krilo:

PencilGreen krila

Svinčnikova krila so bila vedno v modi. Krilo je običajno zaprto in se prilega koži. Glamurozen videz, ki ga daje, je osupljiv. Daje popoln formalni videz in ga lahko nosite na poslovnih mestih. Tanko prileganje krila je tako elegantno, da spremeni vaš videz. Lahko je kratek ali dolg in vsebuje veliko modelov.

4. Zelena krila z dolgim ​​zvonom:

Dolga krila BellGreen

Zvončasta krila so v modi že dolgo. So preprosti in enostavni za nošenje. Za nošenje teh kril vam ni treba skrbeti za svojo postavo. Ta krila na koncu postanejo široka in tvorijo zvonasto strukturo. Dobro izgledajo z zgornjimi rokavi in ​​dajejo glamurozen videz.

5. Sežasto zeleno krilo:

Razgibana zelena krila

To so najbolj priljubljena krila. So lahki za nošenje in dajejo zelo eleganten videz. Krilo ima veliko ključavnic in je na koncu običajno odprto. Lahko ga nosite na zabavah ali pa tudi priložnostno. Dolžina krila je lahko kratka ali dolga, odvisno od izbire.

6. Zeleno krilo Fish Tail:

Zelena krila z ribjim repom

Ta krila so znana po svoji modi in slogu. Ime ribji rep zelo ustreza krilu. Na koncu je zaprta in daje ukrivljen videz. Morda ima volane, ki dajejo videz ribjega repa. Izgleda glamurozno in je najbolj primerno za zabave in priložnosti. Zelena barva je med nošenjem zelo svetla in vam lahko daje odlično kombinacijo z belo in črno.

7. Gored zelena krila:

Gored zelena krila

Ta krila imajo volanske vzorce v obliki črke V. Zaradi vzorca izgledajo zelo lepo. Zeleno krilo se lahko najbolje nosi z belimi ali črnimi vrhovi. Ta krila so lahko dolga ali kratka in imajo lahko veliko različnih vzorcev. Lahko se nosi na prireditvah in zabavah.

8. Kronska krila:

Kronska krila

Ta krila izgledajo kot krona v pasu in so na koncu običajno zaprta. Zelena barva je zelo primerna za krilo. Dajejo glamurozen videz in so najbolj primerne za obleke za zabave. Namenjeni so zabavam in priložnostim. Ta krila so v dolgih ali kratkih vzorcih.

9. Svečano zeleno krilo A-Line:

A-Line FormalGreen krilo

To so krila, ki so videti kot abeceda A. Lahko jih imenujemo tudi osnovna krila. So tesne v pasu in odprte na koncih. Ta krila so lahko dolga, kratka ali srednje dolga. Lahko jih nosite tudi kot priložnostna krila, na voljo so v vseh sortah. Ta izgleda najbolje z vrhovi z dolgimi rokavi.

Zgoraj omenjeno je nekaj vrst zelenih kril in jih je še veliko več. Lahko jih nosite z različnimi vrhovi; jih je mogoče nositi v različnih stilih. Vse je odvisno od vas, kako se boste odločili obleči.