Krila so že večnost del ženske garderobe. To je bil prvi ženski slog oblačil in od takrat je preživel s prilagajanjem modnim trendom. Razširjena krila morda niso zelo priljubljena, vendar lahko vašemu videzu dajo popolno preobrazbo. Ta krila dajejo lep in eleganten videz, še posebej, če jih znate nositi.

Različne vrste sežganih kril za dekleta:

Na trgu je na voljo veliko različnih stilov sežganih kril. Danes bomo skupaj z nekaj predlogi vključili prvih 9 vrst oblek s krilatimi krili, da boste videti super čudovito.

1. Navadno sežgano krilo:

navadno krilo s krilom

Navadno sežgana krila so krila, ki imajo en sam ton barve. Takšna krila izgledajo zelo skromno in jih je mogoče kombinirati s katerim koli vrhom. Lahko eksperimentirate z dolžino teh kril. Kratka sežgana krila naredijo osupljiv videz zabave, polna krila pa bodo vaše romantične večere še bolj čarobne.

2. Razgibano krilo s cvetličnim dizajnom:

krilo s cvetličnim dizajnom

Kar zadeva vzorce krilastih krilov, so cvetlična krila elegantna in romantična. Cvetlična krila so na voljo v kratkih in dolgih dolžinah. Krila s cvetličnim vezenjem so bes med današnjo generacijo žensk. Ena prednost nošenja tega krila s cvetličnim vzorcem; brez težav jih lahko združite s katerim koli elegantnim vrhom.

3. Usnjeno sežgano krilo:

krilo v usnje

Usnjena krilana krila so kot nalašč za nošenje skozi vse leto. Zagotavljajo drugačno živahnost vaši celotni obleki. Čevlji in pete so pravi za ta krila, zato je enostavno izbrati enega. Če je prehladno, po možnosti nosite gamaše ali hlačne nogavice.

4. krilo v celoti po dolžini:

krilo s puloverjem po dolžini

Razgibana krila v celotni dolžini so odlična izbira za praznovanje ali družinsko zabavo. Dodajo eleganco vašemu videzu, zaradi česar ste videti čudovito. Ko jih nosite z ustreznim nakitom, lahko ustvarite milijonsko fotografijo.

5. Raztegnjeno svinčnikovo krilo v celotni dolžini:

krilo s svinčnikom v dolžino

So odlična izbira za vsak poslovni dogodek. Krilo svinčnika se zoži od pasu do polovice krila. Spodnja polovica krila se razširi. To daje zelo formalen videz. Pete bi bile popolna obutev, ki bi dopolnila celotno obleko.

6. Spuščeno krilo v slogu trobente:

krilo v obliki trobente

Sezasto midi krilo v slogu trobente ima vgrajeno telo in sežgano dno. To ponavadi ustvarja iluzijo o manjšem pasu. Nošenje pasu lahko samo dodatno pohvali ta videz. Če to krilo združite z nekoliko daljšim vrhom, lahko uspešno skrijete neželeno maščobo, če ste ukrivljeni.

7. Vzorec sežgano krilo:

Razgibana krila

Krila s sežganimi vzorci so velik hit med današnjimi fashionistkami. Ta krila lahko nosite za vsako priložnost. Obleki dodajo zelo eleganten videz. Lahko ga povežete s kardiganom, da dobite popoln videz.

8. Črno sežgavo krilo:

krilo s črnim sežiganjem

Črna sežgana krila so zelo priljubljena. Ta krila lahko nosite v različnih dolžinah. Barva daje vašemu videzu zelo osupljivo vibracijo. Ustrezni dodatki le polepšajo lepoto obleke.

9. Belo sežgano krilo:

belo krilasto krilo

Bela barva daje zelo mirno in mirno avro obleki uporabnika. Lahko ga povežete s katerim koli kontrastnim odtenkom za večjo vizualno privlačnost. Lahko tudi eksperimentirate z dolžino krila, da ustvarite popoln videz.

Krila so bistvena možnost oblačila za ženske. Pomagajo pri elegantnem videzu, ne da bi svoji obleki dodali preveč teže. Ta krila lahko popolnoma dvignejo vaš videz. Za popoln videz krila nosite ustrezne dodatke.