Zima se je spet vrnila s hladnimi vetriči, ki bi vas odstranili. Skupaj s podnebnimi spremembami je čas, da tudi v garderobi spremenimo oblačila, ki jim damo oblačila, ki bodo ustrezno zaščitila pred mrazom in dodala zimski trend. Ko govorimo o ženskah, večinoma uporabljajo zimske kurte, ki bi v zimskem času ustrezno skrbeli za njihovo kožo.

Najboljši in najnovejši kurtis za zimo:

Tukaj morate imeti najnovejšo zimsko kolekcijo kurtis, ki jo lahko izbirate med oboževanjem vaše omare za zime.

1. Ležerni volneni Kurti za zimo:

Ležerni volneni kurti za zimo

Volneni kurti so bili pozimi zelo priljubljeni. Kurtiji so natisnjeni s kariranimi odtisi s polnimi rokavi in ​​ovratnikom. Kurti z ravnim rezom ima dolžino stegen. Ta je v celoti narejen iz bombaža in ta je najbolj primeren za zimsko sezono.

2. Christy Kurti za zimo:

Christy Kurti za zimo

Navadni kurti v roza barvi je izdelan iz volne, zato je kot nalašč za zimsko nošenje. Kurti imajo vezenje na nasprotnih straneh na zgornji in spodnji strani z dolgimi rokavi. Če iščete kurti rožnate barve za zimsko sezono, bo njegova vrsta Christy kurti vaša.

3. Dežnik Kurti za zimo:

Dežnik Kurti za zimo

Zbirka zimske obleke kurtis bi bila nepopolna brez dežnika kurti v sivi barvi. Navadni kurti ima obliko okroglega vratu s polnimi rokavi in ​​dolžino do kolena, ki se lahko prenaša tudi čez gamaše in jeggings. Kupite to vrsto kurti v hladni sezoni, da boste videti in se počutili udobno, to je najboljše tudi za dekleta ali pisarniške ženske.

4. Žametni kurti za zimo:

Žametni Kurti za zimo

Žamet je v času poroke čudovit material za zimsko nošenje. Podobna zimska kurta ima srebrno vezenje z dolgimi rokavi, ki se dobro prilega palazzu. To izgleda bolje in namesto, da bi v hladni sezoni nosili tesna oblačila, bo ta žametna kurti vedno dobra izbira.

5. Tunika Kurti za zimo:

Tunika Kurti za zimo

Tunika kurti, ko dobi volneni pridih, daje najboljši videz zim. Kurti v čekih imajo dolge rokave z izgubo prileganja in okrogel vrat. Kurti ima tudi ščipanje, ki se na obeh straneh mini razreže. Dekleta, ki v hladni sezoni izgledajo v kombinezonu ali puloverju, potem lahko preizkusijo ta vzorec tunike kurti za prihajajočo zimsko sezono.

6. Ženska jopica Kurti:

Ženska jopica Kurti

Zimski kurti z jopico daje kombinacijo etničnega in zahodnega sloga. Kurti v dolgih rokavih ima poševno krožno dno z napolnjenim vratom. Ta kurti pomaga zamrzniti v zimski sezoni, kar je v teh dneh najboljše za vašo redno uporabo. Pridobite ta vzorec tudi v kateri koli spletni trgovini.

7. Srednji rez Kurti za zimo:

Center Cut Kurti za zimo

Zimska zbirka kurti, ki je bila predstavljena posebej za najstnike, vključuje dizajn, izdelan iz volnenega materiala, ki ima sredinski rez. Rokavi imajo obliko zloženega zapestja. Dekleta, ki potrebujejo modne kurte, da bi navdušila vašega dragega, potem dekleta lahko poskusijo ta edinstven slog zbiranja v zimskih kurtih.

8. Pulover Kurti Design:

Pulover Kurti Design

Želite imeti svoj lep videz skupaj z zaščito sebe! Dizajn kurti, navdihnjen po videzu puloverja, daje uporabniku čudovit videz. Kurti ima V izrez z dolgimi skrčenimi rokavi. Če imate v zimskem času kakšno božično zabavo, potem pridobite ta slog, da pritegne pozornost na zabavi, lahko kurti podarite tudi svojim prijateljem.

9. Kurti v stilu obleke za zimo:

Obleka Kurti za zimo

Želite imeti ta razkošen videz tudi pozimi! Tukaj je zimski kurti voonik, ki ga navdihujejo obleke. Navadni kurti ima kombinacijo volne in žameta. Ta kurti lahko dobite tudi na kavbojkah; preizkusite ta vzorec, ker je to trendovski slog, ki ga dekleta zlahka preizkusijo.

10. Kurti pleteni trikotnik za ženske:

Pleteni trikotnik Kurti za ženske

Elegantna zimska kolekcija kurtis za ženske ima pleten vzorec s trikotno obliko. Kurta ima obliko trikotne oblike odprtih rokavov z volnenimi čari na spodnjem robu in zrcalnim delom na vratu. Tista dekleta, ki radi hodijo na jutranji sprehod, potem naj ta kurti poda izjavo o slogu tudi za vaš sprehod.

11. Alkaram Kurti za zimo:

Alkaram Kurti za zimo

Preprost in prefinjen videz je dosežen z bogato kolekcijo zimskih kurtisov Alkaram za ženske. Kurti ima rokave v stilu batwing z natisnjenim izrezom v obliki črke V..

12. Geometrijski Kurti za zimo:

Geometrijski Kurti za zimo

Zimske kurte za dame imajo geometrijsko obliko na straneh in izrezu, kar ji daje nov videz. Kurti je izdelan tudi iz volne z reliefnim videzom v modri in roza barvi, ki daje kraljevski videz.

13. Makov zimski kurti:

Makov zimski kurti

Dizajn kurti, ki daje videz dolgega puloverja, je narejen iz čistega bombažnega materiala. Kurti je razdeljen na štiri kroje v obliki diamanta, kjer je zgornja stran roza barve v dolgih rokavih.

14. Ročni blok Winter Kurti:

Ročni blok Winter Kurti

Dizajn kurti z dvojnim videzom daje vzorec iz bombaža. Sprednji in zadnji del kurti ima črno -bel tiskan videz, stranice pa navadno odprtino z vrvicami.

15. Lahki zimski kurti:

Vetrovni zimski Kurti

Elegantna zbirka zimskih kurti voonik tukaj dobi brezskrben videz z brezhibnim bombažnim materialom. Kurti v črni barvi ima stranske črte trojice v oranžnih in rjavih odtenkih z rokavi metulja.

Ne glede na to, ali iščete popolnoma zapakirano ali odprto obliko kurti, vam zimska oblika kurti prinaša vsak centimeter zadovoljstva. Glavna atrakcija kurtisa je dolg, suh oprijet, zaprt vrat z brezhibnim videzom.