Kurtis je vedno najboljša izbira za ženske ob obisku funkcij in zabav. Eden najnovejših stilov v kurtisu je oblikovalski dolgi kurtis. Preizkusite te sloge in poglejte, kaj vam najbolj ustreza.

Najboljša oblikovalska kolekcija Long Kurtis za ženske:

Tukaj predstavljamo 15 najboljših oblikovalcev dolgih kurtisov za vašo garderobo.

1. Oblikovalec širokih rež Kurti:

Oblikovalec široke reže Kurti

Tukaj je čudovit žametni oblikovalec dolgih kurti ravnih krojev, izdelan v dveh barvah. Najnovejša oblikovalska kolekcija kurti ima lep okrogel izrez v predelu vratu, obrobljen z oranžno. Osupljivo vezenje na področju doprsja in rokavov je zelo bogato in izstopa. Tista dekleta, ki iščejo najnovejšega modnega oblikovalca kurtis za svojo pisarniško zabavo, bo to zagotovo vaše.

2. Svileni tiskani dolgi kurti:

Svileni tiskani dolgi Kurti

Dizajnerski vzorci kurti iz taftne svile so kot nalašč za večerni izhod. Zapleten tisk na kurti je odličen tudi za poletne dni. Na vročem dnu oblikovalskega kurtija se boste počutili bogato tudi z nameščenim rokavom.

3. Kurti s sprednjo odprto režo:

Sprednja odprta reža Kurti

Tukaj je lepa sprememba v slogu oblikovalca kurti. Spredaj odpirajo najboljše oblikovalske kurte za odlične ženske, visoke in vitke. Reža spredaj skupaj z ovratnikom izgleda super. Črni kurti daje izjavo, če jih nosite z belimi hlačami. To je kurti brez rokavov in res dobro izgleda pri višjih dekletih ali visokih dekletih; to je zanje primerno med gostovanjem na kateri koli zabavi.

4. Krep Plain Long Kurti:

Krepka ravnica Long Kurti

Preizkusite ta osupljiv krep rdeč dolgi kurti, ki se razširi na dnu. Ta kurti lahko nosite tudi v slogu z zlatim pasom. Zvit ovratnik kurtija je odličen dodatek in izgleda kot lepa obleka. Ta oblikovalska obleka kurtis je kot nalašč za poroke in druge priložnosti. Rdeči dolgi kurti pritegnejo pozornost gledalcev zaradi svoje športne barve; to je najboljša in visoko ocenjena izbira med ženskami.

5. Georgette Party Long Kurti:

Georgette Party Long Kurti

Vedno lahko odnesete oblikovalski kurti zelene barve georgette, ki je dolg. Najnovejši oblikovalski modeli kurti so narejeni v slogu zabave z občutljivim vezenjem na rokavih in vratu. Tudi vratni predel je lepo oblikovan z odprtim ovratnikom. Ta je najboljša izbira v zbirkah zelene barve; to je uporabno tudi za vsako priložnost.

6. Čipke na odprti zabavi nosite Kurti z gumbi:

Čipke Open Party Party Nosite Kurti z gumbom

To je nova oblikovalska zbirka kurti in kot nalašč za številne priložnosti. Uporabljena čipka je občutljiva in zapletena in izstopa ob ravnem dnu. Z dodatki gumbov na zgornjem delu, oblikovalske obleke kurtis izgledajo zelo lepo. Še ena odlična možnost so dolgi rokavi kurti. To spada v zbirke dolgih kurti oblikovalcev; vzemi to za svojega dragega.

7. Slog jakne Long Kurti:

Jakna Style Long Kurti

Tukaj je lepa kolekcija oblikovalcev kurtis za ženske. Dodatek suknjiča izgleda elegantno. Navadna črna jakna skupaj s tiskanim kurti je popolna. Jakno lahko skrajšate ali pa jo obdržite tako dolgo, kot je na sliki. Če imate kratko pričesko, bo ta dobra izbira za vašo uporabo.

8. Abstraktni oblikovalec Long Kurti:

Oblikovalec abstraktov Long Kurti

Med oblikovalci dolgih kurti modelov se vam bodo zdeli abstraktni precej privlačni. Živahne barve, uporabljene v abstraktnih oblikah, so zelo privlačne. Tukaj je uporaba črne in oranžne barve z belim ozadjem odlična. Črni vzorec in navadne oranžne stranice pritegnejo pozornost.

9. Oblikovalec cvetličnega tiska Long Kurti:

Oblikovalec cvetličnega tiska Long Kurti

Za spremembo preizkusite dolgi kurti oblikovalca v stilu srajce. Cvetlični odtis kurtija je svetel in barvit. Tudi uporaba ovratnika v kontrastnem odtenku izstopa. Isti kontrastni odtenek se uporablja tudi na koncih rokavov. Pritegne pozornost stranke.

10. Oblikovalec dolgih rokavov Long Kurti:

Oblikovalec z dolgimi rokavi Long Kurti

Tukaj je osupljiv rdeči modni oblikovalec kurti, ki ima zelo dolge rokave. Steznik kurtija je natisnjen s cvetličnim vzorcem v zlati barvi, zaradi česar je videti bogato. Dno kurtija je razvejano in je kraljevsko. Zaradi dolgih rokavov kurtija izgledaš kot diva. Ta je v rdeči barvi, zato vam zagotovo daje dober videz.

11. Oblikovalec vratu bele čolne Long Kurti:

Oblikovalec vratu bele čolne Long Kurti

Obstajajo najboljši oblikovalski kurti za poletje in kot nalašč za vsako priložnost. Zasnova vratu čolna kurti dobro izgleda vsem. Skupaj s črtami, ki raztezajo vrat, so trakovi, ki povezujejo kurti, lepi. Preprost navaden videz je veličasten zaradi kakovosti svile.

12. Večplastni volan Long Kurti:

Večplastni volan Long Kurti

Ta georgette zabava kurti v barvi breskve je prava za vas. Slojevit videz volana je zelo eleganten. Dva odtenka breskve izgledata barvita in privlačna. Kurti lahko kot dno združite s temnim odtenkom breskve. Stransko vezenje na oblikovalskih modelih kurti je tudi osupljivo.

13. Dve natisnjeni dolgi Kurti:

Two Print Long Kurti

Tukaj je lep kurti v egipčanskem ovratniku, okrog katerega so kroglice. Ovratnica izgleda elegantno in popolno. Oblikovalska obleka, ki uporablja dve barvi za kurti, je odlična za zabave. Sredinski cvetlični tisk je drzen in barvit, zunanji navaden material pa izgleda kraljevsko.

14. Žepni stil Long Kurti:

Pocket Style Long Kurti

Preizkusite dolgi kurti z indigo tiskom, ki ima asimetričen spodnji izrez. Žep v kurti dodaja tudi značaj. V tem kurtiju boste videti osupljivo.

15. Navadni prekrivni Kurti:

Plain Overlay Kurti

Tukaj je modri navaden prekrivni kurti, ki ga lahko nosite čez kavbojke. Oblikovalski slog kurtija izgleda kot nalašč. To je kurti v ležernem slogu. Uporabite jih lahko tudi na fakultetnih ali pisarniških zabavah.

Vsak od teh kurtisov je čudovit dodatek k vaši garderobi. Danes preizkusite različne sloge.