Anarkali kurtis dolgujejo svoje ime izmišljenim Anarkalijam, v zgodovinski dobi mogolskega cesarja Akbarja. To ime označuje lastnosti mehkobe, nedolžnosti in lepote, povezane z gospo, ki je nosila Anarkali. Te sežgane rezane anarkali kurte so kmalu postale trendovska moda žensk tega stoletja. V svoji zbirki je etničnih, formalnih, priložnostnih in več modelov Anarkali.

Lepi in trendovski modeli Anarkali Kurti za ženske v Indiji:

Tukaj je predstavljenih nekaj čudovitih modelov najboljših ženskih Anarkali Kurtis.

1. Žametna aplikacija Anarkali Kurti:

Žametna aplikacija Anarkali Kurti

Odkrijte to novo papagajsko zeleno barvo Anarkali kurtas za ženske, ki ima temno modro barvno aplikacijo iz žametnega materiala. Nadalje je okrašena z obrobo kostanjeve barve v slogu pike. Celotna kakovost materiala, uporabljenega za ohišje, je v celoti mrežasta. Oblika vratu je ovratnika in je brez rokavov. Neobvezno je, da če potrebujete mini rokav, je opremljen z materialom za šivanje po želji. Te stvari skupaj naredijo to posebno zabavo kurti moderno in s tradicionalnim okrašenim videzom.

2. Tiskani roza Anarkali Kurti:

Tiskano roza Anarkali Kurti

Zdaj pa si oglejte ta čudovit roza kurti, ki obsega telo, oblikovano s Kalamkarijem, obroba pa je pobarvana v rožnato. Material celotnega telesa je bombaž, oblikovanje zgornjega dela telesa pa je okrepljeno s cvetočim slogom Kalamkari. Zaradi kombinacije teh dveh motivov je privlačno, da jih nosite naenkrat. Ta bombažna Anarkali Kurta se lahko zelo dobro poda z ustrezno barvo dna, ki je lahko gamaše ali jeggings. In vaša želja je, da se odločite za šal ali dupatto, ki ustreza videzu.

3. Anarkali Kurti z ročno vezenim plaščem:

Anarkali Kurti z ročno vezenim plaščem

Pripravite se na lastništvo tega čudovitega rdečega bombažnega Anarkali kurtija, ki je nameščen z lepo vezenim telovnikom. Vzorec obleke je narejen iz zdrobljenega bombažnega materiala, ki mu daje edinstven videz. Plašč, ki je v celoti ročno kuriran, je povsem tradicionalen rajasthanski vezeninski vzorec. Oblikovanje anarkali Kurti je znova posodobljeno s trendom polnih rokavov. Na splošno je edinstvena barva, uporabljena tukaj, le rdeča. Tako se lahko odločimo za vse temne odtenke dna, ki bi po možnosti ustrezali temu kurti iz bombaža Anarkali. Lahko so gamaše v barvi kože, kot je prikazano na sliki, ali pa temno modre, rumene ali celo črne barve.

4. Črno -rdeči dolgi Anarkali Kurtis:

Črna in rdeča dolga Anarkali Kurtis

Poglejte ta črno -rdeči dolgi anarkali kurti. Ta vzorec je oblikovan s široko obrobo z aplikacijo ptičjega načrta in preverjenimi motivi. Z vzpostavitvijo povezave s tem je tudi zgornji del kurte oblikovan tako, da se ustrezno ujema z videzom. Hkrati ohranjate telo kurti čisto. Moral bi iti z istimi rdečimi zasenčenimi gamašami, da bo zaključek videti čudovito. Če želite vašemu videzu dodati lepoto, lahko predstavitev zaključite tako, da izberete iste rdeče osenčene dodatke, ki ustrezajo oblikovanju in videzu kurti.

5. Navadna in natisnjena bombažna dolžina tele Anarkali Kurti:

Navaden in natisnjen bombaž Dolžina tele Anarkali Kurti

Tu je predstavljena kombinacija navadnih temno modrih in tiskanih rožnatih materialov, ki dajejo moderno moderno obliko Anarkali kurti. Vratni vzorec je tip, ki se kot ovratnik popolnoma zapre, rokavi tukaj pa tri četrtine. Ta bombažni Anarkali kurti je po možnosti namenjen priložnostni priložnosti, nosile pa bi ga lahko ženske vseh starosti. Pravzaprav ni potrebe po nobenem namenskem dodatku, ki bi s to obleko še povečal vašo lepoto. Ne ujemajte tega Kurtija z vašimi najljubšimi okraski in hlačami, ki bi potem zagotovo ukradle predstavo.

6. Mornarica Anarkali Kurti s pasom:

Mornarica Anarkali Kurti s pasom

Zgrabite ta modni ženski kurti Anarkali, ki ima edinstven, trendovski telovnik z vzorcem polnih rokavov. Meja kurtija in rokavov ter telovnika spadata v isto kategorijo oblikovanja. Zasnova tega poudarjenega motiva je nekoliko blizu črtaste oblike z več barvami. Material tega kurtija je zelo udoben za nošenje. Pri tem se upoštevata tako oblika kot udobje, da se kar najbolje izkoristi.

7. Rumena kratka dolžina Anarkali Kurti:

Rumena kratka dolžina Anarkali Kurti

Raziščite ta lepo oblikovan kratki Anarkali kurti za sodobne najstnice. Ta rutičasto zasenčen cvetlični kurti vam omogoča, da ga pogledate brez oklevanja. Celotno telo je prekrito z navadnim rumenim bombažnim materialom in poudarjeno obrobo, ki obsega obrobo črnih odtisov in rožnato zasenčeno obrobo. Videz je lep le zato, ker je ta oblika edinstvena v svoji ponudbi kratkih kurtisov. Nič ga ne ustavi, da ga kupi za svojo garderobo.

8. Tiskani Anarkali Kurti s polnimi rokavi:

Tiskani Anarkali Kurti s polnimi rokavi

Ta bleščeč modro-beli vzorec Anarkali Kurti je še ena paleta prvovrstne kolekcije te serije. Lepo je oblikovan z istim vzorcem natisnjenega dela v rokavih in obrobju. Telo kurtija je spet okrašeno z drugim primernim vzorcem. Izgleda tako preprosto, hkrati pa je tudi pristno. Ponavadi se odločijo za ženske, ki potrebujejo obleko za nošenje v običajnih dneh, vendar za tiste, ki iščejo elegantno kolekcijo. Rokavi so celotne dolžine, zato vam ni treba iskati ustreznih dodatkov. Dajejo čudovit in tudi skromen videz tistemu, ki ga nosi.

9. Burgundski večkratni rezi Anarkali Kurti:

Burgundija Več rezov Anarkali Kurti

Oglejte si to kolekcijo Anarkali Kurtis, da ne boste zamudili tega privlačnega in lepega dizajna. Rezi tega kurtija so oblikovani tako, da je material, uporabljen v rokavih, narejen za te kroje, da daje kontrastni videz med anarkali rezi in oblikovanjem telesa kurtija. Ta posebna kolekcija je v trendu med dekleti, saj sta barva in motivi edinstveni. Burgundski odtenek je eden izmed priljubljenih med drugimi trendovskimi barvami.

10. Pletena obleka iz viskoznega pletenja Anarkali Kurti:

Pletene obleke iz viskoznega pletenina Anarkali Kurti

Ali iščete popolno obleko za vašo najljubšo prihajajočo družinsko priložnost? Tu se vaše iskanje konča s tem kurcem za zabavo Anarkali. Ta očarljiva in čudovita izbira kurtisov v slogu anarkali je vroča zbirka te sezone. Tu se združi privlačen oranžni odtenek skupaj s črno barvo. Viskozni material črne barve je pleten s polnimi rokavi. Telo kurti je dobilo edinstveno tovrstno zlato obrobo. Skupaj, če izberete to obleko, ste resnično naredili nekaj zase.

11. Sivi mešani bombaž Anarkali Kurtis:

Sivi mešani bombaž Anarkali Kurtis

Oglejte si ta lepo oblikovani najnovejši anarkali kurti. Sivi odtenek je izjemno zlit z natisnjenim vrhom brez rokavov. Material iz šifona se uporablja za celotno sivo telo, zaradi česar pada gladko. Tiskana majica brez rokavov s sivim kurtijem po dolžini bi bila prepoznavna kolekcija med vašimi najljubšimi.

12. Posebna priložnost po dolžini tal Anarkali Kurti:

Talna dolžina Posebna priložnost Anarkali Kurti

To je popolna kategorija za posebne priložnosti, kot so poroke. Izberete lahko ta natisnjeni anarkali kurti, ki je izjemno oblikovan s kombinacijo dveh čudovitih barv. Tiskani vzorec zlatih motivov je dobro poudarjen na črnem materialu Georgette. Izbrani rokavi so polne roke dela, hkrati pa to spada v kategorijo kurtisov v celotni dolžini. Brez dvoma bi ta razpon ukradel videz predstave.

13. Popolnoma beli mešani Anarkali Long Kurti:

Popolnoma beli mešani Anarkali Long Kurti

Odkrijte te popolne bele dame Anarkali Kurti z zlato obrobo čipke. Izjemna kombinacija niti zlate smetane daje omamen videz. Pojdite z negovanimi ohlapnimi lasmi in minimalnimi dodatki, da boste videti preprosto, a čudovito. Prav tako lahko preprosto zaključite ta elegantni beli anarkali kurti z dobro primernimi gamašami kot zaključni ambient.

14. Oranžna bombažna etnična oblačila Anarkali Kurti:

Oranžna bombažna etnična oblačila Anarkali Kurti

Naredite to presenetljivo obliko kurte po lastni izbiri. Ta ženska Anarkali Kurta je najboljša možnost za vsakodnevno ali celo za vsakodnevno nošenje. Zaradi kombinacije treh barv oranžne, zelene in vpadljive rdeče je videti razmetano. Te kolekcije kolekcij imajo najraje mladi, ki imajo radi svetle trendovske odtenke. Udobno ga je nositi, tako da za vrhunec izberete mini rokave.

15. Osupljiv sodoben videz Anarkali Kurti:

Osupljiv sodoben videz Anarkali Kurti

Zdaj pa nenazadnje poglejte še to čudovito in trendovsko posodobljeno priložnostno priložnost Anarkali Kurti. To je čudovit roza senčen kurti, ki ima ovratnik in tri četrte rokave. Vse je preprosto, vendar ima preprosto dvojno barvno obrobo tako v rokavih kot v kurti. Meja vsebuje oranžne in rumene odtenke, ki bistveno poudarijo videz. Vrat ovratnika z edinstveno oblikovano aplikacijo gumbov dopolnjuje svojo izjemno površino. To je najbolj moden in fascinanten vzorec kolekcije bombažnih kurti, ki so ga izbrale sodobne ženske.

Tukaj je izjemen in izjemen izbor zbirk kurti za ženske, ki iščejo modno divo. Zdaj, ne oklevajte in naredite vsaj enega ali dva svojega. Vse je posebno in izključno zasnovano tako, da se počuti značilno za tistega, ki ga nosi.