Kako izgledaš in se počuti udobno s to široko paleto tunik Kurti, ki so na voljo v različnih odtenkih in materialih. Ženske majice Kurti Tunic lahko nosite s primernimi pajkicami, jeggings in celo denim, odvisno od sloga.

Najboljši tuniki Georgette Kurti za indijske ženske:

Če želite dobiti najboljšo predstavo o variantah takšnih oblek, raziščite naslednjo povezavo in poiščite top 9 indijskih kurti tunij Kurti,

1. Polepšane tunike Kurti v barvi morske pene:

Okrašena tunika znamke Kurti z barvo morske pene

Ta lepo okrašena ženska tunika Kurti je najboljša izmed najboljših kolekcij doslej. To je tako modno in izgleda kul, da ustreza vsakemu slogu. So kategorije kratke dolžine in so izjemno udobne za uporabnike.

2. Kratke tunike Kurta z natisnjenim vzorcem:

Kratke tunike Kurta z natisnjenim vzorcem

Oglejte si tuniko Kurta z morsko zeleno potiskano, na katero so pritrjeni trije četrti rokavi. Ta Kurta Tunicis je dovolj kratka, da se lahko šteje za obleko srajce, primerno izbrano za kavbojke. Nima elegantnih okraskov, zato se zlahka odloči za vsakodnevno priložnostno nošenje.

3. Svetlo rdeče visoke in nizke Kurti tunike:

Svetlo rdeče tunike visoke in nizke Kurti

Prihaja pristna paleta ženskih tunic Kurti v svetlo rdečem odtenku. Ta ima tri četrte rokave in je dolgih vrhov. Nositi ga je treba z gamašami in je krasen komplet etnične obleke. Ta tunika Georgette Kurti ima polka pike, natisnjene po vsem materialu z visokim vzorcem nizkih kosov.

4. Kurti tunike iz sintetičnih nagubanih rokavov:

Kurti tunike iz sintetičnih rokav

Odkrijte to izjemno paleto kraljevsko modrih tunic Kurti, ki imajo v svojem vzorcu tudi visoko nizko vrsto krojev. To izgleda tako sladko in lepo, saj je na njem vklesano presenetljivo vezenje. To obleko lahko preizkusite tudi z gamašami bele barve.

5. Puloverji Purti Kurti s polnimi rokavi:

Puloverji Kurti s polnimi rokavi

Tisti, ki radi posežejo po indijski kolekciji ženskih kurtisov in tunik, si lahko privoščijo to lepo oblikovano vijolično tunirano kurtiko. Povsod ima edinstvene odtise in je v vzorcu s polnimi rokavi. Ta bo dobra izbira tudi za vašo pisarniško obleko.

6. Indijanske cum zahodne sloge Kurti tunike:

Indijske cum zahodni slog Kurti tunike

V svojo garderobo dodajte to osupljivo kolekcijo tunik Kurti, ki je modro sive barve s pikčastimi črtami od zgoraj navzdol. Ima ovratnik in ima tri četrte rokave z edinstvenim dizajnom in kroji.

7. Zelene bombažne tunike Kurti brez rokavov:

Zelene bombažne tunike Kurti brez rokavov

Oglejte si te elegantne tunike iz indijskega bombaža Kurtis, ki imajo sodoben vzorec brez rokavov. Obogaten je z vpadljivim vezenjem v predelu vratu in ima edinstvene reze na telesu, enakovredne rezilom anarkali. Spada pa v kategorijo kratkih kurtisov.

8. vezene tunike Kurti z zaprtim vratom:

Vezene tunike Kurti z zaprtim vratom

Tukaj je še ena izbira, ki bo videti bolj moderna in elegantna. To je svetlo rumeno zasenčeni brezrokavni indijski Kurti tuniki, ki je dovolj drzen, da izraža kul videz. Na njem je prešita čudovita brizgalna oblika vezenine. Lahko pa jih kombinirate tudi s kavbojkami.

9. Tunike s cvetličnim potiskom Blue Kurti:

Modre tunike s cvetličnim potiskom

Zdaj pa si oglejte to svetlo zasenčeno modro žensko tuniko Kurti, okrašeno s cvetličnimi potiski po vsem materialu. Odtisi so kontrastno modre barve in imajo tri četrte rokave z edinstvenim vzorcem, ki daje osupljiv videz celotni obleki.

Kaj še ostane! Zgrabite eno izmed zgoraj opisanih zbirk na seznamu in pokažite svojo lepoto. Te Kurti tunike bi bile popolna obleka, s katero boste dobili želene razpone, ki si jih dejansko zaslužite.