Bollywood Kurtis je najnovejši trend v teh časih. Vsako dekle ali ženska se trudi, da bi v kurtisih izgledali dobro in lepo. Obstajajo različne vrste bollywoodskih kurtisov in so zelo lepe in edinstvene v oblikovanju. Lahko jih nosite s pajkicami ali pajkicami. Garderoba vsakega dekleta je zdaj napolnjena z indijskim bollywoodskim kurtisom.

Običajno je kurtis izdelan iz različnih materialov, kot so bombaž, georgette, krep in svila. Kurti so mešanica različnih tkanin in stilov, zaradi česar so odlična izbira za več različnih priložnosti. Bollywoodski slog je zdaj v trendu in ženske imajo radi te sloge.

Najboljši modeli Bollywood Kurtis za eleganten videz:

Tukaj je nekaj modelov Bollywood Kurtis,

1. Bombažno sivi Info-Western Kurti:

Bombažno siva Info-Western Kurti

To je bombažno siva navaden slog info-zahodni kurti. Lahko se nosi ob različnih priložnostih. Lahko ga kupite na spletu ali v trgovini. To je zelo lep oblikovalski bollywoodski kurti.

2. Slog Amaze Blue Color Eleganten oblikovalec Kurti:

Style Amaze Blue Color Eleganten oblikovalec Kurt

Vsako dekle, ki želi izgledati lepo in modno, lahko to stori tako, da nosi ta kurti. To je neverjeten oblikovalec kurti. Ima tričetrtinske rokave in vezenje. Kurti lahko nosite, še posebej za priložnostne izlete, tako da ga ujemate s popolnim dnom.

3. Span ženske A-Line Kurti:

Span ženske A-Line Kurti

Gre za oranžno obarvan kurti A-črte z okroglim vratom in kratkim gumbom. Ima tričetrtinske rokave s tiskanimi ploščami. To je uporabno za čas nošenja zabave ali pa ta vzorec podarite tudi svojemu dragemu prijatelju.

4. Oblikovalec tkanin Vezen modri Kurti:

Oblikovalec tkanin Vezen modri Kurti

Ta kurti je oblikovalec tkanin, vezen kurti za ženske. Je staromoden pol rokav in ima V-izrez. Lahko ga nosite ob različnih priložnostih, kot so zabave in festivali. Ta domišljijski kurti je okrašen z vezenjem, ki mu daje čudovit videz.

5. Georgette Self Design Polšitni Kurti:

Georgette Self Design Polšitni Kurti

Ta bollywoodska kurtis zasnova je težka ameriška krep kurti in je narejena iz georgette. To je navaden okrogel vrat kurti modre barve. Ta kurti je obleka za zabave in ima popoln overlock. Vzorec lahko naredite tudi po svoji izbiri; dobite nekaj izbranih privlačnih kurti za vašo naslednjo zabavo.

6. Laneno bombažno navadno polšiveno Maxi Kurti:

Laneno bombažno navadno polšiveno Maxi Kurti

Ta vrsta kurti je polšitni maxi tip kurti, medtem ko je v barvi z dolgimi rokavi. Narejena je iz lanenega bombaža in ima V-izrez. Gre za celovečerni kurti. Ta tradicionalni kurti bele barve bo primeren za tista dekleta ali dame, ki jih občasno radi uporabljajo.

7. Ekskluzivni oblikovalec Frock Style Kurti:

Ekskluzivni oblikovalec Frock Style Kurti

Je polšiven kurti mornarsko modre barve. Ima preprosto delo in polovične rokave ter je proste velikosti. Če iščete vzorec brez rokavov, potem uresničite svojo idejo, lahko odstranite rokav po vaši izbiri in ga naredite tudi brez rokavov.

8. Georgette Self Design Celotno šivani Kurtis:

Georgette Self Design Celotno šivan Kurtis

Ta kurti je zelo lepa oblikovalska kurti roza barve. To je popolnoma šivan ameriški krep kurti z okroglim vratom. Je kurti brez rokavov in ga lahko nosite ob različnih priložnostih. Ta roza barvni kurti je priljubljen med dekleti.

9. Krep samooblikovanje v celoti šivani Kurti:

Krep Self Design Celotno šivani Kurti

Ta oblika je tudi zelo lep in dostojen oblikovalec kurti iz težkega ameriškega krepa. Je rdeče črne barve s cvetličnimi odtisi. To je kurti brez rokavov z natisnjenim delom.

Zbirke boste našli v različnih vrstah kurtisov v bollywoodskem slogu. Izgledajo odlično in jih lahko nosite ob različnih priložnostih. Ta Kurtis je mešanica indijske in zahodne obleke. Tako smo zdaj videli različne vrste kurtisov, nekatere so v frock stilu, A-line in dolge kurtis. Te kurte lahko kupite na spletu, kjer obstajajo različne vrste kurtisov.