Pripekajoče sonce poleti zahteva udobna oblačila, tako da vaša koža diha in se počuti sveže, ne glede na to, ali ste v zaprtih prostorih ali zunaj na vročem soncu. Kurtis je ena najboljših žensk v poletnih mesecih, saj so lahke in enostavne za rokovanje pri vsakodnevnih opravilih.

Najnovejša zbirka Kurtis za poletje:

Oglejmo si naših 9 najboljših poletnih kurtisov, ki vam bodo v vroči sezoni pomagali najti pravega Kurtija.

1. Sežgani kratki kurti:

Sežgani kratki Kurti

Ta poletna zbirka kurti je kot dih svežega zraka. Uporabljene barve in razširjen slog dajejo poletne vibracije in so super udobne. Seznanite ga z jeansom ali pajkicami, da dopolnite poletno obleko. Ta je najboljši za redno uporabo za ženske.

2. Kurti iz bombaža brez rokavov:

Bombaž Kurti brez rokavov

Ker poletje prinaša živahne barve in udobje, je ta kurti odlična možnost za poletja, da vas ves dan svež. Seznanite ga z gamašami in ustreznimi uhani. Če se ženske v poletni sezoni bolj soočajo s težavami s potenjem, lahko ta kurti uporabljajo redno, popolnoma brez rokavov, ki pomaga pravilno dihati kožo.

3. Obleka Ikat Kurti:

Obleka Ikat Kurti

Odhod na prostem v poletni sezoni zahteva udobna oblačila, ta poletni oblikovalec kurtis pa vam bo pomagal doseči videz. Primerjajte ga s škornji in parim debelim nakitom. Ta oranžno obarvan kurti je znan med mladimi dekleti ali ženskami; to je najboljše za vsak izlet ali zabavo na plaži.

4. A-Line Long Kurti:

A-Line Long Kurti

Svetle in svetle barve prevladujejo nad poletnimi barvami, zato imate na voljo dolg kurti, da se boste počutili udobno tudi na žgočem soncu. To je kot nalašč za priložnostne priložnosti. Kurti iz čistega bombaža, ki daje udobje v sezoni.

5. Cvetlični tiskani bombaž Kurti:

Bombaž s cvetličnim potiskom Kurti

Čudoviti cvetlični vzorci krasijo te čudovite poletne obleke kurtis, ki poleti dajejo stilske cilje. Te poletne kurte so kot nalašč za pisarniško oblačilo in priložnostne dogodke. Če ste doma ves dan, potem bo ta kurti s cvetličnim potiskom dobra izbira za poletje.

6. Khaadi Formal Kurti:

Khaadi Formal Kurti

Ta umirjeno lep videz je odličen za poletja. Preprosti, a elegantni poletni bombažni kurti so idealni za vsakodnevno nošenje. Seznanite ga z ujemajočimi se gamašami in uhani. To je kurti iz mehkega materiala, ki pomaga poleti preprečiti večje znojenje.

7. Črtasti naravnost Kurti:

Črtasti naravnost Kurti

Črte so v poletnih oblačilih nujne, v tem kurtiju pa gre za čist slog in udobje hkrati. S par petami in vitek hlačami lahko dopolnite celoten videz. Dekleta ali ženske v vroči sezoni se v pisarni večinoma srečujejo z vprašanjem udobja; ta kurti je zanje vedno najboljša izbira.

8. Tunika iz bombaža Kurti:

Tunika Bombaž Kurti

Ohlapne in super udobne te bombažne kurte za poletje se lahko odločijo za vsakodnevno nošenje. Te lahko enostavno združite s kavbojkami in kolha purisom. Te poletne modele kurte lahko uporabite tudi za vse načrte izletov; te so najboljše za vročo sezono kot obleka za plažo.

9. Chanderi Kurti:

Chanderi Kurti

Ta poletni dizajn kurti v chanderi daje vetrne vibracije in nekaj, kar lahko upoštevate v svoji poletni omari. Vezenje na mejah izboljša celoten videz.

Letošnje poletje naj bo hkrati elegantno in udobno s kurti iz naše zbirke in naj vaša slogovna igra ostane močna tudi na vročem soncu. Prav tako ne pozabite ostati hidrirani in si dobro nanesite kremo za sončenje, ko ste zunaj.