Vsi poskušamo biti privlačni in drugačni. Kdo ne želi piščančjega videza skupaj s sodobnim videzom, kombinacijo tradicije in sodobnega dizajna? Kurta s sleganjem ramen je okus, ki bi ga v tej sezoni iskali. Kurtais je zelo etničen, medtem ko skomignenje poda sodoben videz in dopolnjuje Kurto.

Najboljše kurte z rameni za ženske:

Naj razpravljam o modelih Top 9 kurtis s sleganjem ramen ali z rameni za kurte,

1. Anarkali Kurta s Sleganjem:

Anarkali Kurta z rakom

Anarkali kurte so danes v trendu. Zaradi svojega etničnega videza so primerni za različne priložnosti, kot so festivali in prireditve. Anarkali kurti z oglasi s sleganjem ramen do čar, ko skomignenje polepša čar kurtija.

2. Navadni Kurti s tiskanim ramenom:

Navadni Kurti s tiskanim ramenom

Te navadne kurte se sicer zdijo zelo neumne. Natisnjeno sleganje ramen nad kurti doda popestritev obleki. Lahko bi nosili natisnjeno kurto, ki ima podobne ali kontrastne barvne kombinacije, odvisno od priložnosti in okusa. Mešanice in združitve lahko privedejo do različnih modelov.

3. Tiskani Kurti z rameni:

Tiskano Kurti z ramenom

Tiskana kurta se lahko izvrstno zlije s tiskanim ali čisto obarvanim ramenom. Takšna kombinacija dolgih kurti s sleganjem ramen se lahko včasih zdi ležerna ali pa tudi etnična z uporabo različnih kombinacij tiskanih kurtisov in navadnih ramen. Takšni modeli kurtis v stilu žensk skomignejo z rameni in so videti zelo aktualni in sveži.

4. Vezena kurta brez rokavov z ramenom:

Vezena Kurta brez rokavov z rameni

Vezenje na kurti skomigne z rameni res naredi okrasno. Vezeno rame je videti zelo elegantno, oblikovanje pa se zdi zelo novo. Za priložnosti, kot so poroke, prazniki in družinske funkcije, bi lahko nosili močno vezene kurte z dolgimi rameni.

5. Kurta z dolgim ​​ramenom:

Kurta z dolgim ​​ramenom

Druga oblika, ki bi jo lahko priporočili in izgleda zelo lepo, je natisnjena kurta z dolgimi rameni. Skolenjak, ki je skoraj enake ali daljše dolžine od kurte, daje kurti zelo drugačen vtis. Palazzo skupaj s to kombinacijo bi lahko obleko naredil kot oblikovalski kos.

6. Ravni Kurti s kratkim ramenom:

Ravni Kurti s kratkim ramenom

Majhen ramen se dobro poda ravnim dolgim ​​kurtisom. Eden takšnih kurti v slogu ramen je viden na sliki. Rajasthansko vezenje na rame skupaj z navadnim kurtijem ali natisnjenim kurtijem skupaj z navadnim tang ramenima oboje dodaja čar dame.

7. Koti Jacket Style skomignil z rameni nad Kurti:

Koti Jacket Style skomignil z rameni Nad Kurti

S kurti in sleganjem ramen lahko naredite veliko različnih kombinacij. Ena takšnih drugačnih kombinacij je koti slog skomignil z rameni nad kurti. Koti jakne v obliki slanj lahko natisnete ali vezete. Ta zasnova s ​​sleganjem ramen s kurtisom bi bila stilska izjava za čudovite dame.

8. Kurta z asimetrično oblikovanimi rameni:

Kurta z asimetrično oblikovanimi rameni

Za dame, ki so navdušene nad najnovejšimi trendi in modo ter sodobnim videzom, so lahko kurti z asimetričnim oblikovanjem ramen dobra izbira. Asimetrično oblikovane obleke so v trendu in bi lahko izgledale tako tradicionalno kot modno. Kurti v asimetričnem ženskem skomiganju z rameni bi lahko izgledali drugače.

9. Pončo rame s Kurti:

Poncho Srug s Kurti

Zdaj pa poglejmo nekaj modelov za prihajajoče zime. Poncho skomigne z rameni nad kurti bi lahko bila dobra izbira. Za zime bi lahko skupaj s kurtisom nosili volnene ponče, za poletje pa iste ponče iz čipkastega materiala.

Če ste spretni in pripravljeni eksperimentirati z različnimi barvnimi in oblikovalskimi kombinacijami kurtisov in ramen, bi bili presenečeni nad raznolikostjo mešanic in skupin, ki bi jih lahko predstavili.