Kurtis se lahko danes izkaže za najboljši način za izjavo o slogu. Kurtis je najboljši možen način, da ohranite eleganten videz, od tradicionalnih dogodkov do priložnostnih srečanj, a vseeno nekoliko priložnostno. Kurtis z gamašami ali Patiala se lahko zdi preveč tradicionalen, da bi poskusili nekaj novega; lahko poskusimo kavbojke, kurti. Idealen je za vse vrste priložnosti in krajev. Na voljo je tudi več modelov Kurtis za kavbojke.

Dolge in lahko nosite kratke kurte s kavbojkami. Žanovo zgornjo kurto lahko nosite v službi, če želite ustvariti edinstven videz. Spodaj je navedenih nekaj modelov ženskih oblačil kurta kavbojk, ki jih morajo imeti vsi. Ta eleganten kurti za kavbojke je kot nalašč za edinstven eleganten videz ob vseh priložnostih in prizoriščih.

Najboljši in osupljivi modeli Kurtis za kavbojke v najnovejši modi:

Oglejmo si 15 najbolj elegantnih kurtisov za kavbojke v Indiji.

1. Stranska reža Long Kurti:

Stranska reža Long Kurti

Ta čudovit temno modri dolgi kurti s kavbojkami je idealna obleka za priložnostne dogodke. Čeprav gre za dolg kurti, je zaradi dolge stranske reže bolj priložnostno kot tradicionalno. Če ga nosite s kavbojkami po izbiri, lahko ustvarite videz popolne lepote. Prav tako je veliko bolj udobno v primerjavi s kratkimi vrhovi.

2. Party Wear Long Kurta:

Zabava Wear Long Kurta

Ta čudovita dolga kurta s kavbojkami je kot nalašč za zabavo s tradicionalnim občutkom. Je popolna kombinacija tradicionalne mode in sodobnih trendov. Nošena z rahlo raztrganimi kavbojkami in visokimi petami, vam lahko ta kurta postane zvezda vsakega večera. Edinstven vzorec z visokim vratom in dolga reža poudarjata njegovo lepoto.

3. Pisarniška obleka Short Kurti:

Pisarniška obleka Kratki Kurti

Ta navadni beli kurti s kavbojkami je kot nalašč za vsakodnevne kavbojke na delo. Je zelo udoben s svojo lepo oblikovano zasnovo. Medtem ko barva kurtija nakazuje formalno zasnovo, mu njegov pol -anarkalijski vzorec daje bolj igriv videz. To je eden najboljših kratkih kurtisov za kavbojke.

4. Kurta z gumbi:

Kurta z gumbi

Ta dolga kurta z gumbi s kavbojkami lahko resnično spremeni vašo garderobo. Z lahkoto ga lahko nosite na uradnih mestih, kot so delo, pisarne ali fakulteta. Za razliko od večine Kurta ima vzorec z dolgimi gumbi, ki je bolj podoben dolgi srajci kot kurti. Tudi kurta ima navaden lahek videz, ki nakazuje formalni videz.

5. Preprosti kratki kurti:

Preprosti kratki Kurti

Te čudovite kavbojke Kurti za ženske so preprosta možnost za dekleta, ki se razburjajo. Edinstven kratek vzorec kurtija ter svetle barve in cvetlični vzorec so primerni za običajne šolske dni. Seznanjanje s primernimi raztrganimi kavbojkami je lahko odličen kratek dizajn za kavbojke.

6. Dolga Kurta navzgor-navzdol:

Gor-dol Long Kurta

Ta kurta s kavbojkami za ženske je popolna obleka za vsa prizorišča. Sodoben slog tiskanja na kurtisu izgleda zelo trendovsko in elegantno. Ta kombinacija kurte in kavbojk izgleda zelo moderno in modno. Preproste svetle barve kurte so primerne tudi za pisarniško oblačilo.

7. Kratka kurta za ključavnico:

Kratka kurta za ključavnico

To je zelo elegantna kratka kurta za kavbojke. Ima edinstveno zasnovo vratu ključavnice in vzorec s polnimi rokavi, zaradi česar je videti zelo trezen, a hkrati lep. Lahko ga združite s katero koli skupino navadnih, potiskanih ali raztrganih kavbojk kontrastne barve, da ustvarite eleganten videz.

8. Kurta s sprednjo režo:

Sprednja reža Kurta

To je najnovejši trend kavbojk in kurte za ženske. Za vse zabave in dogodke lahko ta sprednja reža kurta da izjavo o slogu. Lepa kremna barva in cvetlični potisk tega dolgega kurtija s kavbojkami dajejo eleganten, a zabaven videz. Ta kurta lahko pretvori vsak dogodek.

9. Kratki Kurti s sodobnim tiskom:

Kratek Kurti s sodobnim tiskom

Ta beli kurti s kavbojkami je ena najboljših možnosti v kurtisu. Barvit sodoben tisk na njem je edinstven in eleganten. Baskijski izrez tega kratkega kurtija je povečal njegovo lepoto. To je eden najboljših kurtisov za kavbojke.

10. Denim Long Kurta:

Denim Long Kurta

Nošenje denim kurte čez kavbojke iz jeansa lahko naredi zelo ustvarjalen videz. Ta modra kurta s kavbojkami za ženske lahko celoten slog spremeni v modno izjavo. Edinstven žepni vzorec tega kurtija mu daje neverjeten videz.

11. Kurta z več režami:

Kurta z več režami

Ta oranžna kurta z več režami je eden najnovejših trendov zabave. Ta kurta s kavbojkami za ženske vas lahko na vsakem dogodku pripelje v središče pozornosti. Zaradi živahne oranžne barve te kurte izgleda izjemno elegantno in trendovsko ter kot nalašč za najstnike in dekleta pri 20 letih.

12. Polprosojni kratki Kurti:

Polkrožni kratki Kurti

Rdeča je ena izmed najboljših barv, ki jih lahko nosite v kurtisu, zaradi polprozornega vzorca pa je ta kurti videti še bolje. Te kavbojke kurta so najboljše za vse vrste priložnostnih dogodkov. Ta elegantni kurti za kavbojke ima čudovito barvo in tekoč vzorec, zaradi česar boste na zmenku videti izjemno.

13. Tiskani priložnostni Kurti:

Tiskani priložnostni Kurti

Zaradi črne barve tega kurtija in njegovega čudovitega tiskanega vzorca je zelo eleganten. Ta kratki kurti za kavbojke je idealna za delo. Izgleda zelo elegantno in elegantno. V kombinaciji s temno modrimi navadnimi ali raztrganimi kavbojkami lahko ta kurti naredi popolno obleko.

14. Jakna Kurti:

Jakna Kurti

Trendovski in edinstven slog kurtisov za kavbojke je ta. Ta kurti je kot jakna, ki jo lahko nosite čez katero koli navadno majico. To je zelo moden in eleganten izdelek. Lahko ga nosite za razvedrilo katere koli zabave ali družabnega dogodka.

15. Tradicionalna kurta:

Tradicionalna kurta

Ta dolga kurta v vrstici ima zelo tradicionalen občutek … Ta dolga kurta navzgor navzdol s kavbojkami in edinstven vzorec z visokim vratom z verigo na vratu je zelo elegantna. Ta kavbojka kurta ima zelo sodoben vzorec; izgleda bolj tradicionalno in je kot nalašč za festivale.

Na voljo so različne kavbojke vrhunskega tipa Kurti, ki jih lahko nosite ob različnih priložnostih in prizoriščih. Te kavbojke in kurta za ženske so zelo udobna možnost za vsako sezono in vsak festival.