Rajasthan, dežela Rajputs, ima lepo, živahno in živahno kulturo. Njihovi kostumi lepo odražajo njihovo kulturo. Od ghagrasa do Jaipuria pagris je vse videti enako osupljivo in živahno. Ne smete zamuditi njihovih modelov Rajasthani Kurti, večinoma iz bombaža ali svile. Njihova oblačila Bandhani in Bandhej na barvit način razkrivajo njihovo kulturo.

Trendni modeli Rajasthanija Kurtisa za ženske s slikami:

Oglejmo si nekaj čudovitih modelov Rajasthani Kurti, če želite izvedeti več o njih.

1. Rajasthani Mirror Work Kurtis:

Rajasthani Mirror Work Kurtis

Ta čudovit zrcalni kurti je izjemen primer ogledalnega dela v rajasthanskih kostumih. Okrasite ta Kurtis z debelimi kosi nakita, da dopolnite videz. To je nekoliko težko nositi, vendar ga lahko uporabite za svoj tradicionalni dan šole.

2. Sežgana Rajasthani Kurta:

Sežgana Rajasthani Kurta

Zgornja kurta v slogu Rajasthan je mešanica etničnih in sodobnih stilov. Razsvetljeni slog daje prednost uporabniku in prinaša edinstvenost. Lahko jih kombinirate s hlačami, palazzo ali pajkicami. To je najboljša vrsta Kurti; ko nameravate obiskati Rajasthan, poskusite to obleko, da začutite njihovo kulturo v svoji bližini.

3. Rajasthani natisnjeni Kurti:

Rajasthani natisnjeni Kurti

Ta rajastanski tisk Kurti z različnimi tehnikami in barvami prinaša tudi eleganco rajastanske kulture. Lahko ga kombinirate z jhumkisom in srebrnim nakitom. To je dobra obleka za visoka dekleta ali tista dekleta, ki radi preizkušajo majhne edinstvene ideje za funkcije.

4. Motiv listov rajasthani Kurti:

Motiv lista Rajasthani Kurti

Kurti s preprostimi motivi daje uporabniku subtilen, a lep videz. Kurtis lahko oblečete na različne načine, na primer z gamašami ali jeansom. Ta Kurti je idealen za vsakodnevno nošenje in tudi za fakulteto. Svetlo zelena barva daje Kurti svež videz; tisk listov na tem Kurtiju izgleda čudovito. Dekleta s fakultete bodo zagotovo raje izbrala ta Kurti.

5. Rajasthani geometrijski blok tisk Kurti:

Rajasthani geometrijski blok tisk Kurti

Ta oblika Kurti naredi uporabnika vitkega zaradi nedosegljivih vzorcev z značilno tehniko tiskanja blokov. Kurti z lahkoto združujejo z gamašami in rajasthani mojrisom, dajejo čudovito vzdušje. Tista dekleta, ki radi preučujejo nekaj geometrijskih vzorcev, lahko preizkusijo edinstveno idejo na svojih oblekah in dobijo ta geometrijski vzorec na Kurtiju.

6. Rajasthani cvetlični tisk Kurti:

Rajasthani cvetlični tisk Kurti

Briljantno narejen z zapletenimi modeli, ta Kurti dizajn izgleda tako lepo. Idealen za vsakodnevno nošenje, združite ga z ustreznim nakitom, da dopolnite videz. To je prijetno za vaš dnevni študijski čas.

7. Rajasthani Georgette Kurti:

Rajasthani Georgette Kurti

Ta oblikovalska kurta uporablja živahne barve, ki so prijetne na pogled in nosijo veliko komplimentov za uporabnika. Za dokončanje videza je potreben minimalni nakit. To še posebej dobro izgleda pri tistih dekletih, katerih višina je kratka; tole se jim zdi lepo Mešan barvni Kurti daje izjemen videz tudi v množici.

8. Rajasthani Bandhej natisnil Kurti:

Rajasthani Bandhej natisnil Kurti

Ta Bandhej Kurti se lahko uporablja za vsakodnevne priložnosti. Ni vezenin ali svilenih niti, ampak čist bombaž in minimalne oblike za ženske, ki želijo biti preproste. To je najboljše za poletno sezono; pomaga enostavno vzdrževati redne stvari. Telo ni tesno, zato lahko dekleta brez težav delajo cel dan.

9. Kurti v stilu tunike Rajasthani:

Rajasthani Tunika Style Kurti

Ti modeli tunik Rajasthani Kurta dajejo bogat občutek. Modeli so lepi in zapleteno izdelani, zaradi česar nosilec izstopa. Takšnega Kurtisa lahko najdete na spletu, zato poskrbite, da ga imate za posebne uradne dogodke. To je črno udobje Kurti z belo obarvanimi hlačami ali kavbojkami, prilepite ta vzorec v slogu za študentske dni.

10. Rajasthani priložnostni tiskani Kurti:

Rajasthani Casual Printed Kurti

Če želite preizkusiti kakšno tradicionalno obleko, si za vsakdanjo opremo privoščite ta priložnostni natisnjeni Kurti. Kurti rožnate barve z gamašami rdeče barve dajejo pomirjujoč videz tudi v poletni sezoni. Material je bombaž in polovični rokav za roke. Collor daje lep videz popolne indijske obleke.

11. Rajasthani Short Kurti:

Rajasthani Kratki Kurti

Kratki Kurti so super trendi, zato morate v svoji garderobi imeti kratkega Rajasthani Kurtija. Z lahkoto ga lahko nosite s črnimi kavbojkami in nakitom. Preizkusite tudi nekaj hlač.

12. Rajasthani Patchwork Kurti:

Rajasthani Patchwork Kurti

Patchwork je tako pogost v kostumih Rajasthani in ta Kurtijev dizajn je lep primer tega. Medtem ko ste v Rajasthanu, se morate dotakniti tega Kurtisa.

13. Rajasthani Anarkali Kurti:

Rajasthani Anarkali Kurti

Med nošenjem dolgega Anarkali Rajasthani Kurtija, kot je ta, lahko občutite bogastvo kulture Rajasthani. S parom mojrisa in srebrnega nakita Rajasthani lahko podobo dopolnite kot profesionalka.

14. Rajasthani Tassled Kurti:

Rajasthani Tassled Kurti

Ker so rese v oblačilih v modi, se lahko odločite za kurti v rajastanskem slogu z resicami. Takšni modeli izgledajo tako izvrstno in odlična možnost za posebne priložnosti.

15. Rajasthani Kurti z visokim vratom:

Rajasthani Kurti z visokim vratom

Idealno za pisarniški videz, ti rajasthanski bombaž Kurtis z visokim vratom izgleda elegantno in elegantno hkrati. Lahko ga kombinirate z gamašami ali jeansom z minimalnim nakitom in dodatki.

Tako živahna kultura, v svoji garderobi moraš imeti Kurtisa iz dežele Rajputs. Ker ne le, da izgledate brez napora, ampak vam dajejo tudi dobre vibracije. Tukaj je neverjeten Rajasthan. V teh Kurtisih boste dobili široko zbirko in sorte; preizkusite tudi nekaj spletnih možnosti. V skladu z vašim proračunom boste dobili dobre Rajasthani Kurtis za vsakodnevno uporabo do težke zabave.

Preizkusite nekaj kolekcij sezonskih oblačil v vzorcu Rajasthani, v zbirki Rajasthani si oglejte nekaj osebno oblikovanih rokodelcev. To je indijska etnična obleka, ki daje ustrezno opredelitev indijske kulture; daje ustrezno udobje in občutek, da ste Indijanec.