Kaj je tista najbolj ženstvena, a močna barva, ki dekle zbriše z nog, a poskrbi, da ob pristanku pristane na nogah? Roza je tako močna barva, da lahko upodablja feminizem in hkrati upodablja moč skozi oči feministke. Roza barva je za dekleta na voljo v različnih odtenkih. Najboljši odtenki se ujemajo z najboljšimi priložnostmi in kmalu vsi poskušamo obleko obleči v čudovite odtenke roza.

Najboljši in lepi rožnati laki za nohte v Indiji:

Spodaj je nekaj najboljših odtenkov roza nohtov, za katere se lahko odločite kot barvo nohtov.

1. Goli sijaj:

roza lak za nohte

Začnemo s komaj prisotnim lakom za nohte, kjer je barva nohtov nekoliko pomembnejša od čistega laka, vendar se tokrat ekstremno svetel odtenek roza prepleta z golo barvo, da odda rahel nevtralen videz. Ta barva za nohte ima na vrhu dodaten sijaj, ki sicer trezni barvi nohtov doda eleganten občutek. To je izjemno enostaven videz za poletja, združena s skoraj vsem.

2. Coral Pink In Pop:

Pink lak za nohte koralno roza v pop

Koralno roza, kot že ime pove, je svetle in popanjoče barve z neonsko stranjo, tako da vas lahko pritegne v oči že ob prvem nastopu. To je zabavna glasna barvna jelka za zabave, na kateri lahko preprosto združite črno obleko ali dodatke. Neonski odtenek, ki blešči v očesu, bi zagotovo obrnil glave, ko bi sashay pokazal vaše sveže narejene nohte.

3. Koralno roza s šimrom:

Roza lak za nohte koralno roza s šimrom

Korale s šimrom so enake tistim, o katerih smo govorili pred tem, toda tokratni videz zabave je pravkar dobil močno spodbudo. Medtem ko ima eden od prstov določen, a drugačen vzorec, je roza na nohtih zabavo popeljala na novo raven, ki vključuje še nekaj glasnosti.

4. Peach Perfect Pink:

Roza Laki za nohte breskev popolno roza

Breskev je še ena naravna in hkrati opolnomočena barva, ki spada v rožnato družino, kjer se breskev obravnava kot precej trezna, a živahna barva. Tukaj opisana barva je gola breskev roza, ki vključuje tri različne odtenke, ki breskvi dajo zamrznjen, a roza odtenek. Tudi to je odlična kombinacija za poletni dan v kombinaciji s preprosto črno poletno obleko.

5. Ekstra Glimmer Pink:

Roza laki za nohte ekstra bleščeče roza

Zdaj ti žeblji pomenijo posel, ko pravijo, da bomo bleščali vso noč. Barva za nohte je nežno rožnate barve z nekaj težkega bleščanja, ki videzu doda glasno divjost in hkrati poskrbi, da videz ni preveč lepljiv z vsemi iskricami.

6. Mrazna roza:

Roza laki za nohte z rožnato barvo

Ta barva je znana kot zmrznjena roza, kjer je roza barva podton, vendar uporaba svetlejšega odtenka rožnatemu doda ledeno hladen videz. Vendar je to res hladna barva tako za poletja kot za zime.

7. Malinasto roza:

Pink Laki za nohte malinovo roza

Malinasto roza je veliko globlja in obogatena barva, ki jo lahko nosite z glasnostjo in zabavo. Malinasto roza ima v sebi rahel pridih neona, zaradi česar je oko bleščeče in svetlo.

8. Zlati šimer na roza:

Roza laki za nohte zlati šimer na roza

Zlati šimer na roza barvi je še en okus za rožnate barve za nohte, kjer se zdi, da se je roza dobro nabrala z nenadnim zlatim šimrom, zato vam ostanejo čudoviti bleščice.

9. Elf Berry Pink:

Roza Laki za nohte elf berry pink

Elf berry pink je zadnja na našem seznamu in roko na srce, lahko rečemo, da je ena najdražjih barv doslej. Je mehka in debela, hkrati pa daje močno modno izjavo.